Onu nasil yaparim telefondan engelemeyi bilmiyorum.Engelle ozaman telefondaki butun iletisim seceneklerinden. Ne gelen mesaji gorursun. Ne gelen aramayi. Goz gormeyince gonul katlaniyor emin olabilirsin.. unutmak isterken mesajlasmak cokta dogru bir tercih degil bence.
Cevap vermiyorum ısrarla cevap yazmami bekleyincede sizli bizli mesafeli cevap yazip uzatmiyor kaciyorum anlar da artik yazmaz diye dusundum.Cevap vermezseniz ya da bir daha bana mesaj atma derseniz çok da fazla kırılacağını zannetmiyorum. Adamı zaten terk etmişsiniz, ötesi var mı? Asıl mesajlaşmaya devam edip edip sonra yok olmaz biz tekrar birlikte olamayız derseniz kırarsanız, tekrar ümitlendirip üzmüş olursunuz çünkü
Akilli telefon kullaniyorsan yapabilirsin. Gerci normal bildigimiz telefonlarda da var bu ozellik.Onu nasil yaparim telefondan engelemeyi bilmiyorum.
erkek bir arkadaşınız arasın sevgilimi yada kardeşimi rahatsız etme desinSelamun aleykum arkadaşlar ben daha öncede onunla ilgili bir cok konu acmistim onun sayesinde burayi bulmustum.Biz ikimizde severek ayrildik engeller vardi O degilde ben ayrildim terkettim seven terketmez demeyin hayat bazen diledigimizi imtihanimiz yapar sınar.
Ayrilali 5 ay oldu vedalastik ne ben unutabildim ne arkadaşım arada bir dayanamaz msj atardı ben burada paylastim tavsiyelerinizle cevap yazmamaya karar verir hep yazdi cevap vermedim olmayacakti unutmaliydık.yine bu bayram msj atti ben cevap vermedim ertesi gun yine yazdı kırılmıstı cevap vermiyorum diye darmadağın biliyorum bende öyleyim ama elimden birsey gelmiyor Ona artik msj atma diyemiyorum cok üzülür kırılır çektigi acı yeter üstüne yine kıyamıyorum bize kıydım zaten kıydığım kadar.Onu hala özlüyor deli gibi aşık ve hayali gözümün önünden gitmiyor O da öyle ama unutmaliyiz
Evet buda olabilir. Daha cok uzulur diye dusunmeyin. Zaten ayrilik uzer bir insani.erkek bir arkadaşınız arasın sevgilimi yada kardeşimi rahatsız etme desin
en azından ümit bağlamamış olurEvet buda olabilir. Daha cok uzulur diye dusunmeyin. Zaten ayrilik uzer bir insani.
Kesinlikle. Bu durumu yasasaydim. Karsimdan gelen her cevapta bir isik arardim. Oyuzden kokten kesip atmak lazim.en azından ümit bağlamamış olur
of ben de buna hastayım ha. seviyorum, seviyor, ama olmaz. ne olmaz? hayatımız mahvolur? niye? böyle daha az mahvoldu çünkü. ya bi gidin. korkaklar aşık olmasın rica edicem. neymiş, ailesi istemiyormuş. çok aşırı önemli çünkü. ailesi istemeyince yol arkadaşını yarı yolda bırakacak insanlar yola çıkmasın zaten. anandan izin almadan aşık olabiliyorsun gezip tozabiliyorsun ama evlenemiyorsun öyle mi? o evin içinde anan yaşayacak çünkü. ailen emin ol seni kendi istedikleri adamla evlenince mutluluktan taklalar atacak. muhakkak.
not: bu yazı konu sahibinden çok eski sevgiliye sitem içerir. konu yaramı deşti sinirlendim.[/QUOTE
Aileme güveniyorum haklilik paylari cok arkadasim iyi insandi ama nasip olmadi.Ailemin onayladigi ve benimde kabul edecegim insan insallah onun gibi iyi olur da pisman olmamBir ben böyle olamadım sevince, nedense gözü kara oluyorum. Ama ailenin bi bildiği vardır sözlerinden çıkma. Ama iyi bir insansa pişman da olabilirsin.
Kolay degil benim yüzümden daha da acı ceksin istemiyorum bende iyi degilim ama unutmaya calisiyorum.Hayatımda başkası var beni zor durumda bırakma de kökten çözüm yoksa hep umudu olacaktr
Akılı telefon kullaniyorum da nasil yapilir bilmiyorum araştiracagimAkilli telefon kullaniyorsan yapabilirsin. Gerci normal bildigimiz telefonlarda da var bu ozellik.
Benim ailem de benzer sebeplerden dolayı karşı çıktı ama ben direndim. Şimdi ailem de arkamda sevdiğim de yanımda. Tercih yapmak zorunda kalmadım. Sizinki kısmet değilmiş. Umarım pişman olmazsınız. Ulaşabileceği bütün yolları kapatın.
Aileme güveniyorum haklilik paylari cok arkadasim iyi insandi ama nasip olmadi.Ailemin onayladigi ve benimde kabul edecegim insan insallah onun gibi iyi olur da pisman olmam
Bende yapmam kardesim zaman herseyin ilacı o da elbet bir gün vazgecer yazmaktanayrılmak için ailenizi sebep göstermişsiniz, bi de başkasına aratın sizi rahatsız etmesin diye, tam olsun. çok güzel.
neyse ben bi şey demiyorum.
Lütfen anlayisla karsilayin gercekten kolay degil bir yandan canindan cok sevdigin ailen diger yandan aşık oldugun insan secim yapmak zordu 5 ay gecmesine ragmen hala gidip geliyorum sevdigin insana kavusamamak sesini duymamak icin direnmek dayanmak cok zor.gerçekten kırmak incitmek istemiyorum da kendi ailenizi kuruyordunuz, aileniz olacak insanı şimdiki aileniz için harcadınız. ben zannetmiyorum onun ahıyla mutlu olabileceğinizi. ki kendi kararlarınızı alamıyorsanız evlenmeyin de zaten.
Onun ahı olmaz olsa olsa duası olur ikimizde kırılmadik imtihandı yaşiyoruz Allah buyuk eger hala nasibim ise gelip beni bulur.gerçekten kırmak incitmek istemiyorum da kendi ailenizi kuruyordunuz, aileniz olacak insanı şimdiki aileniz için harcadınız. ben zannetmiyorum onun ahıyla mutlu olabileceğinizi. ki kendi kararlarınızı alamıyorsanız evlenmeyin de zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?