kırmadan nasil söylerim arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacim var:(

Benim ailem de benzer sebeplerden dolayı karşı çıktı ama ben direndim. Şimdi ailem de arkamda sevdiğim de yanımda. Tercih yapmak zorunda kalmadım. Sizinki kısmet değilmiş. Umarım pişman olmazsınız. Ulaşabileceği bütün yolları kapatın.

of ben de buna hastayım ha. seviyorum, seviyor, ama olmaz. ne olmaz? hayatımız mahvolur? niye? böyle daha az mahvoldu çünkü. ya bi gidin. korkaklar aşık olmasın rica edicem. neymiş, ailesi istemiyormuş. çok aşırı önemli çünkü. ailesi istemeyince yol arkadaşını yarı yolda bırakacak insanlar yola çıkmasın zaten. anandan izin almadan aşık olabiliyorsun gezip tozabiliyorsun ama evlenemiyorsun öyle mi? o evin içinde anan yaşayacak çünkü. ailen emin ol seni kendi istedikleri adamla evlenince mutluluktan taklalar atacak. muhakkak.

not: bu yazı konu sahibinden çok eski sevgiliye sitem içerir. konu yaramı deşti sinirlendim.

Engelle ozaman telefondaki butun iletisim seceneklerinden. Ne gelen mesaji gorursun. Ne gelen aramayi. Goz gormeyince gonul katlaniyor emin olabilirsin.. unutmak isterken mesajlasmak cokta dogru bir tercih degil bence.
Onu nasil yaparim telefondan engelemeyi bilmiyorum.

Cevap vermiyorum ısrarla cevap yazmami bekleyincede sizli bizli mesafeli cevap yazip uzatmiyor kaciyorum anlar da artik yazmaz diye dusundum.

erkek bir arkadaşınız arasın sevgilimi yada kardeşimi rahatsız etme desin

ayrılmak için ailenizi sebep göstermişsiniz, bi de başkasına aratın sizi rahatsız etmesin diye, tam olsun. çok güzel.

neyse ben bi şey demiyorum.

Hayatımda başkası var beni zor durumda bırakma de kökten çözüm yoksa hep umudu olacaktr

Bir ben böyle olamadım sevince, nedense gözü kara oluyorum. Ama ailenin bi bildiği vardır sözlerinden çıkma. Ama iyi bir insansa pişman da olabilirsin.

Canin sag
Bir ben böyle olamadım sevince, nedense gözü kara oluyorum. Ama ailenin bi bildiği vardır sözlerinden çıkma. Ama iyi bir insansa pişman da olabilirsin.
Aileme güveniyorum haklilik paylari cok arkadasim iyi insandi ama nasip olmadi.Ailemin onayladigi ve benimde kabul edecegim insan insallah onun gibi iyi olur da pisman olmam

Akilli telefon kullaniyorsan yapabilirsin. Gerci normal bildigimiz telefonlarda da var bu ozellik.
Akılı telefon kullaniyorum da nasil yapilir bilmiyorum araştiracagim

Aileme güveniyorum haklilik paylari cok arkadasim iyi insandi ama nasip olmadi.Ailemin onayladigi ve benimde kabul edecegim insan insallah onun gibi iyi olur da pisman olmam

gerçekten kırmak incitmek istemiyorum da kendi ailenizi kuruyordunuz, aileniz olacak insanı şimdiki aileniz için harcadınız. ben zannetmiyorum onun ahıyla mutlu olabileceğinizi. ki kendi kararlarınızı alamıyorsanız evlenmeyin de zaten.

Lütfen anlayisla karsilayin gercekten kolay degil bir yandan canindan cok sevdigin ailen diger yandan aşık oldugun insan secim yapmak zordu 5 ay gecmesine ragmen hala gidip geliyorum sevdigin insana kavusamamak sesini duymamak icin direnmek dayanmak cok zor.

Onun ahı olmaz olsa olsa duası olur ikimizde kırılmadik imtihandı yaşiyoruz Allah buyuk eger hala nasibim ise gelip beni bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…