- 25 Haziran 2014
- 798
- 629
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşınla eşin iletişim halinde olabilir mi ?Kızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?
Evet beni şok edende bu yüz yüze konuştuk ortama ses kaydedici bişi koyma ihtimali var mı acaba, kolay mı ses kaydedici koyması. Onun montu yanımdaydı biz konuştuğumuzda montuna bişey mi koydu acaba?24 saat sesinizi kaydedecek telefona kurulan bir program yok. Ancak telefonda konuşuyor olmanız lazım, telefon konuşmasını kaydetmiş olabilir. Öyle programlar var ama siz yüzyüze kurmuşsunuz bu cümleyi.
Cümle neydi ki?Kızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?
Yok mümkün değilArkadaşınla eşin iletişim halinde olabilir mi ?
Burda söyleyebileceğim bi cümle değil maalesef, ama yazsam şok olunacak bişeyCümle neydi ki?
Telefonla konuşmamışsınız ki yüzyüze konuştuklarınız için telefona bir şey indiremez diye düşünüyorum.
Ama yüzyüze konuştu isen nasıl dinlicek ki eşin seni sen biraz düşün hatta deneme yap arkadaşını çagır ve bir konuda konuş eşinden yine duyarsan arkadaşını sorgulamalısınYok mümkün değil
Bence önce dinleme üzerine bir şeyi değil de konuştuğunuz arkadaşınızdan duyubabileceği ihtimali üzerine düşünün. Arkadaşınız söylemiş olabilir.Burda söyleyebileceğim bi cümle değil maalesef, ama yazsam şok olunacak bişey
Şöyle söyliyim o zaman, arkadaşımın sevgilisinin benim bi yakınımla ortak olabilecek bi özelliğini söyledim. Ben akşam eşime konudan bahsedinceye kadar haberi yoktuCümle ne? Onu söylerseniz daha çok anlaşılır
Aynısını bende düşünüyorum çok haklısın paranoyak oldukYok artık daha neler. Denk gelmiştir ve söylemiştir,hemen beni dinliyor gibi düşünüp kendinizi doldurmayın. Bugünkü konulara bakınca gerçekten ülkece psikolojik yardım almamız gerektiğini düşünmeye başladım, sadece sizin için demiyorum kendim de dahil herkes için konuşuyorum. Hepimiz birbirimizden şüpheleniyoruz, kimse kimseye zerre güvenmiyor. Biz böyle değildik, Allah sonumuzu hayır etsin.
casus program yuklemesi mumkunken bu neden mumkun olmasin?Yok mümkün değil
Çünkü arkadaşımın eşimlen zerre alakası yokcasus program yuklemesi mumkunken bu neden mumkun olmasin?
Beraber yaşaya yaşaya benzer fikirler oluşturmuş olamaz mısınız? Evde olsanız hadi eve ses kaydedici koymuş diyebilirdim ama böyle paranoyakça düşünmek için başka şeylerin de olması lazımŞöyle söyliyim o zaman, arkadaşımın sevgilisinin benim bi yakınımla ortak olabilecek bi özelliğini söyledim. Ben akşam eşime konudan bahsedinceye kadar haberi yoktu