• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirşehir///40

neetdm5.jpg
neşet babamız gururumuz bizim bitenesi a.s.
doyulurmu doyulurmu cananna kıyılırmı
canana kıyayan allahında bulur :teytey:
biter biter kırşehirin gülleri biter:dance::dance::dance:
,efendim şugayıp dalında bülbüller öterrr:dance:
:dance::dance::teytey:

işde bu gibi eserlere imzasını atmış ozanımız

kırşehirden bulgur yapılmasıııııııı bu linkde baka bilirsinizhttp://karincalikoyu.com/sites/1/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=33:uhm:

Son düzenleme:
thumbdavulzurnanj2.jpg
ee kırşehir denince davulsuz olmaz halk oyunlarımız ve davulumuzda meşhur teyyyyyyyyyy:dance::dance::dance::teytey:

esmer ablam saglık sebebiyle yolculuk yapamam o yüzden bu yaz gelemiyorum ama bir dahaki yaza mutlaka türkiyedeyim yur dışında degilim nüfusumuz belli ama milletvekili sayımız ne kadar az en son açıklanan seçim takvimi hiç hoşuma gitmedi karikatür için teşekkür çok tatlı yaa gerçekler bunlar

GÜNAYDIN KIRŞEHİR VE KIRŞEHİRİN EN GÜZEL HATUNUUUUU :1hug:a.s.

HAYIRLI CUMALAR CANIM BENİİİMMMMM, SENİ SEVİYORUUUUUUUMMM:asigim::1hug:a.s.

GÜNAYDIN KIRŞEHİR VE KIRŞEHİRİN EN GÜZEL HATUNUUUUU :1hug:a.s.

HAYIRLI CUMALAR CANIM BENİİİMMMMM, SENİ SEVİYORUUUUUUUMMM:asigim::1hug:a.s.
sanada günaydın seni sevmeyen :1hug:ölsün ölsünnnnnnnn ///saclarını dağıtırsın ruzgara doğru
sen herkesden farklısın
seni sevmeyen ölsün ölsünnn:teytey::teytey:

ya kızlar bir topic açılmış kırsehirde bir makine mühendisinin çektiği mevlana çiçegi çok ilği toplamış sizde bakın bayıldım ben rabbim neler yaratıyor konu:çiçek:mevlana çiçegi

link versene karınca kız bakardık canım benimmmm kendine ii bakkkk

a.s.

link vermek mi benim için şu bilgisayar zaten acayip zor yapabilsem veririm beceremiyorum ne resim yükleyebiliyorum ne de kilo cizelgesi oluyor bazı üyelerin bazılarınında hamileleik ayları falan onu da yapamıyorum anlıycan neyse bay

ok güzelim ben bakım ama bulamadımkiiii neyse kendine çiçi bak buraya gel olurmuuuuu kırşehirlimmmm:1hug:a.s.:enbuyukkk:

:CüvCüv:kırşehirliler günaydınlar olsun sizlere :enbuyukk
yıkmıyın dunyamı hayalirimi yerimseniben
kırmayın kalbimi ümütlerimi:1rolleyes:
yok eden kahrımı kaderlerimi :çok üzgünüm:
,haksızlığa bi son verin acılarrr::a015:

GÜNAYDIN KIRŞEHİRİN GÜLLERİa.s.

----------KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN---------

Back
X