• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirşehir///40

iyiki tanımışım seni iyiki varsın benim canımsın kurbaneyyyyyy seni seviyorum yolun düşerse buralar burdayım meleğimmmm

66798352xz7.jpg

içim yanıyor ya ne kadar az kişiyiz buraları acan yani kırşehir 40 koşesini yalnız bıraktınız hemşirilerim nerdesinizi ya bakın sizlerde yorum larınızı sıkıntılarınızı güzel olaylarınız yöremize ait ilgili yazan bu koşe sizin koşeniz kırşehirliler haydi birlik olalımmmm

bügün ağlıyorum ben gözlerimdeki yaşlar kurudu annem canım annemmmmmm seni seviyorum hem annemsin hem babamsın sağlıkla gel olurmu canımmmmsınn
kartsiir81ql7gi4.jpg

bügün de kimse yok ya kıslar eminmki çokuz ama kimse gelmiyor kırşehir koşemizi boş bırakmayalım olurmu kıslarrrr

işte geldim işte gidiyorummmm
kıslar nerdesiniz ya kırşehirden bu yıl yurt dişindaki vatantaşlarımız ister uçak ister arabayla tatil yapmaya gelmişler kırşehir il genelinde gürbetçilerimiz tatilden rekor kıracaklar gibime geldi bu yıl çok gürbetçilerimiz izine gelmişlerdir hayırlı tatiler hoş geldiniz esmer güzeli

Back
X