• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Mutfak Ürünleri

İmaj Porselen Yağlık Set

YW1dMl.jpg

İmaj Porselen Seramik Kahvaltılık

N570cl.jpg

MGfYcl.jpg

Bisfree Milky Su Şisesi

7rpm2l.jpg

Güle güle kuallan:)

Ama biraz fazla kirmizi degilmi mesela bende evi siyah beyaz kirmizi düsünüyorum ama insan zamanla o kadar kirmiziyi birden görünce SIKILIR bence yani yine allah iyi günlerde kullanmayi nasip etsin... :)

Saygilar

hepsi çok şirin ama kırmızı buzdolabı hoşuma gitmedi one öyle :37: benim tercihim giri olacak beyaz eşyamda ama diğerlerine kırmızıya hayır demem:34:ikili fincan takımına bayıldım çok şirin ve güzel ondan alayımda aşkımla karşılıklı kahve içeriz

Son düzenleme:
kırmızıya bende bayılırım ama beyaz eşya veya küçük ev aletlerinde kırmızı renk hoşuma gitmedi açıkcası..
bide herşeyimi kırmızı almıyorum ben mesela kırmızı yemek tabaklarım var günlük kullanmalık ama yeşilde pasta tabağı aldım :)

$6CE6FE2DE8B448D5BAA2FF125DB08727.webp

Güle güle kuallan:)

Ama biraz fazla kirmizi degilmi mesela bende evi siyah beyaz kirmizi düsünüyorum ama insan zamanla o kadar kirmiziyi birden görünce SIKILIR bence yani yine allah iyi günlerde kullanmayi nasip etsin... :)

Saygilar

kırmızıya bende bayılırım ama beyaz eşya veya küçük ev aletlerinde kırmızı renk hoşuma gitmedi açıkcası..
bide herşeyimi kırmızı almıyorum ben mesela kırmızı yemek tabaklarım var günlük kullanmalık ama yeşilde pasta tabağı aldım :)

Eki Görüntüle 268132

arkadaşlar bunlar zaten benim aldığım ürünler değil :) ben de herşeyin kırmızı olmasını istemem ki çeyizimin çok azı kırmızıdır benim zaten :) ben bu resimleri sadece örnek ve paylaşım olsun diye bulup ekliyorum :)

Merhaba arkadaslar Kırmızı Mutfak Ürünleri Paylaştıgınızı görünce paylaşmak istedim.
Beyaz Eşyalarımı Renklerini Değiştirmek İstiyordum ama malıyeti Cok yuksekti şimdi bi firma buldum Beyazeşyayenileme merkezi diye

Beyaz Buzdolabımı bulaşık makınamı camasır makınemı Kırmızı renge Değiştirdim Ve çok Memnunum adresimden aldılar 2 gün içinde teslim ettiler resimlerini ekledim fikirlerinizi bekliyorum ...
Belki İhitiyacınız olur diye diye adresini ekliyorum .. Saygı ve Sevgilerimle
Burcu Tog

xxxxxxxx

Eklentiler

• $esyarenk_degisimi.webp
    $esyarenk_degisimi.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $beyazesyayenileme-merkezi.webp
    $beyazesyayenileme-merkezi.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
bir kırmızı hastası olan ben açıkçası konunun tekrar devam etmesini çok isterim :34:

Son düzenleme:
canım o prestige su ısıtıcısının markası ne idi bi türli bulamadım cok hosuma gıttı bırde suzgecı nerde bulabılırım canım.....

Ooooooooooo la laaaaaaa kırmızı aşkına bayılıyorum kırmızıya bende genel anlamda görünür olan mutfak eşyalarımı kırmızı aldım.ama bazen istediğim modelin kırmızısı olmurdu bende yeşil alıyordum en azından kırmızı yeşil renklerini kombin etmiş oldum ve iyikide öyle yapmışım insan zamanla hep aynı renkten sıkılabilirim dimi :):ohhhhh ellerime sağlık benim:21::21:

kırmızı hastası bitek benim sanıyodum ama yanılıyomuşum.benle dalga geçiyolardı takıntılı olduğum için iyiki üye olmuşum bu siteye

bunlar takım olarakmı satılyıor:(
yoksa parça parçamı:(

bende herşeyi kırmıız siyah beyz aldım mutfak$takımm.webp$rNnMj.webp için:D

Merhaba arkadaslar Kırmızı Mutfak Ürünleri Paylaştıgınızı görünce paylaşmak istedim.
Beyaz Eşyalarımı Renklerini Değiştirmek İstiyordum ama malıyeti Cok yuksekti şimdi bi firma buldum Beyazeşyayenileme merkezi diye

Beyaz Buzdolabımı bulaşık makınamı camasır makınemı Kırmızı renge Değiştirdim Ve çok Memnunum adresimden aldılar 2 gün içinde teslim ettiler resimlerini ekledim fikirlerinizi bekliyorum ...
Belki İhitiyacınız olur diye diye adresini ekliyorum .. Saygı ve Sevgilerimle
Burcu Tog

xxxxxxxx

nasıl yani sadce rengimi değişti :62:

ayyy bu topiği yeni görüyorummm çokk şeker herşeyinnn bayıldımm güle güle kullann canımm :16:

Back
X