adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 10 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.081 _VUSLAT_ .!.: Diyorsun İnanamam tabi, her seferinde çok iyi iş çıkarıyorsun Genişletmek için tıkla... Diyorum. Sağol canım.Sen de öylesin.
_VUSLAT_ .!.: Diyorsun İnanamam tabi, her seferinde çok iyi iş çıkarıyorsun Genişletmek için tıkla... Diyorum. Sağol canım.Sen de öylesin.
lemonade123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.180 271 173 35 İzmir 10 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.082 _VUSLAT_ .!.: Ne zqman gelecek senin tarif Nasılsın canım, özlettin kendini Dün aklımdan geçmiştin, uzun süredir uğramıyor diye Bir üst yorumda ki sorumun cevabını aldım Kolay gelsin şimdiden canım, merakla beklemekteyim Bazı şoförler yarış yapıyor sanki Bir pislik annemi kapıya sıkıştırmıştı, yolcu daha inmeden kapıları kapatıyor adiler... Genişletmek için tıkla... Canımsınnn :) iyiyim şükür sen nasılsınn bende özledimmmm :) çok yoğundum o yüzden giremedim
_VUSLAT_ .!.: Ne zqman gelecek senin tarif Nasılsın canım, özlettin kendini Dün aklımdan geçmiştin, uzun süredir uğramıyor diye Bir üst yorumda ki sorumun cevabını aldım Kolay gelsin şimdiden canım, merakla beklemekteyim Bazı şoförler yarış yapıyor sanki Bir pislik annemi kapıya sıkıştırmıştı, yolcu daha inmeden kapıları kapatıyor adiler... Genişletmek için tıkla... Canımsınnn :) iyiyim şükür sen nasılsınn bende özledimmmm :) çok yoğundum o yüzden giremedim
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.083 Nevreste .!.: Bu yeni taktik vuslat'cım Genişletmek için tıkla... Yapınca görürsünüz. böyle kalırsınız.
Nevreste .!.: Bu yeni taktik vuslat'cım Genişletmek için tıkla... Yapınca görürsünüz. böyle kalırsınız.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.084 adra .!.: Yapınca görürsünüz. böyle kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Böyle yapmayalımda
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.085 Nevreste .!.: Öyle mi oldu başın sağolsun canım Genişletmek için tıkla... Amin, evet canım adra .!.: Allah rahmet eylesin(( Evet canım çalışmıyorum. Genişletmek için tıkla... Amin canım. Madem evdesin her kategoride yarışmadasın Nevreste .!.: Bu yeni taktik vuslat'cım Genişletmek için tıkla... Bilmeyen neyse de bize yutturmaya çalışıyor
Nevreste .!.: Öyle mi oldu başın sağolsun canım Genişletmek için tıkla... Amin, evet canım adra .!.: Allah rahmet eylesin(( Evet canım çalışmıyorum. Genişletmek için tıkla... Amin canım. Madem evdesin her kategoride yarışmadasın Nevreste .!.: Bu yeni taktik vuslat'cım Genişletmek için tıkla... Bilmeyen neyse de bize yutturmaya çalışıyor
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.086 _VUSLAT_ .!.: Amin, evet canım Amin canım. Madem evdesin her kategoride yarışmadasın Bilmeyen neyse de bize yutturmaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Çalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor. Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim. İddaalı değilim işte.
_VUSLAT_ .!.: Amin, evet canım Amin canım. Madem evdesin her kategoride yarışmadasın Bilmeyen neyse de bize yutturmaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Çalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor. Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim. İddaalı değilim işte.
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.087 adra .!.: Diyorum. Sağol canım.Sen de öylesin. Genişletmek için tıkla... lemonade123 .!.: Canımsınnn :) iyiyim şükür sen nasılsınn bende özledimmmm :) çok yoğundum o yüzden giremedim Genişletmek için tıkla... Ben de iyiyim canım Allah kolaylık versin canım, burayı da ihmal etme ama adra .!.: Yapınca görürsünüz. böyle kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Görücez bakalım
adra .!.: Diyorum. Sağol canım.Sen de öylesin. Genişletmek için tıkla... lemonade123 .!.: Canımsınnn :) iyiyim şükür sen nasılsınn bende özledimmmm :) çok yoğundum o yüzden giremedim Genişletmek için tıkla... Ben de iyiyim canım Allah kolaylık versin canım, burayı da ihmal etme ama adra .!.: Yapınca görürsünüz. böyle kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Görücez bakalım
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.088 Nevreste .!.: Böyle yapmayalımda Genişletmek için tıkla... Bakalım ak mı çıkacak kara mı?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.089 adra .!.: Çalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor. Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim. İddaalı değilim işte. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra Yılbaşı Sofraları
adra .!.: Çalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor. Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim. İddaalı değilim işte. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra Yılbaşı Sofraları
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.090 adra .!.: Çalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor. Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim. İddaalı değilim işte. Genişletmek için tıkla... Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi Tamam tamam değilsin
adra .!.: Çalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor. Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim. İddaalı değilim işte. Genişletmek için tıkla... Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi Tamam tamam değilsin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.091 _VUSLAT_ .!.: Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi Tamam tamam değilsin Genişletmek için tıkla... Şimdiden resti çektiniz
_VUSLAT_ .!.: Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi Tamam tamam değilsin Genişletmek için tıkla... Şimdiden resti çektiniz
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.092 Nevreste .!.: Bundan sonra Yılbaşı Sofraları Genişletmek için tıkla... Hep gavur icatları bunlar. Ona hiç mi hiç katılamam.
Nevreste .!.: Bundan sonra Yılbaşı Sofraları Genişletmek için tıkla... Hep gavur icatları bunlar. Ona hiç mi hiç katılamam.
lemonade123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.180 271 173 35 İzmir 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.093 _VUSLAT_ .!.: Ben de iyiyim canım Allah kolaylık versin canım, burayı da ihmal etme ama Görücez bakalım Genişletmek için tıkla... Aminnnn inşallahh :) yeni evine taşınıcaktın nasıl alıştınmıı :)
_VUSLAT_ .!.: Ben de iyiyim canım Allah kolaylık versin canım, burayı da ihmal etme ama Görücez bakalım Genişletmek için tıkla... Aminnnn inşallahh :) yeni evine taşınıcaktın nasıl alıştınmıı :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.094 Nevreste .!.: Bundan sonra Yılbaşı Sofraları Genişletmek için tıkla... Doğru ya Kazen yazmıştı, unuttum ben Yılbaşı kategorisi ilgi alanım dışında:) Bakalım nasıl sofralar çıkacak
Nevreste .!.: Bundan sonra Yılbaşı Sofraları Genişletmek için tıkla... Doğru ya Kazen yazmıştı, unuttum ben Yılbaşı kategorisi ilgi alanım dışında:) Bakalım nasıl sofralar çıkacak
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.095 _VUSLAT_ .!.: Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi Tamam tamam değilsin Genişletmek için tıkla... Vuslat bunlar pastadan anlamıyor.Gel ben çırağın olayım pastacı dükkanı açalım hazır işsizken.
_VUSLAT_ .!.: Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi Tamam tamam değilsin Genişletmek için tıkla... Vuslat bunlar pastadan anlamıyor.Gel ben çırağın olayım pastacı dükkanı açalım hazır işsizken.
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.096 Nevreste .!.: Şimdiden resti çektiniz Genişletmek için tıkla... 2 kere pasta yaptım Nevoş, pastaları kenara doğru sıyırdım
Nevreste .!.: Şimdiden resti çektiniz Genişletmek için tıkla... 2 kere pasta yaptım Nevoş, pastaları kenara doğru sıyırdım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.097 adra .!.: Hep gavur icatları bunlar. Ona hiç mi hiç katılamam. Genişletmek için tıkla... Tamam tamam siz ikiniz uzun süre yoksunuz _VUSLAT_ .!.: Doğru ya Kazen yazmıştı, unuttum ben Yılbaşı kategorisi ilgi alanım dışında:) Bakalım nasıl sofralar çıkacak Genişletmek için tıkla... Umarım güzel sofralar gelir bizde görürüz
adra .!.: Hep gavur icatları bunlar. Ona hiç mi hiç katılamam. Genişletmek için tıkla... Tamam tamam siz ikiniz uzun süre yoksunuz _VUSLAT_ .!.: Doğru ya Kazen yazmıştı, unuttum ben Yılbaşı kategorisi ilgi alanım dışında:) Bakalım nasıl sofralar çıkacak Genişletmek için tıkla... Umarım güzel sofralar gelir bizde görürüz
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.098 adra .!.: Vuslat bunlar pastadan anlamıyor.Gel ben çırağın olayım pastacı dükkanı açalım hazır işsizken. Genişletmek için tıkla... Beni de alın yanınıza
adra .!.: Vuslat bunlar pastadan anlamıyor.Gel ben çırağın olayım pastacı dükkanı açalım hazır işsizken. Genişletmek için tıkla... Beni de alın yanınıza
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.099 _VUSLAT_ .!.: 2 kere pasta yaptım Nevoş, pastaları kenara doğru sıyırdım Genişletmek için tıkla... Hak 3 tür Vuslat'cım
_VUSLAT_ .!.: 2 kere pasta yaptım Nevoş, pastaları kenara doğru sıyırdım Genişletmek için tıkla... Hak 3 tür Vuslat'cım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 11 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.100 adra .!.: Hep gavur icatları bunlar. Ona hiç mi hiç katılamam. Genişletmek için tıkla... lemonade123 .!.: Aminnnn inşallahh :) yeni evine taşınıcaktın nasıl alıştınmıı :) Genişletmek için tıkla... Alıştım canım, burada rahatım adra .!.: Vuslat bunlar pastadan anlamıyor.Gel ben çırağın olayım pastacı dükkanı açalım hazır işsizken. Genişletmek için tıkla... Evet anlamıyorlar Ne çırağı yahu seninle ancak ortak olarak iş yaparız
adra .!.: Hep gavur icatları bunlar. Ona hiç mi hiç katılamam. Genişletmek için tıkla... lemonade123 .!.: Aminnnn inşallahh :) yeni evine taşınıcaktın nasıl alıştınmıı :) Genişletmek için tıkla... Alıştım canım, burada rahatım adra .!.: Vuslat bunlar pastadan anlamıyor.Gel ben çırağın olayım pastacı dükkanı açalım hazır işsizken. Genişletmek için tıkla... Evet anlamıyorlar Ne çırağı yahu seninle ancak ortak olarak iş yaparız