Kış bebekleri ile neler yapıyorsunuz?

lionliontr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
47
2
298
İstanbul
24 Kasımda doğum yaptım, oğlum 2 aylık, havalar soğuk olduğu için eve kapandık kaldık,2-3 kere doktora, 1-2 kere kayınvalideme, 1 kerede Anadolu yakasında bir AVMye gittik.

Kış bebekleri olanlar neler yapıyorsunuz? tecrübeli annelerden de önerileri olanlar var mı?
Bebeğinizle bir yerlere gidiyor musunuz? Sosyal hayatınız nasıl?
Bu arada mama vermediğim için de zor oluyor galiba biraz, benim gibi yanlızca emzirenler nasıl hareket ediyorsunuz merak ettim....
Dört gözle bebeğimin ek gıdaya geçmesini ve havaların ısınmasını bekliyorum.....Allah herkesin yardımcısı olsun...

ben de 29 kasimda oglumu dogurdum,ayni sekilde sadece emziriyorum ve anca daha bu hafta arada 2.5 saat emmeden bos vakit geciriyoruz.. avm ya da anne ziyareti disinda bu havalarda yapilcak bisi yok sanirim :)

avm ye gidiyoruz arada bır.. sonra kayınvalıdeye... bana kalsa çıkartırım da kayınvalıde çok karışıyor..

oglen gunesinde bugun oglumu koydum arabasina yarim saat yuruyus yaptik..cok iyi geldi,acik hava cok onemli habire evde avm de olmas ki.. tavsiye ederim tam oglen sicaginda azcik da olsa acik havaya cikin bebislerinizle beence:)

benim kız otomobili pek sevmedi nedense.havalarda soğuk açığa çıkamıyoruz.avm ye falan gittiğimizdede burnumuzdan getiriyor nerdeyse.çok ağlıyor.eve tıkılıp kaldım anlayacağınız..:84::84:

benim kız otomobili pek sevmedi nedense.havalarda soğuk açığa çıkamıyoruz.avm ye falan gittiğimizdede burnumuzdan getiriyor nerdeyse.çok ağlıyor.eve tıkılıp kaldım anlayacağınız..:84::84:

aynen bizimki de burnumuzdan getirdi çıkmaya çok korkuyorum evde olmayı da hiç sevmem umarım bu ağlak halleri kısa zamanda geçer seni çok iyi anlıyorum

Merabalar benim oğlum da 26 kasımda doğdu valla 25 günlükten beri geziyoruz. Bütün avm leri dolaşmışızdır herhalde avm lerde bebek bakım odaları var. O yüzden hiç sıkıntı çekmedik. Geçen gün 7 saat dolaştık gıkını bile çıkarmadı.

benim kızımda 3 kasım doğumlu ne yazıkki ne bebek arabasını nede otomobili seviyo hiçbiyere gidemiyoruz onunla kıyamet kopuyo resmen ama ben kızımla gezmek istiyorum nasıl yapıcağımızı şaşırdım ev gezmelerinede gidemiyorum sürekli ağlıyo kucaktan hiç bırakamıyoz napıcaz kıslar böyle

ne güzel valla çok şanslısın keşke bizde okadar rahat gezebilsek çok isterdim

şincik....bi kere 10 günlükten beri tintin dışarılardayız..çünkü kurban bayramına denk gelmiştik.babamız da kurban kesme sevdasındaydı biz de onunla gezdik kurban kestik falan..
sonracığıma ne kadar market varsa bizim burda avm yok hepsini tin tin gezdik....
ev oturmalartını saymıyorum bile..
bu ay da taşındık.ben işe dönünce ilçede göreve başladım.il merkezinden ilçeye taşındık yerleştik..
yani diyeceğim o ki bu kadra sıkmayın bebişleri...... :)

Merhabalar!! ben de Kasim 2009 annesiyim. Oglum 7 Kasim da dogdu ve ben de cok korkardim disariya oglumla cikmaya. belki de ilk cocugum oldugu icin taa ki yurtdisina gelene kadar.
burada sicak soguk demiyorlar canta gibi tasiyorlar cocuklarini. tamamen cocugun alismasiyla alakali bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…