kırmızı yanaklar yardım

sumuklukiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
380
256
53
merhaba arkadaşlar
benim yaklaşık 10 yıllık derdim sivilcelerim ve sivilceler geçse bile geçmeyen kızarıklıklarım.
maalesef yanaklarım pespembe. fondötenle kapatsam da rengi hep kırmızımsı oluyor.
bu kızarıklık için ne yapacağımı bilmiyorum.
10 yıldır en az 10-15 kere doktora gittim. ama nafile.
önerilerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bilmiyorum o zaman en iyi doktor bilir diyebilicem, bide çok ağır bi ilaç varmış 1 yıl kullanıyormuşsun onu kullanmadıysan araştırabilirsin

sağol canım benim ama çaresi yok galiba.
belki de yıllardır kullandığım ilaçlar bu kadar tahriş etti ve kızarttı

sağol canım benim ama çaresi yok galiba.
belki de yıllardır kullandığım ilaçlar bu kadar tahriş etti ve kızarttı

aynen öyle...aynı dert bendede var böyle egzama gibi ama o kadar fazla değil..doktora gittim hala krem verip yolluyor tanıdık bi doktor arkadaşım var ona danıştım..fazla cildiye ilacı kullanmaktan dolayı cildin tahriş olmuş geçmez ama aynı seviyede tutmak için gene bi cildiyeye git ki artış olmasın dedi..ben 4 aydır hiç bir şey sürmüyorum yüzüme sudan başka ama hala problemli kışın gelmesini bekliyorum yazın tedavi sevmiyorum..bende sivilcede çıkıyor az da olsa maalesef...cildiye kremlerinin hepsi tahriş edici özellikteymiş uzun yıllar kullandığımız içinde cilt pes etti sanırım ((((

Bence çok fazla sabunlama, cildin hassaslaşmış yeterince. Oradaki sebum dengesini bozma. Sabah akşam sabunla yada jelle yıkamak iyi bir şey değil. Ne kadar uğraşırsan o kadar çoğalıyor, ben akışına bıraktım şu an hiç bir şey yok cildimde. Bir de illa sabunlayacaksan geçenlerde aldığım bir sabunu tavsiye ederim. Hiç kurutmuyor cildi.
Gano excel markası. Benim cildime iyi geldi.
Mümkün oldukça dermo kozmetik ürünler kullan derim.
Sabun bu canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı hastalık arkadasimda da var ve kac yıldır uğraşıyor geçmesi icin ama aynı hala sanırım en son bi yerden duymuş lazerle geçiyormuş bütün izler lazeri denicek o da bi arastir istersen

Kizarikliklar lazerle duzeltilebilir...Bunun dişinda peeling yapmak alkol içerikli ürünler kullanmak artirir.. Bazi kremler görünümü hafifletir tamamen yok etmek kozmetiklerle sağlanamaz..

Sadece yanaklarda ise bence pembe görüntü hoş oluyor hic sivilcesiz ciltlerde bile oluyor hele beyazsan azicik renk gelmiş oluyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cildim normalde beyaz ama yanak bölgesi pembe pembe tuhaf duruyor.
allık filan hiç kullanmadım zaten hayatım boyunca
lazere para verecek durumda değilim maalesef

o kızarıklk kılcal damarlarla alakalı.Bende de var.Doktorum solusyon verdı her aksam solusnlu pamugu yanaklarımın ustunde tutuyorum 5dk.O cıldın hassasıyerınden.

Tanıdığım bir ablanında sadece 1 yanağında kırmızılık yoğun kılcal damarlarıyla alakalıymış.
Bunun için lazer tedavisi görmesi gerekiyormuş.
doktor böyle söylemiş
Başka çaresi yoktur yani eğer sizinde böyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…