kırmızı mutfağımdan sonra evimin diğer yerleri :)

bunlar benim gözüme batan ufak detaylar sonuc olarak düzenli tertemizgüzel bir ev içinde sağlıkla mutlulukla oturmanı dilerim..[/QUOTE]

fayanslarım ve kalebodurlarımın hepsi kırmızı resimde fuşya gibi çıkmış ama hepsi kırmızı :) önerin için çok saol sade bi banyo paspası ve sade masa örtüsü alıcam evimde sadece banyo ve mutfagım kırmızı diğer yerler pastel rengi :)

evin çok güzel canım sağlıkla huzurla oturun inşallah, orta sehpa da farklı bir tarz olmuş onu ayrıca bi beğendm

güle güle otur.

ev tadilattan geçti sanırım.çok güzel olmuş.

mutfak banyo özellikle çok güzel.

güle güle otur canım ferah ve sade ve çok hoş olmuş:)Açık renk mobilyaya özellikle halı ve koltuk takımına cesaret edememiştim ama içim gidiyor:)

gürcümüsün yoksa :) ben gürcüyümde mecidiye köy armutlu babaannemler orada :) halının numarasına bakamadım ama cnm ( söz yrn yazıcam sana

Evine ve ayrıntılara bile gösterdiğin özene bayıldım,hele o ay yıldızlı objelere amaaaa bence banyona o paspaslar hiç olmamış ya serme yada tek renk daha sade bi paspas uydur:))
güzel günlerde yaşaaa:)

işte ev budur...
ne yalan soylıyeyım ben encok senın evini begendım eklenenler arasında...sanırım zevklerımız uyuyor ondan
güle güle otur....saglıkla huzurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…