kırmadan nasil söylerim arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacim var:(

Telefon, sosyal medya vs sana ulaşabileceği her yerden engelle olsun bitsin. Madem terkettin arkana bakmayacaksın.

memleket neresi bu arada?
Evet beni geri cekende o oldu fedakarliklari benden bekliyordu.Kendi ayaklari üzerinde durabilen olgun bir insan ama yaşına ragmen ailesine bagliydi kendi kararlarini veremiyordu.Ailesini ikna etmeye bile calismadi orali degildi kavusmak evlenmek istiyor ama baska memlekette olmaz ailesine yakin olacak.Ben ne kadar sevsem guvensemde tanimadigim sehirde kayinvalideyle kayinpedere yakin oturmak gurbette daralir yapamazdim bu benim evliligimi ve duygularimi da etkilerdi pisman olmaktan korktum.Kendi kararlarimi verebiliyor hayatimla ilgili evlilik konusunda kararlari ben veririm ailem uyarir egriyi dogruyu sunar son söz benim olur.Bu konuda da öyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence doğru olanı yapmışsın. Hep kadından fedakarlık beklemek olmaz. Aferin sana yaşın itibariyle duyguların ne kadar yoğun olursa olsun mantığını da devreden çıkarmamışsın.
Eğer ailenin absürt tavırları yoksa eş seçiminde onları dinlemek gerek.

Tesekkur ederim.Ailem açısından cok şansliyim anlayışlı ve arkamda duram bir ailem var bana güvenir verdigim kararlara saygi duyarlar bende öyle yaparim.absürt tavirlari yok yaşamış görmüş,okumuş varlikli iyiyi dogruyu ayirt edebiliyorlar allaha şükür bu konuda güvenir dinlerim.

Kır gitsin zaten evlenseydiniz veya ona kaçmayı kabul etseydin seni bol bol tahmin edemeyeceğin kadar kıracaktı parçalayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…