• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Mutfak Ürünleri

$image.webp$image.webp
Bu da benden bir kırmızı önerisi :) satılıyor ya da instagram

Son düzenleyen: Moderatör:
$big_TAKIM_YEMEK_ANKA_24_PARCA_KIRMIZI_BEYAZ.webpbu günlük yemek takımım keramika marka
$puantiyeli.webp bu da günlük çatal kaşık setim Mudo dan aldım
$4243725475_0cf9bd0e1f.webp Bunu henüz almadım. Yine günlük siyahlı krem yeşil kombinli bir takımım var onunla kullanmayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor bulduğum yerde kapıcam. Bu arada kadehlerden bahsediyorum görseli kadehler için koydum

Son düzenleme:
Eskiden bizde de vardi bu kirmizi buzdolaplarindan ve firin vardi sanirim 60-70 modasi, annemlerin evlendigi yil, yeniden moda oldu.

Bir renge ve kombine bağlı ürünleri toplamayı severim, kırmızı da hoş bir renk ama evde yoğun bulduğumdan tercih etmedim, benim sıkılma olasılığım çok yüksek..:KK39:

çok tatlılar yaaa bayıldım hepsine pembeli olanlarıda şöyle bir form yapsanız:)

Bir renge ve kombine bağlı ürünleri toplamayı severim, kırmızı da hoş bir renk ama evde yoğun bulduğumdan tercih etmedim, benim sıkılma olasılığım çok yüksek..:KK39:

ben de mutfağımda kırmızı-siyah-beyaz renklerini kombinlemeyi planlıyorum, tezgah üstü eşyalarda... tek kımızı olursa herşey ben de sıkılırımmmm :KK51:

ben de mutfağımda kırmızı-siyah-beyaz renklerini kombinlemeyi planlıyorum, tezgah üstü eşyalarda... tek kımızı olursa herşey ben de sıkılırımmmm :KK51:

Bende aynen, sadece mutfakta ...
Yoksa genel olarak beyaz mavi istiyorum evimi insaAllah :KK16:

kızlarr Homend'in internet sitesinde süper indirimler var sadece kırmızılı siyahlı mutfak ürünlerinde ben bu renk almayı düşünmediğim için alamıyorum yoksa 1 saniye bile düşünmezdim tavsiye ederim.

Back
X