kırmadan nasil söylerim arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacim var:(

anlayışla karşılayamıyorum karşılamak da istemiyorum.
seçim yapmak zor değildi. seçim yapmak zorunda da değildiniz. ailenizi ikna etmeliydiniz. "aşkım babam evlenmemize izin vermiyor kusura bakma" cümlesi akıl alır bi cümle değil.

Onun ahı olmaz olsa olsa duası olur ikimizde kırılmadik imtihandı yaşiyoruz Allah buyuk eger hala nasibim ise gelip beni bulur.

o ah etmez de onun canının yangınını allah duyar siz merak etmeyin. nasibinizse gelmiş sizi bulmuş zaten siz çocukça bahanelerle adama acı çektiriyorsunuz.

ben de onu diyorum. ailenizin lafıyla yarı yolda bırakacağınız insanla yola çıkmasaydınız keşke.
Keşke kardesim Ama inan farkindaydim umutsuzluklari biliyordum iliskiye baslamadan reddettim arkadasim direndi bende cok zaman gecmeden ailemi ikna etmeye calistim daha fazla baglanmasin diye bitirdim.İnan gercekten insan ne kadar birseyin farkinda olsa bile nasibinde birseyi yasamak varsa yasarsin kaderde yazildiysa yasanir bilincinde olsakda olmasakta

Kirilmanizi istemem ama cevaplarinizdan anladigim kadariyla kendinize ait bir fikriniz yok... Size ogretilmis seyleri tekrarliyorsunuz sanki, bana oyle geldi. Ailenizin tanimak istemediginden bahsetmissiniz ama tanimasi icin de aman aman cabalamamissiniz gibi geldi. Bir de aileniz nasil bizim yasadigimiz yerde yasayacaksa diye sart kosabiliyor? Adam size tamam deyip nikahtan sonra sizi alip gitse ne diyebilir aileniz? Bir de yabanci derken Turk vatandasi degil anlaminda mi dediniz acaba? Hani o zaman farkli kulturler denebilir, bi anlam verilebilir ama obur turlu bilemedim. Benim ailem de esimi istememisti, ben ikna olsalar da olmasalar da evlenecegimi, ama onlarin iknasi ile evlenecek olmayi kabul edecegimi soyledim. Aradan biraz zaman gecince de baktilar ben vazgecmiyorum, ikna oldular. Bu benim hayatim sonucta, bu hayati yasayan benim ve herkes kadar benim de mutlu olma hakkim var... Bence siz de boyle dusunmelisiniz

Lütfen cocukca bahaneler demeyin yasayan bilir.Bende acı cekiyorum sadece o degil ya benim ahım Rabbim hayirlisini nasip etsin kardesim.

ben o kadar kaderci değilim kusura bakmayın. insanın kaderini seçimleri belirler. o adam yine kaderinizdir belki bi şekilde olur, ama asla sizin onu zamanında yarı yolda bıraktığınızı unutmayacak.

Lütfen cocukca bahaneler demeyin yasayan bilir.Bende acı cekiyorum sadece o degil ya benim ahım Rabbim hayirlisini nasip etsin kardesim.

çocukça bahaneler. siz daha evleneceğiniz adamı kendiniz seçemiyorsunuz. yaşayacağınız şehri kendiniz seçemiyorsunuz.
yaşayan bilir evet, bunu sadece siz yaşamıyorsunuz.

Yabancı derken yurdum insani olmayan turk vatandasi ama sadece ayri sehirler ve ayri kulturler.Ben aileme hsk verdim diye direnmedim ilerde Ailemi dinlemedim diye pisman olmaktan korktum onun icin vazgectim.

Kaderde yazildiysa yasariz demissiniz ama kaderiniz uzerinde sizin cabalarinizin da etkisi var. oyle kader deyip kolayina birakmak olmamali tercihiniz. Herkes kader deseydi su dunyada bi gram is yapilmazdi. Bir seyi elde etmek istiyorsaniz cabalamaniz lazim, yok oyle armut pis agzima dus...

Hep keskelerde aklinizda kalarak yasayacaginiza direnseydiniz de mutlu olsaydiniz ya? Hem birliktelikte sadece mutluluk olmaz. Yanlis anlamayin ama kolaya kaciyorsunuz, dusunmekten, karar vermekten ve sorumluluk almaktan bihabersiniz gibi gozukuyor buradan bakinca

Elbette farkindayim bu yuzden elimden geleni yaptim fazlasini yapamiyorum.5 aydır bir çıkış yolu ariyorum

Cesaretim yok

Google a yaz telefonunun markasını ve no engelleme Nasıl yapılır yaz öğrenmiş olursun. Örneğin ; iPhone 6 s arayan no engelleme Nasıl olur? Mesaj engelleme Nasıl olur? Gibi .., engelle her yerden çocuğu.. Bitti gitti .. Önüne bak .. Bir dahada ailenin onaylamayacağını düşündüğün tiplerden uzak dur.

sinirim bozuldu. yemin ediyorum sinirim bozuldu elim ayağım titriyor şu an.

Yapacağın şey çok açık bunu burada insanlar sana söylemeden de mutlaka düşünmüşsündür.numaranı değiştircen bitecek.ha bi şekilde yine ulaşırsa cevap vermiceksin bitti.sen yeterki bitirmek iste.ilk önce kararlı olursan herşey istediğin gibi gelişir

Tamm dinle sen aileni biraz daha küçük olsaydin muhtemelen dinlenezdin zaten.birazcikda yasin büyük olsa duygularindan eminsen anlasabilceginden mutlu olacağından eminsen git sevgilimle hayatını kur derdim.
Ama yaşın tam ortada ,aileni dinlemen mantikli gibi geliyor bana..

Sevgilin senin olduğun şehirde yaşamayı kabul etmedi mi? Ailesi kabul etmezdi demişsin, sen aileni ikna etmeye çalışırken o kendi ailesini iknaya hiç kalkışmadı mı? Eğer öyleyse ayrılmanız hayırlı olmuş.
Erkeğin biraz tuttuğunu koparacak olgunlukta olması daha sağlıklı olur evliliğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…