• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Mutfak Ürünleri

İlgilenenler için gayet hoş modeller var.
Çok emek vermişsin, teşekkür ederim.
Fakat elimi attığım herşeyin kırmızı olması beni boğardı sanırım.
Belli ürün grupları olabilir, fakat komplesini düşünmek dahi istemiyorum.

Sevgiler...

Esse rende

3772.jpg

Son düzenleme:
$1GL-J401B0028-MetalKirmiziSuzgec_01.webp Kızlar bu tarz süzgeçleri çok beğeniyorum fakat alıp almamak konusunda kararsızım renginde solma vb bir şey olur mu acaba? Ya da çok yer kapladığı için klullanışsız mı? Siz ne dersiniz?

gnnrkcy ben esseden resmını koyduğum süzgeçin kırmızısından aldım çok güzel görüntü olarak =)

rengi kesınlıkle çıkmaz hiç birşey olmaz dediler..

36 tl ydi indirimden ya 15e ya da 20 tl ye almıştım...

5141.jpg
.

gnnrkcy ben esseden resmını koyduğum süzgeçin kırmızısından aldım çok güzel görüntü olarak =)

rengi kesınlıkle çıkmaz hiç birşey olmaz dediler..

36 tl ydi indirimden ya 15e ya da 20 tl ye almıştım...

5141.jpg
.

Teşekkürler, melamin di mi aldığın süzgeç. Çatlama falan olur mu acaba diye düşünüyorum.

evet melamin çok fazla kullanan var bu süzgeçten cok fazla ince düşünmeye gerek yok bence süzgecle ılgılı çeşit çeşit alınıyo cunku bir sürü olucak zaten mutfakta =)

Ben kırmızı renge mutfakta bayılıyorum.Mutfak eşyalarımın çoğunu kırmızı aldım.Mutfak dolaplarım bile koyu kırmızı.Paylaştıklarında çok muhteşem şeyler canım.

kenwood blender setine bayıldım, hepsi burada da 280 tl. ama evlenmeme var daha, şimdiden alıp kullanmadan garantisi dolsun istemiyorum ama çok güzel be! duruşunda bi aselet var :59:

King Ekmek Kızartma Makinesi

9pzenl.jpg

Bosch Çay Makinesi

KuTB7l.jpg

Son düzenleme:
keşke hepsinin markasıda yazsaydı:( özellikle 1. sayfadaki ürünlerin markalarını biliyorsanız yazarsanız çok memnun olurum. benimde çeyizimde mutfak eşyalarımın hepsi kırmızı ve daha da almaya devam ediyorum. bu sayfayı da çok beğendim çooookkkk.....

Son düzenleme:
Back
X