Dogru soze ne hacet.Zaten adamı severken terk etmişsin bu saatten sonra kırsan nolur kırmasan nolur.
Ayri uzak sehirlerdeyiz tesadufen internette tanistik Ailem mesafe ve yabanci oldugu icin tanimak bile istemediler şart kostular sevdigim kisi bizim tasadigimuz sehirde yasamayi kabul ederse olir diye bu defada onun ailesi kavul etmezdi bende ikna edemedim ve ailemin hakli olduguna sadece aşk evliligi olup mantiken birsey barindirmayacagini farkederek ayrilmak karari aldim.Seve seve ayrılacak kadar büyük bir sebep ne olabilir acaba? Çok kısa bir özet geçseniz.
Ayrilma sebebini biliyor konusmustuk ve ben Ailemi ikna edemeyecegim icin umutlandirmak istemedim bitirdim.Kacmayi bile teklif etti reddettim ne kadar sevsemde Dünya bir yana ailem bir yanaSeviyorsaniz neden ayrıldıniz ki? Bunun kırmadan yapılması mümkün değil hem de iki taraf da seviyorken. Ciddi bir konuşma yapıp seni bu ayrılığa ikna eden şeyleri ona anlatmam lazım, o da senin gözünden bakarak ikna olursa en az zararla biter diye dusunuyorum
Ayrilma sebebini biliyor konusmustuk ve ben Ailemi ikna edemeyecegim icin umutlandirmak istemedim bitirdim.Kacmayi bile teklif etti reddettim ne kadar sevsemde Dünya bir yana ailem bir yanaSeviyorsaniz neden ayrıldıniz ki? Bunun kırmadan yapılması mümkün değil hem de iki taraf da seviyorken. Ciddi bir konuşma yapıp seni bu ayrılığa ikna eden şeyleri ona anlatmam lazım, o da senin gözünden bakarak ikna olursa en az zararla biter diye dusunuyorum
Evet ama insan gercekten kıyamıyor aklım zaten hep onda daha fazla üzmek istemiyorum yazmaktan vazgecer diye bekledimDogru soze ne hacet.
Sosyal hesaplarimi kapattim numara degistirme imkanim yok malesefTelefon numarani degistirmekle ise baslamalisin. Sosyal medya hesaplarini kapatip kullanma bir sure. Zaten severek ayrildik diyerek kendine ve arkadasina en buyuk aciyi yasatmissin. (Karsilik)
Ya hic cevap verme. Yada dur ya en iyi sen degistir telefonunu. Gozden uzak olan gonuldende irak olur. Olabildigince iletisimi engellemelisin.
Engelle ozaman telefondaki butun iletisim seceneklerinden. Ne gelen mesaji gorursun. Ne gelen aramayi. Goz gormeyince gonul katlaniyor emin olabilirsin.. unutmak isterken mesajlasmak cokta dogru bir tercih degil bence.Sosyal hesaplarimi kapattim numara degistirme imkanim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?