umarım yararbende yaradı tabi herkesin cilt yapısı farklı ama denemenizde fayda var
bunu hergünmü yapıyosun ?
Tamamen geçti mi? Ne kadar süre kullandın? Bende de var birkaç tane geçirmek istiyorum. Kapatıcı sürmekten bıktım onlar yüzünden.
şu anda baya hafiflediler eskiden kırpkırmızı durup sinirimi bozuyolardı şimdi çok hafif pembe renk aldılar. ve en güzelide küçüldüler.ben daha 10 gündür yaptım baya iyileştirdi. bikaç hafta daha kullanmayı düşünüyorum
durduğunuz kabahato zaman ben gidip bir kutu aspirin alayım :)
durduğunuz kabahatumarım sizde de işe yarar ben çok memnun kaldım :)
bugun ilk defa yaptim daha ilk kullanimda iyi geldi renkleri cok az acildi tesekkurler :) gelismeleri tekrar yazarimmmm:)
Valla işe yarıyosa çok sevinirim benimde başım dertte bu lekelerle isyan edecem artık
cilt tipiniz nasıl buarada ?
Deneyeceğim bende, inşallah faydasını görürüm
Teşekkürler
inşallah faydasını görürsünüz :) gelişmeleri bekliyorum :))
Benimde çene bölgemde çok sık çıkar , yanaklarımda da var bir kaç tane..
Cildim yağlı değildir aksine kurudur..
Çok kuruda değil hani böyle normal..
Etki eder diye umuyorum deniycem valla..
Siz nereden duydunuz..
valla ben bu formülü bikaç sene önce netten aldım ama o kadar çok maske vb şeyler denedimki buna sıra gelmedi. ve açıkçası unutmuşum bile bunu not aldığımı bigün bu formülü yazdığım kağıdı buldum denemekten zarar gelmez diye yaptım ve faydasınıda gördüm gerçekten. hatta açıkçası pek umudum yoktu bu formüle başlarken. ama etkili oldu bende. umarım sizde de etki ederde tamamen kurtuluruz şu lekelerden.
evet dgru soyluyosun oyle yaparim canimm tekrar tesekkurler devam edicem bakalim nasil olucak :)çok sevindim gerçekten:) bu arada tavsiyem bugünü takvime kaydedinki kaç gün yaptığınızı şaşırmayın. ben öyle yaptım çünkü ve bugün acaba kaçıncı kez yapıyorum diye şaşırmadım hiç. Gelişmeleri bekliyorum sizden
benim cilt tipim karma maalesefkit bölgem yağlı yanaklarım kurudur. zaten benimde lekelerim çenemde olduğu için bu maskeden sonra bi sorun yaşamadım yanma kızarma gibi bi sorun olmadı yani bende. sizin cilt tipiniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?