repliğe bittimTesekkur ederiz efendim..Bir demet de ben alayim mumkunse naniknanik
Ellerine saglik libicim,Turkiye'den yeni tariflerle don a.s.
Amin canım kimsenin eli dert görmesinŞeniz Ben marketten alıyorum vallalülülülülülüLibi döktürmüşsün yine,ellerin dert görmesin. Ya bu gıda boyasını illa aktarlardan mı bulacağız marketlerde var mıdır acaba?
Tadı da güzel şimdi ne yalan soolim:jeyyar: zor bir kurabiye değil ki..kaydirigubbakcemile2Yaa libyana sen bu kadar marifetli olmak zorundamısıın. yine görüntü süper valla. eminim tadıda en az görüntüsü kadar güzeldir. ellerine sağlık.
Olur gül de olur ya da sana bir fikir bu hazırladıgın hamurda mını mını kopar inci şeklinde öle pişir hatta sarı olursa tam süper olurdelikafaduldennerden bulcaz inciyi ben hiç bi yerde denk gelmedimfisfisfis
gül tatlısında yaptıgım gibi fındık koyarım:dilcikar:
a.s. Sizlere de maşallah41 kere maşallah sana çok güzel görünüyor. çok şık.
cok guzel gorunuyorlar canim ellerine saglik bende ayni sekilde kirmizi pembe olarak gul tatlisi yapiyorum oda cok guzel oluyor tek farki serbetli olmasi ah bisey daha canim o gumus toplari alirken dikkat ediyormusun icindekilerine ben gecen aldim icindekilere bakmadan almistim eve gelip bir baktimki icinde pork gelatin(domuz jelatini) varmis canim aldigim gibi copu boyladi yani dikkat et alirken ok mi libosum
yavrum bunları senmı yaptın çok lezzetlı gorunuyolar ellerıne saglık
ama ben böle gıda boyalı seylerı hayatta yemem kanser yapıyomus:1shok:
ay ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık
ayy libyadamiydin sen bende buraya yakin bir yer sanmistim bilen birileri varsa almanya-avusturyada oturun ismini ve nerden alacagimi yazarsa cok sevinirim
cok güzel görünüyor .... yapip kargoyla tr ye göndersem bir haftada sevgilime gider yemesede baksin :))))
canim ben yurt disindayim avusturya-linz bu gida maddesini nerden bulabilirim sanirim sende yurt disindasin yani ismi nedir nerde bulunur yazarsan coook sevinirim...ellerine saglik ya cok güzel görünüyor
Şenizsuper marketlerin unlu mamuller bolumunde aradigin herseyi bulabilirsin canim kolay gele:lepi:kucuk sisler icinde satiliyor burada ingilterede gida boyalari kesin oralardada oyledir
Şeniz
Teşekkürler hatınımŞeniz
Ay ben yarın sabah yola çıkıcam inşallah Türkiyeyesositososito
haLa buradayım kalkmam lazım toparlanmam lazım:roflol:
Bakim Türkiyeden Kk nasıl oliyy
:dance:
libiyanacıımm
ben bişe sorcam
hiç kullanmadım da gıda boyası
bunu yapıcam sevgılıler gununde
nekadar gıda boyası kullanıcaz onu da belırtebılrmısın sana zahmet cnmm
Canım prensesim inşaallah:*
1 HAFTACIK kaLiciiiiizz ama olsuun:)
temem alıcam zatiii ciciler biciler iiinnşşaallah
mujx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?