suanda göze carpacak kadar kısa değiller gerek yokSeninkiler uzayana kadar kalıcı kirpik taktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suanda göze carpacak kadar kısa değiller gerek yokSeninkiler uzayana kadar kalıcı kirpik taktır.
O zaman sorun ne? Demekki kirpik geç uzayan bir şey. Sadece zaman lazım.suanda göze carpacak kadar kısa değiller gerek yok
Ben diplerine sürdüm bi zararı yok sürebilirsin.diplerine deil demi uzun kısımlarına. göze zarar verecegini duymustum emilim yaparak...
öyle bi dünya yok. bir yerde okudum uzadıkca kesen. kesince zaten hepsi küsüyo dökülüyor. yalankişiden kişiye değişir. bi arkadaşım vardı erkek. annesi belirli periyotlarla kirpiklerini keserdi. çünkü uzuyordu ve kırparken tik oluyordu gözlerinde kırpışı. annesi de senin kirpiklerin uzamış git makas getir deyip kesiyordu
belki seninki de uzar. en etkili besleme vazelin ve badem yağı.
Şu kaş kiprik uzatan serumlar var, onları dene. Bence bilmediğin birşey sürme göz bölgene. Vazelin falan çok mantıklı gelmiyor; içeriğinde bir sürü kimyasal var onların, petrolden elde edilen bişey zaten.en etkili çözüm ne diyorsunuz sımdı![]()
ucuz diye herkes yüzüne yüzüyor birde onuŞu kaş kiprik uzatan serumlar var, onları dene. Bence bilmediğin birşey sürme göz bölgene. Vazelin falan çok mantıklı gelmiyor; içeriğinde bir sürü kimyasal var onların, petrolden elde edilen bişey zaten.
sen uclarını kestin hıc dokulmedi mi yaniBen alt kirpiklerimi kesiyorum ama öyle dibinden değil sadece uçlarını
hem sarılar hem çok uzunlar hoşuma gitmiyo
döküldüysede korkma çıkar yeniden sonuçta sürekli kirpikler dökülüyo yerine uenileri geliyo
Bu kirpik kesme olayını bende duydum ama yapanlar en uç kısımdaki sarı kirpikleri kesiyodu ve hint yağı badem yağı yada vazelin desteğiyle
umarım çok dipten kesmemişsindir