- 25 Nisan 2022
- 2.471
- 3.157
- 83
Onu görmeyeli yıllar oldu. Görsede artık önemli değilYa Sımdı bunu da okursa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu görmeyeli yıllar oldu. Görsede artık önemli değilYa Sımdı bunu da okursa![]()
Yaa konunuzu gasp etmiş gibi oldum. Kusura bakmayın.Aklıma geldi![]()
Estağfurullah konu bitti zatenYaa konunuzu gasp etmiş gibi oldum. Kusura bakmayın.
İyi bari, konuyu dağıtmak istemem çünkü.Estağfurullah konu bitti zaten![]()
Benim de bi arkadaşım yakın zamanda aynı böyle bişey yaptı bende konu açmayı düşünüyodum acaba açsam mı ya içim rahatlar belki hıncımı alırımŞimdi etkinliğine çağırmamış, hani dedim vicdan azabı hisseder de hikayesini gizleyebilir onu da yapmamış. Yani kız tamamen beni gözden çıkarmış kırılmam bile umrunda dğeil. O sebeple düğüne gidip gitmememi de böyle önemsemez diye düşünüyorum. Eğer davet ederse sonuna doğru gider takımı veririm. Hiç oynamam etmem.
Aç konu lazım bizeBenim de bi arkadaşım yakın zamanda aynı böyle bişey yaptı bende konu açmayı düşünüyodum acaba açsam mı ya içim rahatlar belki hıncımı alırım
Her yerdelerBenim de bi arkadaşım yakın zamanda aynı böyle bişey yaptı bende konu açmayı düşünüyodum acaba açsam mı ya içim rahatlar belki hıncımı alırım
AA demiYaa konunuzu gasp etmiş gibi oldum. Kusura bakmayın.
Olsun böyle şeyler, böyle zamanlar en yakın arkadaşlarınızın kim olduğunu gösterir insana. Size kim ne kadar değer veriyorsa sizde o kadar değer verin. Onun takmadığı gibi sizde takmayarak düğününe bir yabancı gibi gidip görevinizi yerinize getirebilirsiniz.Öyle yapmayı düşünüyorum. Neden çağırmadığına dair bir sürü acaba şu yüzden mi bu yüzden diye bir sürü fikir yürütürüm ama o söylemeden hiçbir fikrim bir önemi yok.
Mevzu sebebinin olmaması değil, bunu dürüstçe ve açıkça bana söylememesi, kısaca beni açıklama yapmaya bile değer görmemesi. (bence zaten düğüne ya da kınaya gitmesem ay neden gelmedi diye takacağını da düşünmüyorum)
İnsanlar seni çağırmak zorunda mı gibi bir argümanla yaklaşmış, problem neden çağırmadığı değil ki.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım nasıl bir yaklaşım izlemeliyim bunu sormak için açtım konuyu.
Gerçekten yakın mıyım diye kendimi çok sorguladım, hissettiğim acaba diğerlerini çağırdı beni çağırmadı kırılganlığı mı, sadece beni çağırmadı kırılganlığı mı yoksa beni neden çağırmadı belirsizliği mi düşündüm etraflıca. Gözümde oldukça karardığı için dürüst bir cevap veremedim kendime. Ama şunu iyi biliyorum zaten o beni hayatından uzaklaştırmış ben de onu usulca uzaklaştıracağım. Tıpkı onun yaptığı gibi yüzüne gülüp iyi davranacağım ama benim için tanıdıklar listesine alınmış olacak.Olsun böyle şeyler, böyle zamanlar en yakın arkadaşlarınızın kim olduğunu gösterir insana. Size kim ne kadar değer veriyorsa sizde o kadar değer verin. Onun takmadığı gibi sizde takmayarak düğününe bir yabancı gibi gidip görevinizi yerinize getirebilirsiniz.
Sizin yerinize koyuyorum kendimi bende alınırdım. Ama o kişiyle gerçekten samimiysem alınırdım. Çünkü gerçekten çok arkadaşım var. Ama hepsi yakın değil samimi değil. Ona göre değerlendirme yapmak lazım.
Evet bende onu demek istedim. Çok yorum yapmışlar yok engelle yok düğününe gitme. Bence gerek yok, davet ederse düğününe bir yabancı gibi git. Sonrasındaki mesafeni koyacaksın zaten.Gerçekten yakın mıyım diye kendimi çok sorguladım, hissettiğim acaba diğerlerini çağırdı beni çağırmadı kırılganlığı mı, sadece beni çağırmadı kırılganlığı mı yoksa beni neden çağırmadı belirsizliği mi düşündüm etraflıca. Gözümde oldukça karardığı için dürüst bir cevap veremedim kendime. Ama şunu iyi biliyorum zaten o beni hayatından uzaklaştırmış ben de onu usulca uzaklaştıracağım. Tıpkı onun yaptığı gibi yüzüne gülüp iyi davranacağım ama benim için tanıdıklar listesine alınmış olacak.
Bazı insanlara aynalama yapmak lazım alma-verme dengesinde kalmak için. Ekstra tepki göstersem serzenişte bulunsam yine ben çok vermiş olacağım. Bence hiç gerek yok.
EvliBöyle durumlarda sanki evlenen eleniyor gibi oluyor, kalan bekarlar kendi aralarında devam ediyorlar sanki. O sizin sevmediğiniz şahıs bekar mı?
sonuç ne olduHer yerdelerama ben kabul edilebilir bir sebep bulunca rahatladım. Sebebin geçerliliğini ancak arkadaş kişisi doğrulayabilir ama ben kafamı susturdum yeterli.
Sonuç hala davet edilmedim, bakalım. Düğüne 2 hafta var. Bride'a çağırmamasını tartışmalı olduğum kızı çağırmasına bağladım gerginlik istemediği için beni çağırmamıştır diye düşündüm. Düğüne de çağırılmazsam sebebine dair bir fikrim yok. Aklıma sadece tartışmalı olduğum kızın beni arkadaşıma kötülemesi geliyor sadece.sonuç ne oldu
Düğüne çağırıp çağırmadığınızı yazın, bari. Böyle olaylarda sonradan olan gelişmeleri merak ederim ben de.
sonuç ne oldu
Ayrıca verdi derken nasıl ayrıca?Nasil bi tutum sergiledi ki ayrıca diye bi kelime kullandin?Tüm kuruma davetiye dağıtırken bana da ayrıca verdi. Ben gülerek hayırlı olsun dedim, küsme emaresi göstermedim.