- 25 Temmuz 2013
- 8.108
- 17.436
- 448
Sen yaş kaçIkinizde aynı yaşlardasınızz aboovvv vallaha taşsınızzz yavv hayran kaldımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yaş kaçIkinizde aynı yaşlardasınızz aboovvv vallaha taşsınızzz yavv hayran kaldımm
Ben baya baya minikkkSen yaş kaç
 27 yaşımdayım
 27 yaşımdayımÇocuğum var o yaştaBen baya baya minikkk27 yaşımdayım

Ooyy maşaallahhhÇocuğum var o yaşta
Aayyyyy çok genç yaşta evlenip çocuk sahibi oldunuz galibaJou 6 çocuk 4 torun var en küçüğüm 18 yaşında
 annemde 53 yaşında mesela erkek kardeşim 23 ben 27 iştee
 annemde 53 yaşında mesela erkek kardeşim 23 ben 27 işteeKıyamam ya hasta olmaSadece hasta olucam diye korkuyorum hemso
Sosyalimm benim ya canımm canımmÖlmeden duyduk joum
Bende seni yerim ki, bebelerini de yerimÖnemli olan niyetti bende ettim Allah biliyor diyeEminim kabul edecektir Rabbim çok içten istedim çünkü
Allah razı olsun canım benim inşallah vatana, milletede hayırları dokunur
Bu arada isminide çok severimSenide severim

güzel kalbinden öperim seni kuzum, rabbim hayırlı ömürler nasip etsin ailecek evlatlarinla ınş bitanem
 güzel kalbinden öperim seni kuzum, rabbim hayırlı ömürler nasip etsin ailecek evlatlarinla ınş bitanem

Oyy çiçeeemm ınş olmayalım, zencefil içmeye başladım artık korusun diyeKıyamam ya hasta olma

Oyy maşallah çiçeem, rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşJou 6 çocuk 4 torun var en küçüğüm 18 yaşında

Bilmiyormuydun ' hepimize sağlık sıhhat versinOyy maşallah çiçeem, rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inş

Yok bende bilmiyordum çiçeemBilmiyormuydun ' hepimize sağlık sıhhat versin

Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün
 Darısı isteyenlerin başına
 Darısı isteyenlerin başına