- 18 Ekim 2020
- 5.151
- 13.231
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 er verdim herkese sen almadın mı2 tarif alabiliyor muyuz ki
![]()
3 er verdim herkese sen almadın mı![]()
O kadar tarif var mı
Size 40 çeşit yemek çıkartırım etle. Tatlı ekşisinden soğuk mezesine kadar... Yeterki mevzu et olsunO kadar tarif var mı![]()
Sana bir tarif daha vereyim o zamanSize 40 çeşit yemek çıkartırım etle. Tatlı ekşisinden soğuk mezesine kadar... Yeterki mevzu et olsun![]()
Şansım iki katına çıkacaksa hemen alırımSana bir tarif daha vereyim o zaman![]()
Bölünebilir,Şansım iki katına çıkacaksa hemen alırım![]()
Yaparım diyen sendin2 tarif alabiliyor muyuz ki
![]()
Ben yapardım daYaparım diyen sendinVaatlerde bulundu derim
![]()
bir de bölünmelere girersek eksilere düşmem gerekecek Sen yapıp bana kargo ile yollaBen yapardım daNevreste bölünür diyorrrrr
Ben bir tarifle zor puan topluyorumbir de bölünmelere girersek eksilere düşmem gerekecek
![]()
1000 kişi oy verecek diyelim.Ben yapardım daNevreste bölünür diyorrrrr
Ben bir tarifle zor puan topluyorumbir de bölünmelere girersek eksilere düşmem gerekecek
![]()
Ama 2 tarif demek 2 şans demek 40 ya da 10 oyla birinci olmak mühim değil ki1000 kişi oy verecek diyelim.
Tarif sayısı arttıkça oylar bölünür![]()
Aaa olur mu ben yapayım sen gel taze taze ye şekerimSen yapıp bana kargo ile yolla![]()
İkisi farklı yarışır oylarını toplamayızAma 2 tarif demek 2 şans demek 40 ya da 10 oyla birinci olmak mühim değil ki
neyse ben tarif almayacağım zaten doydum![]()
Yine de şansımı deneyim desem yeni bir tarif verecek gibisinİkisi farklı yarışır oylarını toplamayız![]()
Benim tarifi sana vereyimYine de şansımı deneyim desem yeni bir tarif verecek gibisin???
Sen ne yapacaksın ki? İçimden et sarma geçtiBenim tarifi sana vereyim![]()

Söylemem sürprizSen ne yapacaksın ki? İçimden et sarma geçti![]()
İnsanın hevesini aklında bırakıyorsunSöylemem sürpriz![]()