- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyy tipini yiyimFilizCan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy tipini yiyimFilizCan![]()
Çok uykum var, dinlenmek istiyorum FilizCan.Ayyy tipini yiyim![]()
Yer var kıvrilÇok uykum var, dinlenmek istiyorum FilizCan.
Şuracıkta kıvrılsam![]()
Çalışmaya vaktin varsa DGS daha mantıklı ben calisamadigim için sınavsız 2. Ünv olarak yazdım şimdi yeniden 2 yıl daha fazladan okumuş olacağım. Neyse ki bebekten dolayı 3 sene daha evdeyimBende atadayım canımAtanın lisans harcı çok ya
Bende seneye dgs düşünüyorum kararsızım
Hakkında hayırlısı olsun![]()
Ayy teşekkür ederim. Canım çok istiyor pastalar börekler ...Masallah ,gayet güzel gitmis![]()
Hayırlısı olsunÇalışmaya vaktin varsa DGS daha mantıklı ben calisamadigim için sınavsız 2. Ünv olarak yazdım şimdi yeniden 2 yıl daha fazladan okumuş olacağım. Neyse ki bebekten dolayı 3 sene daha evdeyim![]()
Pıt pıt kas olsunAyy teşekkür ederim. Canım çok istiyor pastalar börekler ...
Neyse ki konumuz kırmızı et diyete uygun bir protein tabağı hazırlayacağım![]()
Oda başlamış
Neye başlamış nevoşOda başlamış![]()
Mezelerde yapılıyor yaKonu salatalar olsa acaba ne kadar çeşit çıkar acaba ,merak ediyorum benama makarna salatası olmasın
![]()
5 oy olsun demeyeNeye başlamış nevoş![]()
5 çok değil mi5 oy olsun demeye![]()

Mezelerde o varKonu salatalar olsa acaba ne kadar çeşit çıkar acaba ,merak ediyorum benama makarna salatası olmasın
![]()
Yok bol yeşillikli salata gibi canoMezelerde yapılıyor ya![]()
2 oy fazlası yok5 çok değil mi![]()
Daha erken değil mi5 oy olsun demeye![]()
Aynı tarz şeyler çıkar aşağı yukarıYok bol yeşillikli salata gibi canotavuklu karidesli peynirli gibi gibi, mesela farklı ülke salatası gibi
![]()
2 iyi bencede2 oy fazlası yok![]()