• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Maşallah ne güzel.
Konuyu iyi dağıttım bu arada. Ne dertlenmisim:mad:
Önemli değil canım konuşuyoruz ordan burdan:KK60:O konuda bende çok dertliyim.Elimden geldiği kadar hazır gıda ve hormonlu gıdalar kullanmak istemiyorum.
Sucuk,sosis,kola vs eve girmez:KK47:Mevsim dışı sebze ,meyve almıyorum.:KK51:

Takma kafana canım benim, değiştiremeyeceksin bari sağlığından olma:KK19:
Yok canım ben onu 5 sene önce sildim zaten, yüzünü bile görmüyorum. Abimi bıçakla tehdit etmiş pislik, ona çok sinirlenip üzüldüm :( Dua ediyorum bir an öce tayin işi olsun diye:51:

Önemli değil canım konuşuyoruz ordan burdan:KK60:O konuda bende çok dertliyim.Elimden geldiği kadar hazır gıda ve hormonlu gıdalar kullanmak istemiyorum.
çocuklarda inadına almak istemedin şeyleri istiyorlardır iyi reklam yapıyorlar her anne baba bilinçli değil başkalarında gördükçe isterler gariplerim

En güzelini yapıyorsun. En azından azda olsa kötü etkilerden kurtuluyoruz dikkat ederek.

Sana Nevoş demeye alıştım :) Oda abla değil Pinko dicem onada artık yanlışlıkla cıktı hem o :)
Tamam öyle olsun:rolleyes:
çocuklarda inadına almak istemedin şeyleri istiyorlardır iyi reklam yapıyorlar her anne baba bilinçli değil başkalarında gördükçe isterler gariplerim
Benim kızlarım o konuda çok duyarlı ben izin versem kendileri istemiyorlar.Öyle yetiştiriyorum.Ambalajlı herşey zararlı diye büyüttüm:rolleyes:
Ama oğlum arada istiyor :KK53:Eve sokmayınca öyle alışıyor zaten:KK19:

Tamam öyle olsun:rolleyes:

Benim kızlarım o konuda çok duyarlı ben izin versem kendileri istemiyorlar.Öyle yetiştiriyorum.Ambalajlı herşey zararlı diye büyüttüm:rolleyes:
Ama oğlum arada istiyor :KK53:Eve sokmayınca öyle alışıyor zaten:KK19:
benim kızımda öle olur diye umuyorum ben kendim salam sosis hazır sucuk gazlı tüm içiçekleri tüketmedim evede aldırmadım için istemez diye düşünüyorum kızlar akıllı yaa:KK37:

En güzelini yapıyorsun. En azından azda olsa kötü etkilerden kurtuluyoruz dikkat ederek.
Aynen canım:KK19:
Benim kızlar hazır sucuk hayatta yemezler,gittiğimiz bir yerde sucuk ile birşey yapılmışsa soruyorlar ev yapımı diye:oops:Ben evde yapıyorum uyduruk birşeyler gönülleri geçiyor.:KK51:

benim kızımda öle olur diye umuyorum ben kendim salam sosis hazır sucuk gazlı tüm içiçekleri tüketmedim evede aldırmadım için istemez diye düşünüyorum kızlar akıllı yaa:KK37:
Evet canım akıllı oluyorlar.Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor canım..:KK19:

Aynen canım:KK19:
Benim kızlar hazır sucuk hayatta yemezler,gittiğimiz bir yerde sucuk ile birşey yapılmışsa soruyorlar ev yapımı diye:oops:Ben evde yapıyorum uyduruk birşeyler gönülleri geçiyor.:KK51:
Ne güzel canım.Allah bağıslasın.
Bende evde yapıyorum herseyi mümkün oldukça. İnsan yok diyemiyor çocuğu olunca

Back
X