bence de siz ugraşmayın zaten.
bunu hamileler yapıyor
Hamileler lahanaya çiş yapmıyor yanlış biliyorsunuz , eczaneden 2 tl. ye test alıp 5 dk. da uyguluyor.. Gereksiz bi yöntem , kocakarı yöntemi..
Yazdığım mesajda cinsiyet belirlemeyle ilgili bişey yazmadım , gözlerde problem mi var diyerek seviyesiz bi cümle kurmuycam sizin gibi..
İdrar yapmayla ilgili yazdım cinsiyet değil farkettiniz mi?
Konu açmadan önce eleştiriye açık ol..
İstediğim kadar yazarım kime ne sana ne?
kızlar bi daha okudum.
burda direk lahananın üstüne dökülmüyor idrar.
lahana sudan geçiriliyo o suya dökülüyor.
deneyin bence.
cnmmmm topıgın hayırlısı olsun bırgun hamılekalırsam bende denıycem mutlaka :)
Ay hamile kalir kalmaz yapacam arkadasim topigin hayirli olsun
ilginc yorumlar
Evde kirmizi lahana yok maalesef, ayin 13 undede insallah cinsiyet ogrenecegim yaklasik 1 hafta sonra yani. ama insan merak ediyor ister istemez.
Ama soyle de bir problem olabilir, mor mu kirmizimi nasil anlasilacakki, renkler birbirine yakin olur herhalde..
Idrarda bulunan birtakim maddelerden dolayi herhalde ona gore renk degistiriyor yani dogruluk payi vardir.
Kocakari yontemi demissinizde, tipta bircok kocakari yontemleri var kullanilanilaclar dahil.
Elara tesekkurler bu bilgi icin bu arada :)
delikafadulden
Bismillahirrahmanirrahim.....
Kul euüzü birabbinnaaaaasss.....
Kul euzu birabbil felakk..
çişşşşşşşşşşşşşşşş:roflol:
enteresan , siz nerden öğrendiniz bu yöntemi?
uğraşmaya değmez o ayrı.
Hamileler lahanaya çiş yapmıyor yanlış biliyorsunuz , eczaneden 2 tl. ye test alıp 5 dk. da uyguluyor.. Gereksiz bi yöntem , kocakarı yöntemi..
gerçek mi bu kırmızı lahana nerden biliyorki
çarpılacaksınız haa, nimete idrar mı dökülürlmaz:
kızlar nımete ıdrar dkulurmu ya
allh askına
zaten 3.5 4 aya kadar ogrenılıyor
bunu yapmanın bır mantıgı varmı?
kahve arkadasima katiliyorum en sevdigim sebzelerden lahanayi ne hale getirdiniz boyle birdahada yiyemem sanirim midem bulandi
işin bır dıger ıgrenc rengı ıdrar resmıde var
Yazdığım mesajda cinsiyet belirlemeyle ilgili bişey yazmadım , gözlerde problem mi var diyerek seviyesiz bi cümle kurmuycam sizin gibi..
İdrar yapmayla ilgili yazdım cinsiyet değil farkettiniz mi?
Konu açmadan önce eleştiriye açık ol..
İstediğim kadar yazarım kime ne sana ne?
giz elara bu hatunlar ne deyi anam de hele bir bagaaaaaaaaaabilmiyorumkismileCADIARZU:mymeka:eğer öyle olsaydı ultrason cihazlarına
ne gerek vardı
yoksa bu kırmızı lahana
tıp fakultesi bitiren cinsten mi yoksakaydirigubbakcemile3
Ilk defa duydum.Denemekle bisey kaybetmeyiz...
insallah bu ay hamile kalirsam deniycem :dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafadulden
Bismillahirrahmanirrahim.....
Kul euüzü birabbinnaaaaasss.....
Kul euzu birabbil felakk..
çişşşşşşşşşşşşşşşş:roflol:
sempatiksalakcinni
eczaneden aldığın test hamile olup olmadığını gösterir tatlım,o testler cinsiyet göstermez arkadaşın anlattığı hamileyken bebeğin cinsiyeti oluyor.
yani onunda savunduğunu sanmıyorum sadece merak edip koymuştur hamile olanlar yapsın da bakalım demek istedi heralde...
allah iyiliğini versin öldürdün beni:roflol::roflol:
bu arada ilginç bi yöntemmiş gerçekten ben inanırım koca karı yöntemlerineCADIARZU
bu testi banada yapmışlardı. kayınvalidem çook eskiden biliyomuş bunu. ilk önce çok gülmüştüm ama merakta etmiştim açıkcası. bana yaptıklarında 12 haftalıktım. kız çıkmıştı. şimdi 24 haftalığım ve gerçektende kızım olucakmış. eskilerin ilginç yöntemleri çok oluyo. bunun da yanlızca bir fikir olduğunu ve denemekte herkesin özgür olduğunu kabul edersek dahamı iyi ederiz acaba.
kızlar bi daha okudum.
burda direk lahananın üstüne dökülmüyor idrar.
lahana sudan geçiriliyo o suya dökülüyor.
deneyin bence.
cnmmmm topıgın hayırlısı olsun bırgun hamılekalırsam bende denıycem mutlaka :)
slm kızlar oradamısınız:uhm:
Ay hamile kalir kalmaz yapacam arkadasim topigin hayirli olsun
ilginc yorumlar
Evde kirmizi lahana yok maalesef, ayin 13 undede insallah cinsiyet ogrenecegim yaklasik 1 hafta sonra yani. ama insan merak ediyor ister istemez.
Ama soyle de bir problem olabilir, mor mu kirmizimi nasil anlasilacakki, renkler birbirine yakin olur herhalde..
Idrarda bulunan birtakim maddelerden dolayi herhalde ona gore renk degistiriyor yani dogruluk payi vardir.
Kocakari yontemi demissinizde, tipta bircok kocakari yontemleri var kullanilanilaclar dahil.
Elara tesekkurler bu bilgi icin bu arada :)
hatunlar sagolun var olun destekleriniz icin ve ince davranislariniz icinnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.görüldügü gibi bu lahana boş degil:)
ayrıca son zamanlarda cıkan kzımı erkek mi diye yazılar var burdaki reklamlarda
10.haftada bebegin cisniyeti hakkında bilgi veriyor
bu test idrara göre sonuc veriyorr
lahanadaki bu kimyasal özellikte bizim idrarımızı analiz edebiliyor demekki.
suyun ph degeri,asitlik bazlık derecesini,sebze ve meyvelerin asidikmi alkalimi oldugu hakkında bilgi veriyorsa idrarımızın analizinide kısmen yapabiliyor olmasıı mümkünn
sonuclara göre karar verecezz artıkk
kizlar colayi iciyonuzda icinde binbir cesit pislik varrrrrrrr sucugu yiyonuzda hayvanin butun sakadatlari atiyorda lahanayi nie yemiyonuzzzzilğinçç bi iyöntem deneyen denesinn..ona karışcak deilim ama kırmızız lahanyı yemicemi atık çio iyi biliyorum
bögggggggggsempatiksalakcinni
yaa lahanayıı yiyidum kışın ben salatada...ama kolakesinlikle içimemm ben..soda ayran tercihmii..............kizlar colayi iciyonuzda icinde binbir cesit pislik varrrrrrrr sucugu yiyonuzda hayvanin butun sakadatlari atiyorda lahanayi nie yemiyonuzzzz
kizlar colayi iciyonuzda icinde binbir cesit pislik varrrrrrrr sucugu yiyonuzda hayvanin butun sakadatlari atiyorda lahanayi nie yemiyonuzzzz
yok yaa sen yine ye lahanayiiii kizz bise yolmazzzzzzzzcokacimcoookyaa lahanayıı yiyidum kışın ben salatada...ama kolakesinlikle içimemm ben..soda ayran tercihmii..............
çiş demeş yaaaaaaaaa ondan:1shok:
heeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:Duymadin mi kiz suyundan cinsiyet tahlili yapiliyormus diye galiba bu arkadaslar hic lahanayi haslayip suyunu lavaboya dökmemisler ha lavaboya dökmüssünüz suyu ha idrarli bardagin üstüne niye yemiyonuz lahanayi anlamadim suyuyla lahananin ne baglantisi var lahananin üstüne mi dökecenizi anladiniz yoksam idrari yok daha neler .......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi bakalim kaybedek bir lahana suyumuz varerrrrrrrrrr:roflol:Hamile kaldigimda kesinlikle deniyecegim sempatiksalakcinni
paylasim icin tesekkürler..
yok yaa sen yine ye lahanayiiii kizz bise yolmazzzzzzzzcokacimcoook
unutursamm yerimm :1shok:
]
yok yaa sen yine ye lahanayiiii kizz bise yolmazzzzzzzzcokacimcoook
heeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
hadi bakalim kaybedek bir lahana suyumuz varerrrrrrrrrr:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?