Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kırmızı Balık Model Kına Elbisem

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlar nihayet elbisemi aldık işte karşınızda resmi ,ev hali birazcık :17::1: Resimler büyük birazcık

eNZVla.jpg

KnOPRM.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzell benmde aklımda böyle bir model var canım.doğru saç modeli ve makyajla harika olur:nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim sevindim begendiginize, ben at kuyruğu düşünüyorum sırt dekoltesini kapatmamak için[/QUO

Elbisen yeterince gösterişli olduğu için çok sade bi model seçmelisin at kuyruguda güzel olucaktır eminim ya da sade bir balerin topuz.bi tavsiye:21::21::21:

vay vay vay kimleri görüyorum aman Allah'ım izmir güzeli işte başka ne denebilir ki İstanbul güzel görecek valla:16::16:maşallah cnm allah nazarlardan saklasın elbisene bayıldım:nazar:

vay vay vay kimleri görüyorum aman Allah'ım izmir güzeli işte başka ne denebilir ki İstanbul güzel görecek valla:16::16:maşallah cnm allah nazarlardan saklasın elbisene bayıldım:nazar:
Gamzecimm sağol güzell yorumun içinn :17:

gofredo
kesinlikle sade bir topuz ile mükemmel olucaktır.​
Bana topuz gitmiyor ya gördügünüz gibi :1:

Konunda da yazmıştım, burayı da boş bırakmayım dedim.:1:
Çok hoş görünüyorsun gözdecim, hayırlı olsun. :16:
Elbiseyi bu şekilde almanın en büyük avantajı tekrar tekrar giyip tadını çıkarabilecek olman...:31:

yüzün ne kadar güzel canım maşallah :) elbisen de gayet güzel kına için, saçlarını bence de at kuyruğu yapabilirsin
Sağol canımm bütün bakımsızlığımla çekildim idare edin artık:17:Bende at kuyruğu düşünüyorum
gözüm gönlüm açıldı yaa sabah sabah :1: maaşallah, ama saçını sade olmalı bence:31: elbisen zaten şıkıdım:31:
Ay canım çook sagoolll:17:evet saçlar ayakkabılar sade olcak bide çantamm:17:
Konunda da yazmıştım, burayı da boş bırakmayım dedim.:1:
Çok hoş görünüyorsun gözdecim, hayırlı olsun. :16:
Elbiseyi bu şekilde almanın en büyük avantajı tekrar tekrar giyip tadını çıkarabilecek olman...:31:
Smu sağolll bitanemm , kesinlikle öyle abiye elbise souçta:17:
Çok beğendim Gözde:46:
Mutlulukla giyin inşallah:16:
Amiiin inşallah canımmm :17:
Güle güle giy canım hayırlı olsun.
Sağol canım çok teşekkürler:17:

Kızlar nihayet elbisemi aldık işte karşınızda resmi ,ev hali birazcık :17::1: Resimler büyük birazcık

eNZVla.jpg

KnOPRM.jpg

selam canım çok beğendim elbiseni :) benim de kına elbisem balık ve payetli aynı seninki gibi hatta :) benimki saks mavisi ve ince askılı sadece :) boool bool oynayalım bu elbiselerle kurtlarımızı dökelim inşallahh :)

selam canım çok beğendim elbiseni :) benim de kına elbisem balık ve payetli aynı seninki gibi hatta :) benimki saks mavisi ve ince askılı sadece :) boool bool oynayalım bu elbiselerle kurtlarımızı dökelim inşallahh :)
Merhabaaa ben kına kırmızı olsun diye adetten tercih etdim cnm kırmızıyı sennkide çok güzeldir eminim inşallahh dökceez kurtlarımızıııııııııııı:17:
canım çok yakışmış benim arkadaşımda nişanında bu elbiseden giymişti saç modeli fikir olması için resim ekleyebilirim istersen tatlm :)
Sağol cnm olur valla fikir olur hem :)

Merhabaaa ben kına kırmızı olsun diye adetten tercih etdim cnm kırmızıyı sennkide çok güzeldir eminim inşallahh dökceez kurtlarımızıııııııııııı:17:
Kırmızı olsun adetini ben de bindallımdan yana kullandım :) canımm hepimiz o günde çok güzel olalım inşallah :)

Harika görünüyorsun Canımmm ... Allah ağız tadı ile giymek nasip etsin ...
Teşekkür ederim canım aminnn :17:
Kırmızı olsun adetini ben de bindallımdan yana kullandım :) canımm hepimiz o günde çok güzel olalım inşallah :)
Ben bindallı olayını sevmedigimden sadece bunu giyicem canım , inşallaaah:17:
Model bu canım bence senin yüzüne de gider hatta çokta güzel olur :)
Ayy çok harikaymış sennkide rengi muhteşem:nazar:

Back
X