- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
ben bunlara bayılıyorum bende evımı yapıcam ınsallah ama önce örmeyı ögrenmelıyımkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bunlara bayılıyorum bende evımı yapıcam ınsallah ama önce örmeyı ögrenmelıyımkaydirigubbakcemile3
örgü bana zor geliyor yaaaa ... hürrem canım ellerine sağlık ,çok güzel olmuşş, iyi günlerde kullan arkadaşım :)
:lepi:harika olmuş bende minder ve yastıklardan yapmıştım kullanıyorum şuan ama pufu bende merak ettim içinde nevar nasıldurcak karee
Cok güzeller.Hatta beyaz renk olsaydilar tam benlik olacaklardi.
Ellerine saglik.
bayıldım canım ellerine sağlık ellerin dert görmesin
ay bunlar çok şeker şeyler benimde pembe klozet takımım var bundan çok hoş duruyor valla üstüne basınca yumuşacık :)))
ewet ya kozet takımı çok güzel duruyor... bende bayılıyorum... kullanışlımı.:uhm:. bende yapacağımda CADIARZU ...
evet canım hem kullanışlı hem çok şık:sm_cool:
ooo bunu duyduğuma çok sevindim.. ilk fırsatta yapacağım .. ilgin için teşekkürler tatlım....sakıncası yoksa fotoraflayıp buraya eklermisin bir bakayım ...zahmet olmazsa....,şimdiden teşekkürler...a.s.
tamam canım eklerim bi kaç güne inşallah
harika olmuş canım çokk beğendimm
bende kızımın yatağına örtü yaptım harika olduuu
ortasınada papatya yapıcamm becerebilirsem tabii
güle güle kullan emeğine sağlıkk canımm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bir alışveriş merkezinde oldukça yüksek bir fiyata gördüm..:1shok:.. ve eve gelip çok uyguna maal ettim.....yerimseniben
minder yastık ve puf.....
zaten beceremem diyenden korkacan beceremiyomusssssssssss delikafadulden
ay bide becersen nasıl olacakmısssssssssss :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
ay beebişin odayada yap bunlardan yere yap bi kaç aylık olduğunda oturtursun yere oyuncaklarda önüne minderlerde yanlara söleeee bolcanaaaa ay süper olur yaaaa :CüvCüv: