Evime capcanlı, kırmızı renkte bir tost makinesi almak istiyorum ama hiç bir yerde istediğim gibi bir şey bulamadım. Kırmızı tost makinesi sadece Bosch da gördüm ama kırmızının tonu pek hoşuma gitmedi. Çok soluk buldum açıkçası. Tavsiyesi olan var mıdır?
Evime capcanlı, kırmızı renkte bir tost makinesi almak istiyorum ama hiç bir yerde istediğim gibi bir şey bulamadım. Kırmızı tost makinesi sadece Bosch da gördüm ama kırmızının tonu pek hoşuma gitmedi. Çok soluk buldum açıkçası. Tavsiyesi olan var mıdır?
ben arçelik lal serisi kullanıyorum, kırmızı bı-ordo arası, ben seviyorum ama anladğım siz daha parlak bir kırmızı arıyorsunuz...
kenwooda bakın arkadaşın da dediği gibi
tefal benim de aklıma geldi ama bulamadım tefalde ( sadece kenwood a bakmadım. nette var mıdır acaba görseli? bir bakmak lazım. teşekkürler öneri için :))
ben arçelik lal serisi kullanıyorum, kırmızı bı-ordo arası, ben seviyorum ama anladğım siz daha parlak bir kırmızı arıyorsunuz...
kenwooda bakın arkadaşın da dediği gibi
evet ben daha canlı, parlak bir kırmızı arıyorum :) bir de kenwood a bakayım. ekmek kızartma makinelerinde çok güzel renkler var. tost makinelerinde neden yok anlamadım gitti..
ben kingin apollo tost makinesinin kırmızısını aldım ve çok memnunum. rengi çok güzel, çok çabuk ısınıyo ve kullanımı çok kolay. ızgaralar çıkmadığı için temizlemek biraz zahmetli ama ben memnunum. hem ızgara hem tost makinesi olarak kullanılabiliyor. 4 yıl da garantisi var. tavsiye ediyorum.