- Konu Sahibi ontsyumgui
-
aaa bunu yeni gördüm
bende kış geliniyimmm
2 Şubatı bekliyoruz sabırsızlıkla
aaaaa ....
bu kısmı bana niye hiç söylemedinnnnnnnn
selam kızlar bende kış geliniyim
hemde 1 aralık 2012
memnun muyum evet çok memnunum, ilk ben mi kış gelini olacağım? tabiki hayır.
mecburi bir evlilik mi, yooo.
kürkümü aldım, çorabımı aldım, içime giyeceğim taytımı ayarladımşemsiyemi aldım, ohhh misss.
Allah izin verirse çekimde yapılacak, yapılamazsa da karlı bir günde çekim yapmaya karar verdik
inşallah çok güzel olacak
Aramiza hosgeldiniz, kis gelinlerinin sayisi gitgide artiyor sayfamda, sanirim böylelikle önyargilari yikacagiz... :) Ben de bilincli / isteyerek sectim tarihimizi, kislik kürklerimi aldim iki tane (iceri ve disari cekimleri icin) ve diger kislik gelinlik aksesuarlarimi aldim tamamladim, ayrica dügün mekani ile dekorlar da tam kis renklerinde kis dekorlari olarak hazirlaniyor. Ve böylece geri sayim basladi. :)
Size katiliyorum; cok güzel olucak Insallah. :)
demişsin, başka ne gibi aksesuar aldınkislik gelinlik aksesuarlarimi aldim tamamladim
sevgili kış gelini ontsyumgui,
demişsin, başka ne gibi aksesuar aldın
ben çorap arıyorum.ama desenli. penti de bile beyaz desenli yokhep vanilya renk
sen yurtdışında yaşıyordun dimi, sen bulmuşsundur bile
bir de eldiven yaptırmak istiyorum , siyahını gördüm geçenlerde.
Eki Görüntüle 557125 Eki Görüntüle 557124
evet bu koca el benim
Merhabalar bende 3 şubatta evleniyorum. Daha gelinlik bile bakmaya fırsatım olmadı. Pazartesi çıkıp bakacağım nasip olursa. Kış gelini olacak ve olmuş olan arkadaşlar gelinliğinizi aldıysanız fotoğraflarınızı paylaşırmısınız. Ben straplez giymeyi istemiyorum bu soğukta. Fotoğraflarınızı paylaşırsanız fikir edinmiş olurum bende.
Bana ters gelmeyen bir düşünce, tüm gelinler yaza yığıldığı için yazın herşey kabus gibi oluyor bence. Ben ekimde evlendim, bir sıkıntım olmadı :)
Türkiye'de de karda fotoğraf çektirilir, güzel de olur. Bakın size düğün değil ancak nişan örneği:
Elif & Fatih l Nişan Hikayesi | Anı Fotoğrafları
Linki kopyalayıp yapıştırın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?