• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Dağılmaz olur mu oğlum dağıtma makinası:KK70:Ben onu bırakıp çıkamıyorum,onunla bu havada çıkmak imkansız:KK53:
Benimkilerde 2 gün 5te geliyorlar diğer 2 gün 1.5,1 gün 12de:KK53:Çok karışık bu sene:mad:
Onunda dersleri olur hafta içi zor olur zaten:cry:
Aynı benim küçük cadı:48: Evet çok karışık:70: Kafasını dersten kaldırmıyor, sınav trafiği var:-)

Aynı benim küçük cadı:KK48: Evet çok karışık:KK70: Kafasını dersten kaldırmıyor, sınav trafiği var:-)
Bilirsin erkek çocukları daha hareketli oluyorlar benim iki kıza bedel oğlum:KK53:
Eşimde düzensiz çalışıyor o nedenle en iyisi evi beklemek:KK70:
Allah emeklerini boşa vermesin:KK68:

Daha çok gençsin dur daha neler:KK20:Sen erken kayınvalide olursun zaten:KK45:Genç kaynana:KK70:
Amin canım inşaallah:KK68:
Bence genc kv olmak guzel benim kv 42yasinda ilk cocugu esim bide kiz var oda unide evde iki kisiler akillarina eseni yapiyorlar mis gibi

Daha çok gençsin dur daha neler:KK20:Sen erken kayınvalide olursun zaten:KK45:Genç kaynana:KK70:
Amin canım inşaallah:KK68:
Yok kuzum gençlik mi kald, 40 ı görebilecekmiyim onu düşünüyorum:eek:
Nevoş yüreğime indirecen ne kaynanası:rolleyes: Daha çooook var:27: Az daha yaşlanayım:70:

Bilirsin erkek çocukları daha hareketli oluyorlar benim iki kıza bedel oğlum:KK53:
Eşimde düzensiz çalışıyor o nedenle en iyisi evi beklemek:KK70:
Allah emeklerini boşa vermesin:KK68:
Benim oğlum hastalığından dolayıydı herhalde çok hareketli değildi, ama şimdi yerinde durmuyor:48: Yazı beklicez artık:cry:
Amin canım:36:

Yok kuzum gençlik mi kald, 40 ı görebilecekmiyim onu düşünüyorum:eek:
Nevoş yüreğime indirecen ne kaynanası:rolleyes: Daha çooook var:KK53: Az daha yaşlanayım:KK70:
Sen daha çok gençsin:nazar:Allah uzun ömür versin:KK60:
İnmesin yüreğine sonunca olacağı o:rolleyes:

Sen daha çok gençsin:nazar:Allah uzun ömür versin:KK60:
İnmesin yüreğine sonunca olacağı o:rolleyes:
Teşekkür ederim canım benim:60:
Amin hepimize:36: Kızımın yaşını düşünce 40lar da olurum herhalde kaynana:70:
Gerçi ben evlenmicem diyor ama ilerde görücem ben onu:48:

Teşekkür ederim canım benim:KK60:
Amin hepimize:KK36: Kızımın yaşını düşünce 40lar da olurum herhalde kaynana:KK70:
Gerçi ben evlenmicem diyor ama ilerde görücem ben onu:KK48:
Yaşı gelince hatırlatırsın:KK53:
Bu devirde evlilik kolay değil:KK14:
Senin 40 benim 50 olur:eek:

Yaşı gelince hatırlatırsın:KK53:
Bu devirde evlilik kolay değil:KK14:
Senin 40 benim 50 olur:eek:
Evet canım zor, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarızı(amin).
Hatırlatıcam:27: Sen de erken evlendir aynı kuşak kaynana olalım:70:

Evet canım zor, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarızı(amin).
Hatırlatıcam:KK53: Sen de erken evlendir aynı kuşak kaynana olalım:KK70:
Amin canım:nazar:
En erken 25 yaşında o zaman 48 olurum.:KK58:Senin kızın daha büyük daha erken olur.O kadar erken olmaz:KK70:

Back
X