kırmadan nasil söylerim arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacim var:(

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Selamun aleykum arkadaşlar ben daha öncede onunla ilgili bir cok konu acmistim onun sayesinde burayi bulmustum.Biz ikimizde severek ayrildik engeller vardi O degilde ben ayrildim terkettim seven terketmez demeyin hayat bazen diledigimizi imtihanimiz yapar sınar.

Ayrilali 5 ay oldu vedalastik ne ben unutabildim ne arkadaşım arada bir dayanamaz msj atardı ben burada paylastim tavsiyelerinizle cevap yazmamaya karar verir hep yazdi cevap vermedim olmayacakti unutmaliydık.yine bu bayram msj atti ben cevap vermedim ertesi gun yine yazdı kırılmıstı cevap vermiyorum diye darmadağın biliyorum bende öyleyim ama elimden birsey gelmiyor Ona artik msj atma diyemiyorum cok üzülür kırılır çektigi acı yeter üstüne yine kıyamıyorum bize kıydım zaten kıydığım kadar.Onu hala özlüyor deli gibi aşık ve hayali gözümün önünden gitmiyor O da öyle ama unutmaliyiz

Seve seve ayrılacak kadar büyük bir sebep ne olabilir acaba? Çok kısa bir özet geçseniz.

Önceki konularda hafiyelik yapmak zorunda kalmasak, siz bir özet geçseniz olur mu? Neden ayrıldınız, dönüşü yok mu kesinlikle?
Numaranızı değiştirebilirsiniz. Tüm sosyal medya hesaplarını kapatırsınuz. Yani ulaşabileceği tüm yolları kapatın.

Seviyorsaniz neden ayrıldıniz ki? Bunun kırmadan yapılması mümkün değil hem de iki taraf da seviyorken. Ciddi bir konuşma yapıp seni bu ayrılığa ikna eden şeyleri ona anlatmam lazım, o da senin gözünden bakarak ikna olursa en az zararla biter diye dusunuyorum

Unutmak istiyorsanız önce mesafeyi açabilirsiniz. Her mesaja cevap vermeyin veya mesafeli cevaplar verin. Hem unutmak isteyip hem mesajlaşmak zıt yani. Yavaş yavaş arayı kopartın. Ya da birden kesin, bırakın gitsin.

Neden ayrıldınız cañım?Aileler mi istemiyor

Numaranı değiştir.

Kökten çözüm.

Hem mesaj atıp acı çekmez sen de görüp üzülmezsin.

Çok net!

Seve seve ayrılacak kadar büyük bir sebep ne olabilir acaba? Çok kısa bir özet geçseniz.
Ayri uzak sehirlerdeyiz tesadufen internette tanistik Ailem mesafe ve yabanci oldugu icin tanimak bile istemediler şart kostular sevdigim kisi bizim tasadigimuz sehirde yasamayi kabul ederse olir diye bu defada onun ailesi kavul etmezdi bende ikna edemedim ve ailemin hakli olduguna sadece aşk evliligi olup mantiken birsey barindirmayacagini farkederek ayrilmak karari aldim.

Telefon numarani degistirmekle ise baslamalisin. Sosyal medya hesaplarini kapatip kullanma bir sure. Zaten severek ayrildik diyerek kendine ve arkadasina en buyuk aciyi yasatmissin. (Karsilik)

Ya hic cevap verme. Yada dur ya en iyi sen degistir telefonunu. Gozden uzak olan gonuldende irak olur. Olabildigince iletisimi engellemelisin.

Ayrilma sebebini biliyor konusmustuk ve ben Ailemi ikna edemeyecegim icin umutlandirmak istemedim bitirdim.Kacmayi bile teklif etti reddettim ne kadar sevsemde Dünya bir yana ailem bir yana

Ayrilma sebebini biliyor konusmustuk ve ben Ailemi ikna edemeyecegim icin umutlandirmak istemedim bitirdim.Kacmayi bile teklif etti reddettim ne kadar sevsemde Dünya bir yana ailem bir yana
Dogru soze ne hacet.
Evet ama insan gercekten kıyamıyor aklım zaten hep onda daha fazla üzmek istemiyorum yazmaktan vazgecer diye bekledim

Sosyal hesaplarimi kapattim numara degistirme imkanim yok malesef

Sosyal hesaplarimi kapattim numara degistirme imkanim yok malesef
Engelle ozaman telefondaki butun iletisim seceneklerinden. Ne gelen mesaji gorursun. Ne gelen aramayi. Goz gormeyince gonul katlaniyor emin olabilirsin.. unutmak isterken mesajlasmak cokta dogru bir tercih degil bence.

Cevap vermezseniz ya da bir daha bana mesaj atma derseniz çok da fazla kırılacağını zannetmiyorum. Adamı zaten terk etmişsiniz, ötesi var mı? Asıl mesajlaşmaya devam edip edip sonra yok olmaz biz tekrar birlikte olamayız derseniz kırarsanız, tekrar ümitlendirip üzmüş olursunuz çünkü

Cevap vermezseniz ya da bir daha bana mesaj atma derseniz çok da fazla kırılacağını zannetmiyorum. Adamı zaten terk etmişsiniz, ötesi var mı? Asıl mesajlaşmaya devam edip edip sonra yok olmaz biz tekrar birlikte olamayız derseniz kırarsanız, tekrar ümitlendirip üzmüş olursunuz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…