Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Tamam canım

Ben tahmin ettim sen geziyorsunNe zaman sınavın
Tamam canım bekliyoruz çorbanı
Evet doğru tahmin etmişsin.Bu cumartesi sınav. Çok tırsıyorum.Hiç çalışamadım.En ufak birşeyde indirsinler kavga çıkartıp stres atacağım.

Evet doğru tahmin etmişsin.Bu cumartesi sınav. Çok tırsıyorum.Hiç çalışamadım.En ufak birşeyde indirsinler kavga çıkartıp stres atacağım.
Direksiyon sınavı değil mi?
Yaparsın canım merak etmeHaklısın insan geriliyor ama rahat ol yaparsın

Direksiyon sınavı değil mi?
Yaparsın canım merak etmeHaklısın insan geriliyor ama rahat ol yaparsın
Evet direksiyon.Çok acımasızlar Nevoş.Kursun şöförünü bile bırakmışlar.Burunları Kaf dağında.Çok kötü kavga edeceğim haksız yere indirirlerse.

Aslında sıkı olması bir yandan iyiHerkes rahatça ehiliyet almasın.
Servis şöforlerine deli oluyorum zaten
Evet herkes ehliyet almasın ama onları öyle korkutmuşlar ki en ufak birşeye tahammülleri yok.Geçen sefer salise farkıyla benden önce bastı frene.Bir dur be adam ben basacağım işte.Hoca demişti ama sizi tanımadıkları için panik yaparlar hemen basarlar diye.Dediği başıma geldi.Müfettişler de onları denetliyormuş arkada onun için tolerans göstermiyorlar.Bazıları arkaya bakıp araba yoksa hadi devam et diyormuş. Servis şöförleri mi kötü?Otobüs de öyle.Geçen mesafeyi biraz fazla tutmuşum hemen kırdı girdi önüme.Acemiyiz işte anlayış gösterin dimi.

Hu hu kimse yok mu?
Ne zqman gelecek senin tarif
Nasılsın canım, özlettin kendini
Dün aklımdan geçmiştin, uzun süredir uğramıyor diye
Nevoş hava güzel ya geziyorum iki gündür. Bugün de alışverişe gittim arkadaşla.Sonra direksiyon dersim vardı ona gittim.Bir iki gün daha sürecek.Pazartesiden sonra çorbamı ekleyeceğim inşallah.
Bir üst yorumda ki sorumun cevabını aldım Kolay gelsin şimdiden canım, merakla beklemekteyim
Aslında sıkı olması bir yandan iyiHerkes rahatça ehiliyet almasın.
Servis şöforlerine deli oluyorum zaten
Bazı şoförler yarış yapıyor sanki Bir pislik annemi kapıya sıkıştırmıştı, yolcu daha inmeden kapıları kapatıyor adiler...

Canım çok sıkıştırıyorlar,birde ne olursa olsun tüm yollar onların bizi tınlamıyorlar

Vuslat naber? Şu birkaç günü atlatayım yapacağım inşallah.Ahım şahım birşey değil.

Canım çok sıkıştırıyorlar,birde ne olursa olsun tüm yollar onların bizi tınlamıyorlar
Aynen ya, 1-2 yolcu fazla alıcaz diye başkalarının hayatını tehlikeye atıyorlar.
Hız yapıcaz diye gözleri olmuş kimseyi görmüyorlar
Şoför konusunu niye açtınız annemin çektiği acı geldi aklıma(

Geçmiş olsun canım.Tamam kapadık gitti bu konuyu.

İyiyim canım, sen nasılsın
Tabi tabi biliriz hiç ahım şahım değildir senin tarifinBize bari yapma
İyiyim canım sağol.

Bu sefer gerçekten iddalı değilim.Niye kimse bana inanmıyor. Zevk için katılacağım bu sefer.Sonunculuğu da göze aldım.

Aman çok zormuş benim 5 yıl oldu o zaman o kadar değildi100 almıştımBen olsam 100 vermezdim
Umarım istediğinden daha iyi olur,herşey yolunda gider
Evet canım hemen araya giriyorlar,yol vermiyorlar

Canım vefat etti zaten şoför yüzünden: (
Tamam canım
Sen evdesin değil mi işe başlamadın
Öyle mi oldu başın sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…