- 19 Kasım 2013
- 18.878
- 34.086
- 798
Aynen canım, her gıdada bir hile.Eşimin Memlekete mi gitsem çocuk büyüyene kadar, herşeyi kendileri yetiştiriyorlar
Biz o konuda şanslıydık, yediğimiz herşey doğaldı, şimdi ne yediğimiz belli değil, sebze sebze değil, et et değil
Vuslat nerelerde kayboldu gelmiyor
Çocuklar iyileşmiştir inşallah
Evet ya.Senin ağına takılmamak için mi gelmiyor acaba?
Sahiden çocuklar hastaydı bir aksilik mi oldu
Yok canım oylama sırasında buralarda olurdu
Noldu kimden kaçıyorsun Pinko.
İnşallah kötü birşey yoktur.
İnşaallah canım
Anladım canım, ben mi beceremiyorum dedim acaba ama kimse göremiyormuş demek:)Normalde gizli değil ama göremiyoruz, resimli ankette görülmüyor sanırım, uygulama yeni ya geliştirilmemiş henüz. Yani göremiycez :))
Yok canım çocuklar iyi, ben keyifsizdim: (Dün sorduk hatta çocuklar mı hasta dedik
Nerelerdesin
Büyük şehirlerde pek mümkün değil canım o ya, emeklilikte niye herkes memleketine kaçıyor :))Aynen canım, her gıdada bir hile.
Burda haftada 2 gün organik pazar kuruluyor , ordan alıyordum meyve sebze birgün bi baktım 1 hafta önce aldığım salatalık taş gibi duruyor dedim bunlarda hormonlu, ilaçlı. Organik diye satılan bile organik değil.
Keşke imkan olsada kendimiz yetiştirsek ama olmuyor maalesef.
Ne oldu ki canım ya, inşallah halledemeyeceğin sorunlar değildirAnladım canım, ben mi beceremiyorum dedim acaba ama kimse göremiyormuş demek:)
Yok canım çocuklar iyi, ben keyifsizdim: (
Seninki yaramazlık mı yaptı yineAnladım canım, ben mi beceremiyorum dedim acaba ama kimse göremiyormuş demek:)
Yok canım çocuklar iyi, ben keyifsizdim: (
Ben memlekete bir kapağı atsam kayınvalidem hep kendi yetiştiryor ordan otlanırdım hatta gider bahçeye bende birşeyler ekerdimBüyük şehirlerde pek mümkün değil canım o ya, emeklilikte niye herkes memleketine kaçıyor :))
Hayırdır
Seni merak ettik canım
60-70 sayfa baktım sonra bıraktım ben de
Sen gidince bize kargo yollarsın bol bolBen memlekete bir kapağı atsam kayınvalidem hep kendi yetiştiryor ordan otlanırdım hatta gider bahçeye bende birşeyler ekerdim
Ohh ne güzel, dalından taze tazeBen memlekete bir kapağı atsam kayınvalidem hep kendi yetiştiryor ordan otlanırdım hatta gider bahçeye bende birşeyler ekerdim
Aynen ole ben hamileligim boyunca toplasan 10tavuk yemedim paketli yemedim icin ciftlikten gelirse anca ole oda bizim tarim gidada calisan yakinimiz var cocuklarin ozurlu olmasinin zeka geriliginin olmasinin nedeni pajetli paketli tavuklar ama aciklamiyorlar demistiEşimin Memlekete mi gitsem çocuk büyüyene kadar, herşeyi kendileri yetiştiriyorlar
Biz o konuda şanslıydık, yediğimiz herşey doğaldı, şimdi ne yediğimiz belli değil, sebze sebze değil, et et değil
Asalak bir abi namzeti var da, sinirlerimi bozmaya yetiyorNe oldu ki canım ya, inşallah halledemeyeceğin sorunlar değildir
Yok canım o kuzu gibi, uslu duruyorSeninki yaramazlık mı yaptı yine
Sağolun canımSeni merak ettik canımHatta adra senden kaçıyordur dedi
Tamam inşaallahSen gidince bize kargo yollarsın bol bol
Yeğenlerin gdo lu mu büyüsün
Öyle vallahi canım bahçelerinde 10-15 çeşit meyve var.Ayrıca her bahar sebze ekiyor bahçeye nerdeyse Kasım ayına kadar herşeyi ordan topluyorlar,bizi uzak olunca pek faydalanamıyoruz .Gidince nasipleniyoruzOhh ne güzel, dalından taze taze
Biz hiç tavuk yemiyoruz :))Aynen ole ben hamileligim boyunca toplasan 10tavuk yemedim paketli yemedim icin ciftlikten gelirse anca ole oda bizim tarim gidada calisan yakinimiz var cocuklarin ozurlu olmasinin zeka geriliginin olmasinin nedeni pajetli paketli tavuklar ama aciklamiyorlar demisti
Boşver canım üzme kendini inşaallah bir şekilde herşey yoluna girerAsalak bir abi namzeti var da, sinirlerimi bozmaya yetiyor
Yok canım o kuzu gibi, uslu duruyor
Sağolun canım
Senden niye kaçayım suç işlemedim ki
Takma kafana canım benim, değiştiremeyeceksin bari sağlığından olmaAsalak bir abi namzeti var da, sinirlerimi bozmaya yetiyor
Yok canım o kuzu gibi, uslu duruyor
Sağolun canım
Senden niye kaçayım suç işlemedim ki
Hayırdır nereye kaçıyorsun hemen :))Ben geldimmmm :) Yok yazılmıyım diye uğrıyım dedim cıkcam bırazdan
Hoşgeldin canımBen geldimmmm :) Yok yazılmıyım diye uğrıyım dedim cıkcam bırazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?