Libyanacımm....Oooo Türkiye ye geliyormuşsunn ne güzell:=))))
Tarifin süper görünüyor canım benim ilk fırsatta deneyeceğim..
Hatta gıda boyası bulabilirsem cumartesi günü misafirlerim gelicek onlara yaparım inş..
Hayırlı yolcuklar canım...
libiyanacıımm
ben bişe sorcam
hiç kullanmadım da gıda boyası
bunu yapıcam sevgılıler gununde
nekadar gıda boyası kullanıcaz onu da belırtebılrmısın sana zahmet cnmm
libyana harika bir fikir bu..kaydirigubbakcemile5 kurabiyelerde süper olmuşcokacimcoookben de buralarda adaetdir ilk söze geldiklerinde mendil bohçasıyla un kurabiyesi verilir süslü bir tabakta jelatinle sarılmış..bende un kurabiyesini böyle güllü pembe yapmıştım üzerinede pudra şekeri serpince müthiş oldular.eşim tarafı ilk defa görmüş böyle bişeyi herkez bayılmış.bayagı çoktu süslemiştim bide..tebrik için gelene gidene ikram edilir bu kurabiyeler burda.evlendikten sonra tarif isteyen isteyeneydi.sengözlerimebaksanab
Hiç bu kadar güzel kurabiye görmemiştim. Çok güzeller. Ben kıyamam gerçi onları yemeye...
Merak ettim bu yazılan malzemeyle ne kadar kurabiye çıkıyor acaba? gıda boyası ve inci
temin edersem mutlaka deneyeceğim.
Saol metafizik insan
Şeniz Şeniz
Ayrıca bu kurabiyeler uzun süre dayanabiliyor..Hatta daha bile lezzetleniyor..
Atın buzluğaa misafir mi geldi çat kapıı hoppp çıkarın çözülsün çayla kahveyle götürülsünsırnaşık şey
:roflol::roflol:ben unutmuştum onu ya hatırlayınca yine güldüm bak şimdi..eee tabi sabah yatar da uykuyu almazsan olacagı bu tabikafamçokkarıştıneyse canım döndüğünde hatırlayıp yine güleriz bol boldikkat et kendine tanımıyorum seni ama çok iyisin:1hug:
Evet aynen velvedim şipşak kurabiye..cnm ellerine saglık görünüşü bir harika :1rolleyes:
eminim tadıda öyledirrr a.s
helede dedigin gibi cat kapı misafire cok güzel olurrrhihoyyyt
delikafadulden Naomi CamPell bir ben iki top modellerden farkım yokoff cok güzel görünüyo ya canım bişey sorcam kilolumusun? yani bu kadar marifetlisin bunları yapınca yemekte lazım dimi iştah acıyor yaptıkların:)
Şimdi daha içeri girdim prensesim yapıştım üstümü başımı çıkardım hemen 404 gibin pc ye :roflol: Pofff neden topa tutimm hayatım saçını başını yolmak varkenvalla ayni seyi bende sorayim diyordum libosa emme beni topa koyar diye hep sustum simdi sole nan kilolumusun libos hadi utanma bacum bizdenmi sakluyacan bu kadar marifetli olduguna gorek he nasilsin bakem anlat bende kalkamiom be bu forum beni batirdi batirdi.
Canım bal gibi de yaparsın herkesin içinde bu ışık var ayrıca bunlar çok basit inan bana :dance: gıda boyası inci aktarlarda vardır canım pasta malzemeleri satan yerlerde de var.kızlar müthiş bi tarif bu ben kalpli kırmızı kurabiye yapacaktım yanına bunlardan da yapabilir miyim acaba çok marifetlide değilimdir ama deneris ama ben inci ve gıda boyası istiyorum nereden bulurum kızlar bilen varsa paylaşırsa sevinirim. hihoyyyt
Sağol coneemmŞeniz abartmaa Lovvv basit bunlarrr enaniyetim kabaracak haa:mymeka: delikafadulden gül şeklini nasıl yapıcaz bak kısaca anlatim canım açıyoruz ya hamuru *ki öylee börek gibi incecik değil herkes yapabilir zaten çok yumuşak bir hamur-açtıktan sonra çay bardağı ağzı ile kesiyoruz 4 tane 5 tane ne kadar istersen alt alta diz,ama yarıdan az kısımları üsttekinde olacak,daha sonra rulo yap.ve tam ortadan kes..İki parça oluyor onu çevir aaaa bakmışsın gül şekli çıkmış:teytey:aman Allahım süperler
ellerine sağlık tatlışım
çok muhteşem görünüyorlar ama gül şeklini nasıl yapıcaz :1no2:
Yuuff sorma bacım..Kalkamıyorum yapıştım delikafadulden
Ben zaten misafirim geleceği zaman önemli toplantım ya da sınavım olacağında bir de işte yolculuk arefesi uyuyamam kolay kolay-tatlicadiarzu-
Sabaha da uyur gezer modda takılırım artıkınkaydirigubbakcemile3
15-20 dakka daha durayım çıkıcam:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?