Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kırmızı Gül Kurabiyesi (Resimli)

libyana canım denedım tarıfını gercekten bayıldım bukadarmı guzel olurya yıyen çok beyendı tesekkur ederım boyle kolay ve guzel tarıflerın devamını işterıma.s
yalnızca az çıktı ben cay bardagı ufak olur dıye su bardagıyla yaptım 13 tane çıktı yetmedı bıze kızım bayıldı bırlıkte yaptık çok mutlu oldu kurabıye canavarı benımkı:dance:

bugun ıncı seker aramaktan ayaklarım koptu we bulamadım malesef:S artık ıncısız yapıcam yarına ıns guzel olur.

evet bende inci bulamadım beylikdüzünde oturuyorum kalkıp eminönüne gitmek gerek ama gidemedim
benimde misafirlerim vardı dün yiyen herkes çok beğendi ben tarife bişi kattım fındığı rondodan geçridim toz haline getirip bu karışıma kattım ama bunu da kalp kurabiye gibi bi iki dakika fazla bıraktım fırında galiba üzeri kızardı bid eiki kurabiyemde bu kadar kırmızı olllmadııı ne kadar gıda boyası koymak gerek ve nasıl koymak gerek bilemedim ben biraz sulandırıp hamura kattım, çay kaşığının ucu kadar bile koymadım ama yeterli gelmedi galiba siz ne kadar kullanıyosunuz

bende denedim tadi az gibi geldi,bunu un kurabiyesinin hamurundan yapacam bidahakine gerkceten güzel bir pasta tesekkürler paylastigin icin

Bu ne güzellik böyle bayıldımmmmmmmmmmmmmm,çokta kolaymış yapımı.Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım

Ellerine sağlık tatlım. Senden tatlı olmasın çok güzel görünüyolarcokacimcoook

arkadaşım çok güzel olmuş bunlar,tarif için teşekkür ederim,en kısa zamanda deniycemcokacimcoookhem göze,hemde damağahihoyyyt

ben kızımın doğumgünü için görüntüsü güzel tadı garantili tarifler arıyorum birisini buldum. libyana bi el atıver bana kuşum.

ben kızımın doğumgünü için görüntüsü güzel tadı garantili tarifler arıyorum birisini buldum. libyana bi el atıver bana kuşum.

merhaba canım bende senn gibi kızımn doğum günü için değişik tarifler ararken bir fotograftan esinlenip panyançolu pasta yaptım fotoğrafı benim albümlerimde var bakarsan belki sana fikir olabilir.pastamın tarifinide verebilirimyerimseniben.pastamın üzerine çikolatalı profiterollerden kafalar koydum,üzerlerine şeker hamuru hazırladım göz burun ağız falan yaptım,dondurma külahındanda şapkalar koydum profiterollerin üzerine..pastanın üzerinede şeker hamurundan çiçekler yaptım rengarenk..etrafınada tülle kocaman fiyonk yaptım..tam bir kız pastası gibi kokoş bişey olmuştu.cokacimcoook..mumlardan ve ortamın sıcaklığından pastanın görüntüsü fotoğraflarda biraz bozuk ama sen daha iyisini yapabilirsinkaydirigubbakcemile5ilk etapda benm pastamda gerçekten güzeldi
yanına çeşit olarakta un kurabiyesi,tuzlu kurabiye,mantı ve kanepeler hazırladım
kanepelerimde değişikti onunda tarifi;
1 paket margarin
1 çay bardağı mısır yağı
2kaşık sirke
1 paket mahlepli çeşnili kabartma tozu
1 yumurta
1 çaykaşıgı kekik
1tatlı kaşıgı tuz
1 tatlı kaşığı salça
birtutam karabiber ve pulbiber(miktarı sana kalmış istersen hiç koymayabilirsinde)
5,6 adet doğranmış siyah zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünde çok küçük halde doğranmış peynirler
ve alabildiğince un..
peynir hariç bütün malzemeleri yoğur,elma büyüklüğümdeki bezleri merdaneyle uzun uzun aç içlerine peynir koyup rulo şeklinde sar,sonra bıçakla keserek folya yada yağlıkağıtlı bir tepsiye diz üzerlerine kürdan batırıp 170 derecede 25 dkk.kadar pişir.zemine yağlı kağıt koyulmasının sebebi eriyen peynirlerin tepsiye yapışmaması için,kızarınca zaten sertleşiyolar içinde değişik bir aroması oluyor ama istersen peynir koymayabilirsinde..
afiyet olsun canıma.s.

bugün nikah yil dönümümüz canim simdi mutfaga girip yapmaya karar verdim insallah olurda paylasirim sizlerlede

libyanam ellerine sağlık kuşum...ama bu boyayı nerden bulucaz....bi de bakalım hele.....:icecream:

libyanacgim seni hayal kirikligina ugratmak zorundayim ben senin bu güzeller güzeli tarifini beceremedim
okadar hevesle ve istekle yaptimki olmadi nerde hata yaptim bilmiyorum hamurum kulak memesi kicamdiydaydi bekletdimde ama merdaneyle acarken yapisip durdu sonrada rulo halinde sararken dagildilar ya bi kac denemeden sonra pes etmek zorunda kaldim ve kalpli sekille cikartdim
ama tadi inanilmaz haffif ve lezziz
fotolari rezil olmak pahasinada paylasmak istiyorum
insallah bidahakine olur
püf noktasi varsa söylersen sevinirim
yada kisacasi sen beceriksizsin dessende olur :)

öncelikle allah bağışlasın çok tatlı çocukların maşallah. pastada çok güzel olmuş ben okadar kaş göz becerebilirmiyim bilmiyorum ama kanepenin tarifini kaydettim kesin yapıcam çok teşekkür ederim.

ben yaptim dün tatlim ama malesef beceremedim nerde hata yaptim onuda bilmiyorum hatta fotolarida ekledim
ama tadi haffif ve lezziz inan tavsiye ederim hele hamarat olanlara

ay korktum şimdi beceremekle ilgili değil acaba eksik bir malzememi var. hadi boya az diye rengi soluk olmuştur ilk resimdeki daha yağlı gibi duruyodu acaba o çiğ halimiydi

yok ya korkma tatlim
benim birazda isim aceleydi
birdaha denicem insallah
hem libyana harbi marifetli biri cok tariflerini gördüm cok hamarat masallah
ben merdane yada oklavali tarifleri zaten pek beceremem ama bunda hem gözüm hem aklim kalmisdi
olmadi anneme yaptircam zaten :)

Bekleriz canım fotografını ve yorumlarını..
tek kelımeyle supersın ne marıfetlısın sen ya bayıldım sana yapmaya calısacam insallah becerırım:))
Becerirsin nehırsonum marifetli bacısın sen de..
libyana dönüşünü sabırsızlıkla bekliyeceğim seni burda görmek çok güzel ve keyifliydi.umarım çabucak dönersin:çok üzgünüm:
Bak geldim bile hamdolsun
ayyy kızlar valla beni de heveslendirdiniz ya nası yapılır ki şimdi bunlar ben bi aktar buliim bari en acilinden cokacimcoook
Çok keyifli ve de çok uğraştırmayan bir tarif,denemeni öneririm arkidişim
Süperrrrr, gül tatlisini yapiyorum ama kurabiyeni hiç denemedim. a.s.
Kurabiyeleri ben de yeni öğrendim tatlısını anneciğimden biliyordum ...Cidden güzel oldu.. ilaydam
Annemde gül tatlisini yapiyor ama kurabiye güzel olur keske sevgilim yanimda olsaydi ya yapardim yakin olsakta yollasam ah ah
delikafadulden eee yap paketle içini de öpücüklerle doldur dahaa güzeli var mı
çokkk güzel

bende gül böreği yapardım ama gıda boyası bulursam bunuda deneyeceğim
Gıda boyası burada dolu..Turkıyede de sordum bırkac yere ,mevcuttu..Denersen yoru m bekleriz cincoşum
Su bardağı ile kocaman olur canımcım kabarıyorlar zaten,yayılıyorlar tepside..
Ellerine sağlık bir daha ki ne çay bardağı ile denersin inşaallah..Ben de annemlere yaptım izmitte çok sevdiler

bugun ıncı seker aramaktan ayaklarım koptu we bulamadım malesef:S artık ıncısız yapıcam yarına ıns guzel olur.
Allah Allah canım pastanelerde şekercilerde mutlaka vardır..Nerelere baktın ki..İnşallah bulursun bulamazsan da fındıkla veya beyaz hamurla minik yuvarlaklar yaparak da süsyelebilirsin..
Ellerine sağlık balım ben sıvı kullanıyorum burada toz yok..çay kaşığının ucuyla koyuyorum..Rengi de süper tutuyor ama belki tozlar da daha farklıdır..Çabucak pişen bir kurabiye o yüzden çok bırakmamak gerek..
bende denedim tadi az gibi geldi,bunu un kurabiyesinin hamurundan yapacam bidahakine gerkceten güzel bir pasta tesekkürler paylastigin icin
Tadı az gibi derken şekeri mi diyorsun canım,aslında tam kararında ama istersen şeker ölçüsünü artırabilirsin tabi..Ellerine sağlık..
Bu ne güzellik böyle bayıldımmmmmmmmmmmmmm,çokta kolaymış yapımı.Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım
Ben teşekkür ederim..sositososito
Ellerine sağlık tatlım. Senden tatlı olmasın çok güzel görünüyolarcokacimcoook

arkadaşım çok güzel olmuş bunlar,tarif için teşekkür ederim,en kısa zamanda deniycemcokacimcoookhem göze,hemde damağahihoyyyt
Kolay gelsin şimdiden sengözlerimebaksanab
yettimmmm gariii
libyanam ellerine sağlık kuşum...ama bu boyayı nerden bulucaz....bi de bakalım hele.....:icecream:
Aktarlarda marketlerde pastacılarda şekerciler de var bebem
Ellerine sağlık hatun..Ben im de ilk denememdi tarifi harfiyen uyguladım ve süper oldu...Açarken un veya nişasta serpersen yapışmaz zemine,belki de unu az geldi..Ama mdediğim gibi ben bu ölçüde yaptım..Kötü gözükmüor ellerine sağlık canım yaa..Şeniz
Görüntü cok güzel tadi nasil, ypaan oldumu acaba???
Tadı güzel ve oldukça hafif..
ay korktum şimdi beceremekle ilgili değil acaba eksik bir malzememi var. hadi boya az diye rengi soluk olmuştur ilk resimdeki daha yağlı gibi duruyodu acaba o çiğ halimiydi
HAYIR iki foto bda pişmiş hali arzucom..LİBYANA imzalı olanlar yani..

Canım çok tşk..
Aslında merdaneli oklavalı tarifler meşakatlidir genelde ama bu kurabiyeler o kategoriye pek girmiyor bence oldukça basit geldi bana..Çok da keyifli..Anneciğine mi yaaptıracaksınkaydirigubbakcemile3 HADİ bakalım..
Ama bence sen de yapabilirsin..Anne tarifleri kadar zor değil:roflol:
Öpüyorum cümleten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…