• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Selam arkadaslar!

Ben kendimi bulmak icin cabaliyorum bu aralar kafam cok karisik ne istedigimi kim oldugumu bilmiyorum. Bu surecte yalniz kalmaya ihtiyacim var ve bi arkadasimla biz cogu zaman whatsapptan mesajlasiriz ama son zamanlarda artik yazmak gelmiyor icimden strese giriyorum bunaliyorum icim daraliyor gercekten yazarken bile bunlari, yazmadigimda "uzgunmusun" diye damga yemekten yoruldum özelimi de anlatmak istemiyorum artik cunku cevap yetistirmek istemiyorum yazmasam kusuyor kimseyi kirmakta istemiyorum.. dogru olan nedir r?

Ben çok manasız buluyorum birden araya dağ koyma tavrını ..konuşmak istemiyorum ,dersin biter ...samimiyetler böyle böyle golgeleniyor. .

Hee ,herşeye burnunu sokan tiplerden de hiç hoşlanmam. .belirgin bir çizgi çekerim ,herkes nerde durması gerektiğini bilir ..

'Ya kusura bakma canim zor bir dönemden geciyorum biraz yalniz kalmak istiyorum' diyebilirsiniz.

yok birden araya dag koymak istedigimden degil sadece kendime ihtiyacim var bu aralar iyi degilim psikolojik olarak o yuzden rahat birakilmak istiyorum,... zaten bazi seyleri anlamakta zorlandigim bir dönemdeyim iyi degilim yani insanlari dinlesemde anlayamiyorum o dereceye geldim psikolojik yorgunlugumdan.

cok kez dedim mesajlasmayi sevmiyorum diye sonra bi bakiyorum bikac gun sonra yine ayni seyler... whatsappi sildigimde oldu, telefondaki wifi baglantisindan kopup belli saatlerde aktivite edicem karar verdim iyilesene kadar

Eskiden uyandigimda telefonunda 7 8 kisiden ayri msj alirdim. Zamanla msjlasma olayina sogudum. Ben onlarla o kadar ilgilenmedim hatta en yakinlarimla dahil bu boyle uzun zaman surdu giden gitti kalanlarda dostum oldu. Sitem ettiler kizdilar ama yine yanimdalar. Yani kabuk sizin cekilin kabugunuza dusunmeyin. Ve kendinizi dinleyin sonra gerisi geliyor. Inanin kimsenin faydasi yok hayati kendinize gore yasayin zaten olmasi gerekenler yaninizda olacak hep.

Önemli olan bunu böyle surdurmek sanirim dedigin gibi bunu yapmaya calisacagim , bu bencillik degil kendimi bu yuzden kötu hissetmek istemiyorum artik sadece iyilesmek istiyorum. Evet haklisin aynen öyle yapacagim bu sefer kararli olmam lazim tadini cikaramiyorum gunlerin...

Tatammm Tatammm bende korkuyorum ama bu aralar tek basina olmaya ihtiyacim var:(..

Yalnızlığa ihtiyacın varsa rica edersin kırmadan dökmeden, ama hiçbir zaman sevdiğin insanları bu gibi bunalım durumlarında kendinden soğutma, bunalımdan çıkarsın etrafında kırıp döktüğün kimse kalmaz bir daha bunalıma girersin " yalnızlıktan"

Bir süre Whatsapp'ı kaldırsan ya da telefonumda whatsapp bozuldu desen? Çünkü insanların seni tamamıyla anlaması, empati kurması neredeyse imkansız, biraz kendi kendine kalmak iyileşmek istediğinde 2 gün sonra 'e daha yetmedi mi?' , ama şurda birini beğenmişsin, burda mesaj atmışsın, gülümsemişsin, hala yaşıyorsun ölmemişsin, vs vs sorgulamalarıyla karşı karşıya kalıyorsun. Karşındaki insanda negatif önyargılar oluşturmadan yalnız kalmak biraz zor, ilişkiler kopma seviyesine bile geliyor. Eğer kaybetmek istemediğin bir arkadaşınsa telefon bozuk diye beyaz bir yalan söylemek en iyisi sanırım.

Evet kirmadan bir sekilde anlatacagim ve en önemlisi bunu surdurmek, ben artik telefon ve bilgisayar yerine gercek hayattaki iliskilere ve sosyallesmeye odaklanmak istiyorum mesaj yerine gercek hayatta sohbet edeceksen edelim diye..

whatsappi kaldirmistim nedenimde ders calismam gerektigini söyledim zamanimi aliyor telefon diye ama bu sefer SMS ile geldi mesajlar...eskiden demistim mesaj atmayi seevmiyorum onun yerine bulusunca anlatalim daha iyi sohbet olur ama sucluymusum gibi hissettiriyor bu sefer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X