Gelinlik Modelleri Kış Gelini - Winter Bride ontsyumgui :)

bende kış geliniyimmm
2 Şubatı bekliyoruz sabırsızlıkla

Size de az kalmis sayilir, hem Subat ayinda Sevgililer Günü mevcut, cok romantik bir aydir kendileri, cifte kutlama olur sizin icin her sene. :)
Allah kavustursun, hazirlik telasenizde kolayliklar. :)

Son düzenleme:

Aramiza hosgeldiniz, kis gelinlerinin sayisi gitgide artiyor sayfamda, sanirim böylelikle önyargilari yikacagiz... :) Ben de bilincli / isteyerek sectim tarihimizi, kislik kürklerimi aldim iki tane (iceri ve disari cekimleri icin) ve diger kislik gelinlik aksesuarlarimi aldim tamamladim, ayrica dügün mekani ile dekorlar da tam kis renklerinde kis dekorlari olarak hazirlaniyor. Ve böylece geri sayim basladi. :)
Size katiliyorum; cok güzel olucak Insallah. :)

kış gelini olmayı tercih etmedim fakat durum onu gerektirseydi ben de mutlaka böyle bir mekanda dış çekim yapmak isterdim. ama sanırım düğün günü olmazdı. saçımı ve makyajımı ve gelinliğimin eteklerini riske edemezdim o günde

resimler çok güzel de, sadece "resim" şekli güzel. gerçeği çok korkunç olur, en azından türkiyede..

Bana ters gelmeyen bir düşünce, tüm gelinler yaza yığıldığı için yazın herşey kabus gibi oluyor bence. Ben ekimde evlendim, bir sıkıntım olmadı :)

Türkiye'de de karda fotoğraf çektirilir, güzel de olur. Bakın size düğün değil ancak nişan örneği:

http://blog.anifotograflari.com/?p=2679

Linki kopyalayıp yapıştırın...

sevgili kış gelini ontsyumgui,
kislik gelinlik aksesuarlarimi aldim tamamladim
demişsin, başka ne gibi aksesuar aldın
ben çorap arıyorum.ama desenli. penti de bile beyaz desenli yok hep vanilya renk
sen yurtdışında yaşıyordun dimi, sen bulmuşsundur bile

bir de eldiven yaptırmak istiyorum , siyahını gördüm geçenlerde.

evet bu koca el benim

Merhabalar bende 3 şubatta evleniyorum. Daha gelinlik bile bakmaya fırsatım olmadı. Pazartesi çıkıp bakacağım nasip olursa. Kış gelini olacak ve olmuş olan arkadaşlar gelinliğinizi aldıysanız fotoğraflarınızı paylaşırmısınız. Ben straplez giymeyi istemiyorum bu soğukta. Fotoğraflarınızı paylaşırsanız fikir edinmiş olurum bende.

Merhabalar;
öncelikle konuya gec cevap verdigim icin özür diliyorum. "Nikah - Dügün - Balayi" derken bayagi bir zaman gecti, ama en mutlu günlerimizin kosusturmasindan sonra simdi burdayim. :=)

Senin de dedigin gibi yasadigimiz yerden dolayi güzel ve farkli kis gelinligi aksesuari secenekleri elde etme sansim oldu. Benim aksesuarlarim; iki farkli kürklü bolero (dis cekimler icin), bir dantelli bolero (ic mekan icin), eldiven (ki senin resimdeki eldiveninin tarzinda sayilir), dört farkli corap (iyi ki de cok almisim, tedbirli davranmak iyi oldu, kacan / soguk tutan / rahat edemedigim oldugunda degistirme sansim oldu), üc farkli duvak (cekimler icin farkli yerlerde degisik duvaklar kullanildi), sac aksesuarlari, canta ve ayakkabi.

Ayrica bir cok bayanin korkusu olan kis aylarinda gelinligin kirlenmesi / islanmasi durumunu yasamadim, etraf bembeyaz karlar icindeydi ama camur yada islak degildi. Cok sahane ve farkli dis cekimler gerceklestirdik. Fotograflarimizdan cok memnun kaldim. Ben sahsen tam istedigim gibi kis mevsiminde evlendim ve yasadigimiz her andan cok mutlu oldum.

Kis aylarinda evlenecek olan yada evlenmek isteyen tüm gelin adaylarina da bol sans ve mutluluklar diliyorum. Umarim bir nebze de olsa nacizane fikir paylasimi yapabilmisizdir.

Selamlar Sevgili Gelinler ve Gelin Adaylari... :=)

Merhaba,

benim kis gelinligim de straplessdi. Ama farkli kürklü bolerolarla kis dügünü konzeptini tamamlayabilirsin. Örnegin ilk sayfada paylastigim resimlerden de fikir edinebilirsin, cok hos her zevke hitap eden bolerolar var. Ic mekanlar ise büyük bir ihtimal ile sicak olacagi icin strapless gelinlik kesinlikle sorun olmaz. Tatli telasenizde bol sans ve simdiden mutlulukler. :=)

Ben sahsen linkteki konzepti cok begendim. Gelin Hanim´in kiyafetinden tutun da cekimlerdeki kücük aksesuarlara kadar... Hersey birbiri ile uyumlu, en önemlisi farkli. Herkeste olmayan, banallikten uzak. Cok güzel.. :=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…