kırmızı elbise

ya şimdi kızı da hiç sevmiyom inat eder gibi almış duruma düşeceğim almayım en iyisi

bazen takılıyorlar işte

küçük değiliz canım
ben 26 o 24 yaşında

hımm kıskanç deilsin sanırım yahu iyi bile dayanıyorsun tatlımm ben hediye bakıcamm zor yani bide onun arkadaşına burçlar ne canım siizn :)

ben mi kıskanç değilim
akrepim desem
o da oğlak

öyle gözükoyr tatlım hediye bakmışsınız kıza yahu :) ben benimkinin tüm kız arkadaşlrını paketledimmm :) son bi tanesi vardı tanıyordum görüşüyıdum ama dayanamadım yok mesajlaşma yok o yok bu dayanamadım onada elveda dedimm...

Merhaba ruh ikizim
Kıskançlıkta üstüme tanımam azılı bir oğlak burcuyum .

yok ya ben mücadele edemiyorum artık bu kız özellikle çok eski arkadaş
diğerlerini postaladım ama bu mümkün değil
tanıştırmak istiyo ama tanışmayacağım
çünkü bi kere şöyle dedi
biz eskiden şaka yapardık 30 a kadar evlenmezsen seni alırım diyodum kıza diye
orda o kız bitmişti artık benim için
Ufaktan ufaktan söylesene ya belki anlar hediye eder .

bi deneyim elbise güzeldi beğendi mi felan diye

De de .
Yalnız o kızdan soğuması lazım seninkinin .
Ne olur ne olmaz .

bence tanış tatlım düşmanı yakıdan görmek herzaman iyidir bunu unutma :) ve halen sıkı fıkılar mı he bu arada kızın erkek arkadaşı varmıymış canımmm...

De de .
Yalnız o kızdan soğuması lazım seninkinin .
Ne olur ne olmaz .
yok ya bi kere bunlar gece 1 e kadar takıldılar
orda bi sesimi çıkardım öyle bir tersledi ne mümkün
bence tanış tatlım düşmanı yakıdan görmek herzaman iyidir bunu unutma :) ve halen sıkı fıkılar mı he bu arada kızın erkek arkadaşı varmıymış canımmm...

kızın sevgilisi yok
tanışmak istemiyorum o da tavrımı böle anlasın

şu an kafedeler diyorsun sen de gitseydin keşke.ne gerek var doğum gününü kutlamak için başbaşa olmalarına.ben de buna takıldım

yok ya bi kere bunlar gece 1 e kadar takıldılar
orda bi sesimi çıkardım öyle bir tersledi ne mümkün

kızın sevgilisi yok
tanışmak istemiyorum o da tavrımı böle anlasın

beraber saat bire kadar takıldılar doğru mu anladım ve sen tavır yapınca sennkide tersledi seni

şu an kafedeler diyorsun sen de gitseydin keşke.ne gerek var doğum gününü kutlamak için başbaşa olmalarına.ben de buna takıldım
yok bi arkadaşı daha katıldı onlara üçü beraber
ben gitmedim çünkü kızı sevmiyorum
ama cadaloz gibi de görünmek istemiyorum
tanışmak istiyosa o gelsin ayağıma
beraber saat bire kadar takıldılar doğru mu anladım ve sen tavır yapınca sennkide tersledi seni

öyle oldu ama zorunlu sebeplerdi o saate kadar çünkü 10 a kadar benm yanımdaydı bende kızı istemediğim için o saatte görüştüler içeriği bildiğim için sorun etmedim,
ama ogün öğrendim ki anlayışlı görüneceksin derinden işleyeceksin
asla bağırmadan sanki çok anlayışlıymış gibi
daha önce bi kızı öyle uzaklaştırdım
ve haklı olan da ben oldum
çok derin oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…