Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında bi sürü diyet okudum denedm atkins dukan karatay hollywood vsvs.. hiç biri benim bütün hayatım boyunca devam ettirebilcem seyler değil.. bende günlük maksimum 1500 kalori almaya karar verdim zamanla düşürücem kızartma abur cubur bunları cıkardım bi öğün sebze bi öğün protein yemeye çalısıorm o kadar
Çok güzel tebrik ederim valla.Ben 2 gün bozdum orta boy pizza pilav filan yedim o iki günde dün yine başladım bugün tartıldım kilo almamışım.Devam edeceğim inş.Zormuş yaa
Çok güzel tebrik ederim valla.Ben 2 gün bozdum orta boy pizza pilav filan yedim o iki günde dün yine başladım bugün tartıldım kilo almamışım.Devam edeceğim inş.Zormuş yaa
ewettt dün tartı günüydü 200 grama daha veda ettim daha yolun basında bile gram gram gitmesi cok üzücü ama yapıcak bişey yok moral bozmak tok aynen dewam