Kış depresyonu

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
Saat 12 birsürü işim var ama yataktan çıkamıyorum.

Her kışa girerken böyle olup sonra kilo alıyorum. Benim gibi olan varmı başka. Birsürü işim var amaaaaan diyorum saat ilerledikçe tutuşuyorum.

Son düzenleme:
Ben !
Surat beş karış .
kilolar aldı başını gidiyor :KK72:
bırak bi iş yapmayı üstümü bile giymek istemiyorum .

bende işe gitmek istemiyom zorla kalkıyom sabah 6da kalkıp ebimi gönderp üstümü giyip tekrar giriyom yateağa,

verdiğim kiloları kışın mutlaka alıyorumm:(

kilooo çikiletaaaa.. tatlılarrr anağğmmm eve bisiklet aldım bakalım program yapıp başlamam lazım

Depresyon teşhisi kondu mu?
İlaç kullanıyor musun?

Uyuyorum hemde cook uyuyorum
Yiyorum iciyorum arada ufak seyleri buyutup ona buna salca oluyorum

Gecer elbet.

Hayatta saat 12 ye kadar yatamam başım ağrır, gün ölür, boşa yaşamış gibi hissederim. Kalkın bir duş alın azcık makyaj yapın giyinin parfümlenin, ev dağınıksa toplayın, bir müzik açın, süpürge açın vs :)

beni de alın aranıza.oyy oyy diyet yapıyorum ben de çıkıp yürüyüş yapacak halim yok.doğrusu içim sıkılıyor.gerçi bunun ailevi sebepleri de var ama neyse.

alışverişe git, üstüne tam oturan şeyler al, bak bakalım yiyebiliyomusun o zaman:KK53::KK53:

Su yorumlarinizi okuyunca gercekten inanamiyorum. Böyle bos bos saatlerinizi nasil gecirebiliyorsunuz? Inanin, dinlendigim saatleri bile bazen suclu hissederek geciriyorum, burada böyle yatana kadar su isi hallederdim, oraya giderdim, sunu yapardim, bunu ayarlardim diye.

Madem calismiyorsunuz: Kendinize bir mesgale bulun, hobi tutunun, birilerine yardimci olun, madem bossunuz gidin Allah rizasi icin bir huzurevinde yaslilarla aktiviteler yapin, kendi kendinizi mesgul tutun.
Bos bos bu genc yasta omur mu gecer. Rabbim sagliktan (ruhen ve bedenen) alikoymasin, ben kosusturup nereye yetisecegimi sasirayim yeterki bos bos gecmesin gunlerim.

birde depresyonda miyim diyorlar. sucu kisa atin, kendi azimsizliginize, enerjisizliginize, usengecliginize, hayattan vazgecmisliginize degilde.

bu yaşıma kadar güneş üstüme doğmamıştır herhalde :) asla geç saatlere kadar uyuyamam..
hoş uyuyanlara da imreniyorum açıkçası..

Iyi ki mevsimler var. Yoksa tembellige nasil bahane bulurduk? Kış depresyonu, bahar yorgunluğu, yaz depresifligi , sonbahar bilmem nesi ...

Back
X