Kirpi ipten minder , yastık ve puf denemem....

ben bunlara bayılıyorum bende evımı yapıcam ınsallah ama önce örmeyı ögrenmelıyımkaydirigubbakcemile3

çok basit tatlım ya ... kesin yaparsın... örmeyi bilmeyen arkadaşıma gösterdim o yaptı...bence sende yapabilirsin....beğendiğine sevindim yaptığım el emeklerimi...a.s.

örgü bana zor geliyor yaaaa ... hürrem canım ellerine sağlık ,çok güzel olmuşş, iyi günlerde kullan arkadaşım :)

örgü bana zor geliyor yaaaa ... hürrem canım ellerine sağlık ,çok güzel olmuşş, iyi günlerde kullan arkadaşım :)

çok teşekkür ederim canım benim...:utangac:
örgü evet zor ve sabır işi...ama bence iyi bir terapi de...ben çok dejarj oluyorum ördüğüm zaman...ve bişiler ürettiğimdede acizane sizlerle paylaşıp beğenildiğini görünce dahada mutlu oluyorum.... iyiki varsınız...a.s.

:lepi:harika olmuş bende minder ve yastıklardan yapmıştım kullanıyorum şuan ama pufu bende merak ettim içinde nevar nasıldurcak karee

:lepi:harika olmuş bende minder ve yastıklardan yapmıştım kullanıyorum şuan ama pufu bende merak ettim içinde nevar nasıldurcak karee

annemim eski yatak odasının pufu o.... atıyordu ben aldım... ama basitçe yapı ,hobi marketlerde ham puflar var kendin monte ediyorsun çok uygun fiyata...onun üzerine örüp giydirebilirsin tatlım.. arkadaşım öle yaptı.... ve çok hoş oldu...a.s

ay bunlar çok şeker şeyler benimde pembe klozet takımım var bundan çok hoş duruyor valla üstüne basınca yumuşacık :)))

harika olmuş canım çokk beğendimm
bende kızımın yatağına örtü yaptım harika olduuu
ortasınada papatya yapıcamm becerebilirsem tabii
güle güle kullan emeğine sağlıkk canımm

harika olmuş canım çokk beğendimm
bende kızımın yatağına örtü yaptım harika olduuu
ortasınada papatya yapıcamm becerebilirsem tabii
güle güle kullan emeğine sağlıkk canımm

çok teşekkürler tatlım benim beğendiğine sevindim.. bence mutlaka becerirsin...a.s
örtüyü yaptıysan papatya çok daha kolay olur.... a.s.

fotoraf0018ty9.jpg

fotoraf0020sd6.jpg

fotoraf0019xn7.jpg

fotoraf0021on5.jpg

fotoraf0024ge4.jpg

fotoraf0026ow3.jpg

bir alışveriş merkezinde oldukça yüksek bir fiyata gördüm..:1shok:.. ve eve gelip çok uyguna maal ettim.....yerimseniben
minder yastık ve puf.....

zaten beceremem diyenden korkacan beceremiyomusssssssssss delikafadulden
ay bide becersen nasıl olacakmısssssssssss :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
ay beebişin odayada yap bunlardan yere yap bi kaç aylık olduğunda oturtursun yere oyuncaklarda önüne minderlerde yanlara söleeee bolcanaaaa ay süper olur yaaaa :CüvCüv:

zaten beceremem diyenden korkacan beceremiyomusssssssssss delikafadulden
ay bide becersen nasıl olacakmısssssssssss :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
ay beebişin odayada yap bunlardan yere yap bi kaç aylık olduğunda oturtursun yere oyuncaklarda önüne minderlerde yanlara söleeee bolcanaaaa ay süper olur yaaaa :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3
oy nazlım ... gerçektende beğendin mi?
yaparken biraz zorlandım ama oldu.. büyük ya .. ama bitince çok sevdim onları...sanada yaparım yada beğendiysen postalayım hemen tatlım...a.s.

Back
X