Tolişim buralardadır yahu yine napıyo Nevoşamı sataşıyo :) Çarşıya gitcem ablacm sonrada kursa bi duş alıyım hazırlanıyımda bakalım :) Gece takibimde o benim merak etmeyin
Tolişim buralardadır yahu yine napıyo Nevoşamı sataşıyo :) Çarşıya gitcem ablacm sonrada kursa bi duş alıyım hazırlanıyımda bakalım :) Gece takibimde o benim merak etmeyin
Öyle vallahi canım bahçelerinde 10-15 çeşit meyve var.Ayrıca her bahar sebze ekiyor bahçeye nerdeyse Kasım ayına kadar herşeyi ordan topluyorlar,bizi uzak olunca pek faydalanamıyoruz .Gidince nasipleniyoruz
Ne güzel. Ne yediklerini biliyorlar. Öyle imreniyorumki anlatamam. Hem toprakla iç içe olmak çok faydalı.
Birşey alırken içeriğine bakarken şaşı olacak raddeye geliyoruz artık.
Obezite, hiperaktivite, kanser vb hastalıklar çogaldı bu katkı maddeleri yüzünden.
Henüz yapmadı ama bu yapmayacağı anlamına gelmiyor
3 de yaramazlık yapıyor genelde, o saatte peşinde ol
İyi eğlenceler o zaman, bizim yerimize de gez
Birde bana abla deme sensin abla
Boşver canım üzme kendini inşaallah bir şekilde herşey yoluna girer
İyi maşaallahO senden korkar zaten
Yeni kategori başlıyor katılmak istemezsen kaçarsın bendenSanki baskı yapıyorum
Adam olmaz o, İstanbul'dayken beni sömüyordu, çok şükür ben artık yüzünü görmüyorum ama ailede tek sevdiğim abime musallat oldu pislik Onun yüzünden tayin istedi abim buraya, İnşaAllah tayin işi halolur da gelir buraya:)
Anket açtın mı canım
Ben katılcam demedim ki Adra düşünsün
Ne güzel. Ne yediklerini biliyorlar. Öyle imreniyorumki anlatamam. Hem toprakla iç içe olmak çok faydalı.
Obezite, hiperaktivite, kanser vb hastalıklar çogaldı bu katkı maddeleri yüzünden.
Acaba korkuylamı bakıyor, bakarken plan mı yapıyor
Acaba korkuylamı bakıyor, bakarken plan mı yapıyor