- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyy tipini yiyimFilizCan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy tipini yiyimFilizCan

Çok uykum var, dinlenmek istiyorum FilizCan.Ayyy tipini yiyim

Yer var kıvrilÇok uykum var, dinlenmek istiyorum FilizCan.
Şuracıkta kıvrılsam

Çalışmaya vaktin varsa DGS daha mantıklı ben calisamadigim için sınavsız 2. Ünv olarak yazdım şimdi yeniden 2 yıl daha fazladan okumuş olacağım. Neyse ki bebekten dolayı 3 sene daha evdeyimBende atadayım canımAtanın lisans harcı çok ya
Bende seneye dgs düşünüyorum kararsızım
Hakkında hayırlısı olsun

Ayy teşekkür ederim. Canım çok istiyor pastalar börekler ...Masallah ,gayet güzel gitmis

Hayırlısı olsunÇalışmaya vaktin varsa DGS daha mantıklı ben calisamadigim için sınavsız 2. Ünv olarak yazdım şimdi yeniden 2 yıl daha fazladan okumuş olacağım. Neyse ki bebekten dolayı 3 sene daha evdeyim

Pıt pıt kas olsunAyy teşekkür ederim. Canım çok istiyor pastalar börekler ...
Neyse ki konumuz kırmızı et diyete uygun bir protein tabağı hazırlayacağım

Oda başlamış

Neye başlamış nevoşOda başlamış

Mezelerde yapılıyor yaKonu salatalar olsa acaba ne kadar çeşit çıkar acaba ,merak ediyorum benama makarna salatası olmasın

5 oy olsun demeyeNeye başlamış nevoş

5 çok değil mi5 oy olsun demeye

Mezelerde o varKonu salatalar olsa acaba ne kadar çeşit çıkar acaba ,merak ediyorum benama makarna salatası olmasın

Yok bol yeşillikli salata gibi canoMezelerde yapılıyor ya
 tavuklu karidesli peynirli gibi gibi, mesela farklı ülke salatası gibi
 tavuklu karidesli peynirli gibi gibi, mesela farklı ülke salatası gibi 

2 oy fazlası yok5 çok değil mi

Daha erken değil mi5 oy olsun demeye

Aynı tarz şeyler çıkar aşağı yukarıYok bol yeşillikli salata gibi canotavuklu karidesli peynirli gibi gibi, mesela farklı ülke salatası gibi

2 iyi bencede2 oy fazlası yok