Doğuma Hazırlık Kırmızı Lahana ile Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tontirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
12.626
20
206
İstanbul
bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin

10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi

idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.

ucuz bi yöntem denemekle bişi kaybetmezsinizz
sonucları yazarsanızzz güvenirligini anlamış oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk defa duydum.Denemekle bisey kaybetmeyiz...
insallah bu ay hamile kalirsam deniycem :dance:

delikafadulden
Bismillahirrahmanirrahim.....
Kul euüzü birabbinnaaaaasss.....
Kul euzu birabbil felakk..

çişşşşşşşşşşşşşşşş :roflol:

kızlar nımete ıdrar dkulurmu ya
allh askına
zaten 3.5 4 aya kadar ogrenılıyor
bunu yapmanın bır mantıgı varmı?

kahve arkadasima katiliyorum en sevdigim sebzelerden lahanayi ne hale getirdiniz boyle birdahada yiyemem sanirim midem bulandi

bence de siz ugraşmayın zaten.
bunu hamileler yapıyor
sempatiksalakcinni

Hamileler lahanaya çiş yapmıyor yanlış biliyorsunuz , eczaneden 2 tl. ye test alıp 5 dk. da uyguluyor.. Gereksiz bi yöntem , kocakarı yöntemi..
eczaneden aldığın test hamile olup olmadığını gösterir tatlım,o testler cinsiyet göstermez arkadaşın anlattığı hamileyken bebeğin cinsiyeti oluyor.
yani onunda savunduğunu sanmıyorum sadece merak edip koymuştur hamile olanlar yapsın da bakalım demek istedi heralde...

Hamileler lahanaya çiş yapmıyor yanlış biliyorsunuz , eczaneden 2 tl. ye test alıp 5 dk. da uyguluyor.. Gereksiz bi yöntem , kocakarı yöntemi..

kaydirigubbakcemile3 sizin okudugunu anlamama gibi bi sorununuz var galiba
1. bu testi hamileler yapıyor
2.bu test geebelik testi degil,cinsiyet tahmini

gereksiz yöntemse ilgilenmeyin konumla o halde.bakalım kactane daha msj yazacaksınızz.

vereliniortak herkes zeki olamaz bunu biliyorum ve aldırış etmiyorumm:)

delikafadulden
Bismillahirrahmanirrahim.....
Kul euüzü birabbinnaaaaasss.....
Kul euzu birabbil felakk..

çişşşşşşşşşşşşşşşş :roflol:

allah iyiliğini versin öldürdün beni:roflol::roflol:
bu arada ilginç bi yöntemmiş gerçekten ben inanırım koca karı yöntemlerineCADIARZU

bu testi banada yapmışlardı. kayınvalidem çook eskiden biliyomuş bunu. ilk önce çok gülmüştüm ama merakta etmiştim açıkcası. bana yaptıklarında 12 haftalıktım. kız çıkmıştı. şimdi 24 haftalığım ve gerçektende kızım olucakmış. eskilerin ilginç yöntemleri çok oluyo. bunun da yanlızca bir fikir olduğunu ve denemekte herkesin özgür olduğunu kabul edersek dahamı iyi ederiz acaba.

kızlar bi daha okudum.
burda direk lahananın üstüne dökülmüyor idrar.
lahana sudan geçiriliyo o suya dökülüyor.

deneyin bence.

Yazdığım mesajda cinsiyet belirlemeyle ilgili bişey yazmadım , gözlerde problem mi var diyerek seviyesiz bi cümle kurmuycam sizin gibi..
İdrar yapmayla ilgili yazdım cinsiyet değil farkettiniz mi?
Konu açmadan önce eleştiriye açık ol..
İstediğim kadar yazarım kime ne sana ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…