Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Oyyy sekerimm benimmm

hoş buldum keleşli ablaammm uzandım size bir bakayim dedim

Canım moda evim var. Gelinlik tasarim,dikim,toptan-perakende satış yapıyorum.

İyi yaptın şeker,bir kahve filan yap kendine yorgunluğunu alsın
Sana mı ait modaevi,bizim tolini everirsek gelinliğini sana yaptıresın ne güzel olur..

İyi yaptın şeker,bir kahve filan yap kendine yorgunluğunu alsın
Sana mı ait modaevi,bizim tolini everirsek gelinliğini sana yaptıresın ne güzel olur..
Sağol ablam evet bana ait. Aslında eşimle birlikte isletiyoruz. Tolini başıma bela edemem abla yaa,bişey beğenmez o

Gelecek olan çocukların için çalışıyorsunBen senin yerinde olsam bırakmazdım.Ama yükünü biraz azaltacak birşeyler olsa keşke
Ya aslında seviyorum ama çok yıprandım nevreste. 16-17 yaşımdan beri işin icindeyim,stresli,yorucu. Gelin kaprisi çekmekten,hiç bir şekilde memnun olmamalarindan inanılmaz sıkıldım. ''En özel gün '' ya güya,ömrümü yiyolar

Çok haklısın canımAyrıca şimdiki gelinler hiçbirşey beğenmiyor

Seninki neli olsun prenses:)
Karamel,cikilataaaa ama ustune sos isterimmm
Karı koca bütün gün berabersiniz yani,insan sıkılır beaaa aynı ortamda olmaktan ..Tolin zevksiz demekki öğrendik iyi oldu
Evlenmeden önce en büyük hayalim; eşimle aynı iş yerinde olmakti. Nerden bilirdim hayat sadece hayallerde güzel birbirimizi yediğimiz çok oluyo. O benim yaptığımı,ben onun yapısını brgenmiyorum geçen gün bir sarsıntı geçirdik iş yüzünden. Kapıyı çektim çıktım al başına çal dükkanını elimden gelen bu diye bideeee işi benden ogrendi,beni begenmiyo huysuz keci

Hayaldi gerçek oldu işte o kadar olur çok ta sorun etmeyin bence öpüşüp koklaşın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…