Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Orası öyle tabi Allah sağlıklı huzurlu yaşam nasip etsin :))
Bu dönemin çocukları böyle ya, folik asit bebeleri çok hareketli ben yemiycem ondan

Bu dönemin çocukları böyle ya, folik asit bebeleri çok hareketli ben yemiycem ondan
Drlar kaf dinlemiyor canim veriyor ama bi hastalik olmamasi icin adini hatirlayamdim bende pek hap kullanmadim taze fasulye semizotu yedim hep

2 saat ortalarda görünmeyen herkesi merak edip soruyorsunuz, bir beni kimse hatırlayıp sormuyor kaç gündür yokum

Drlar kaf dinlemiyor canim veriyor ama bi hastalik olmamasi icin adini hatirlayamdim bende pek hap kullanmadim taze fasulye semizotu yedim hep
Allah nasip ederse bende kullanmam, her dönem yeni birşey çıkarıyorlar, piyasasını kuruyorlar, her konuda gözüm kapalı güvenmiyorum doktorlara malasef

Canım hangi birini yemeyeceksin. Keşke folik asitle bitse olay.
Herşey katkı maddeli, hiçbirşey dogal değil.
Paketli ürün vermemeye çalışıyorum mümkün oldukça ama yetmiyor.

Canım hangi birini yemeyeceksin. Keşke folik asitle bitse olay.
Herşey katkı maddeli, hiçbirşey dogal değil.
Paketli ürün vermemeye çalışıyorum mümkün oldukça ama yetmiyor.
Eşimin Memlekete mi gitsem çocuk büyüyene kadar, herşeyi kendileri yetiştiriyorlar
Biz o konuda şanslıydık, yediğimiz herşey doğaldı, şimdi ne yediğimiz belli değil, sebze sebze değil, et et değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…