Önemli değil canım konuşuyoruz ordan burdanMaşallah ne güzel.
Konuyu iyi dağıttım bu arada. Ne dertlenmisim![]()
Sucuk,sosis,kola vs eve girmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değil canım konuşuyoruz ordan burdanMaşallah ne güzel.
Konuyu iyi dağıttım bu arada. Ne dertlenmisim![]()
Yok canım ben onu 5 sene önce sildim zaten, yüzünü bile görmüyorum. Abimi bıçakla tehdit etmiş pislik, ona çok sinirlenip üzüldümTakma kafana canım benim, değiştiremeyeceksin bari sağlığından olma![]()
Çok şanslısın akrepler sevdimi tam severNedir bu akreplerden çekitiğim benimNişanlımda akrep Aman aman akrep erkeği cok tehlıkelı
![]()
Allah korusun canımYok canım ben onu 5 sene önce sildim zaten, yüzünü bile görmüyorum. Abimi bıçakla tehdit etmiş pislik, ona çok sinirlenip üzüldümDua ediyorum bir an öce tayin işi olsun diye
![]()
Amin canım, vakit kaybetmeden o adamdan uzaklaşması lazım: (Allah korusun canım![]()
Herşey beklenir ondan
Pinko ben senden genç görünüyorum bana abla demiyor![]()
çocuklarda inadına almak istemedin şeyleri istiyorlardır iyi reklam yapıyorlar her anne baba bilinçli değil başkalarında gördükçe isterler gariplerimÖnemli değil canım konuşuyoruz ordan burdanO konuda bende çok dertliyim.Elimden geldiği kadar hazır gıda ve hormonlu gıdalar kullanmak istemiyorum.
Sucuk,sosis,kola vs eve girmezMevsim dışı sebze ,meyve almıyorum.
![]()
Çok şanslısın akrepler sevdimi tam sever![]()
rabbim yardımcınız olsun canım üzülmeAmin canım, vakit kaybetmeden o adamdan uzaklaşması lazım: (
İnşaallah canımAmin canım, vakit kaybetmeden o adamdan uzaklaşması lazım: (
En güzelini yapıyorsun. En azından azda olsa kötü etkilerden kurtuluyoruz dikkat ederek.Önemli değil canım konuşuyoruz ordan burdanO konuda bende çok dertliyim.Elimden geldiği kadar hazır gıda ve hormonlu gıdalar kullanmak istemiyorum.
Sucuk,sosis,kola vs eve girmezMevsim dışı sebze ,meyve almıyorum.
![]()
Konu ne bilmiyorum ama dilerim gönlünce olur sonucları.Amin canım, vakit kaybetmeden o adamdan uzaklaşması lazım: (
Tamam öyle olsunSana Nevoş demeye alıştım :) Oda abla değil Pinko dicem onada artık yanlışlıkla cıktı hem o :)
Benim kızlarım o konuda çok duyarlı ben izin versem kendileri istemiyorlar.Öyle yetiştiriyorum.Ambalajlı herşey zararlı diye büyüttümçocuklarda inadına almak istemedin şeyleri istiyorlardır iyi reklam yapıyorlar her anne baba bilinçli değil başkalarında gördükçe isterler gariplerim
Amin canım, sağolrabbim yardımcınız olsun canım üzülme![]()
İnşaallah canım![]()
Çok sağolunKonu ne bilmiyorum ama dilerim gönlünce olur sonucları.
Kolaylıklar dilerim.
benim kızımda öle olur diye umuyorum ben kendim salam sosis hazır sucuk gazlı tüm içiçekleri tüketmedim evede aldırmadım için istemez diye düşünüyorum kızlar akıllı yaaTamam öyle olsun
Benim kızlarım o konuda çok duyarlı ben izin versem kendileri istemiyorlar.Öyle yetiştiriyorum.Ambalajlı herşey zararlı diye büyüttüm
Ama oğlum arada istiyorEve sokmayınca öyle alışıyor zaten
![]()
Aynen canımEn güzelini yapıyorsun. En azından azda olsa kötü etkilerden kurtuluyoruz dikkat ederek.
Evet canım akıllı oluyorlar.Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor canım..benim kızımda öle olur diye umuyorum ben kendim salam sosis hazır sucuk gazlı tüm içiçekleri tüketmedim evede aldırmadım için istemez diye düşünüyorum kızlar akıllı yaa![]()
öle tabi eşim yemek konusunda sana çektirmiycem kızımı diyo bakalım kimin dedi olcakEvet canım akıllı oluyorlar.Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor canım..![]()
Ne güzel canım.Allah bağıslasın.Aynen canım
Benim kızlar hazır sucuk hayatta yemezler,gittiğimiz bir yerde sucuk ile birşey yapılmışsa soruyorlar ev yapımı diyeBen evde yapıyorum uyduruk birşeyler gönülleri geçiyor.
![]()