Kısa bi soru

Ahles

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
798
629
303
Kızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?

24 saat sesinizi kaydedecek telefona kurulan bir program yok. Ancak telefonda konuşuyor olmanız lazım, telefon konuşmasını kaydetmiş olabilir. Öyle programlar var ama siz yüzyüze kurmuşsunuz bu cümleyi.

Olabilir. Çıkar yakında kokusu. 🤔

Kızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?
Arkadaşınla eşin iletişim halinde olabilir mi ?

24 saat sesinizi kaydedecek telefona kurulan bir program yok. Ancak telefonda konuşuyor olmanız lazım, telefon konuşmasını kaydetmiş olabilir. Öyle programlar var ama siz yüzyüze kurmuşsunuz bu cümleyi.
Evet beni şok edende bu yüz yüze konuştuk ortama ses kaydedici bişi koyma ihtimali var mı acaba, kolay mı ses kaydedici koyması. Onun montu yanımdaydı biz konuştuğumuzda montuna bişey mi koydu acaba?

Arkadaşınıza yüz yüze söylediğiniz bir şeyi duyabilmesi için telefonunuza sesinizi duyabileceği casus bir program kurması lazım o da herkesin indirip kurabileceği kadar basit bir program değil diye biliyorum. O kişi eşinizle ortak arkadaşınız mı ? Hani belki konuştularsa telefonda falan o bahsetmiştir ya da eşiniz sizin söylediğiniz gibi birebir aynı kelimeleri söylediyse müneccim falan olabilir dicem çünkü aklıma başka bir şey gelmiyor :işsiz: eğer anlamı aynı ama eşinizin kullandığı cümleler farklıysa o da aynı şeyi düşünmüş olabilir. Neticede insan bu asla yapmaz-etmez, öyle demez diye kesin konuşmamak lazım benim kayın validem 25 yıldır evli 25 yıl sonra kayın pederimin bir huyunu öğrendi mesela.

Cümle neydi ki?
Telefonla konuşmamışsınız ki yüzyüze konuştuklarınız için telefona bir şey indiremez diye düşünüyorum.

Yok artık daha neler. Denk gelmiştir ve söylemiştir,hemen beni dinliyor gibi düşünüp kendinizi doldurmayın. Bugünkü konulara bakınca gerçekten ülkece psikolojik yardım almamız gerektiğini düşünmeye başladım, sadece sizin için demiyorum kendim de dahil herkes için konuşuyorum. Hepimiz birbirimizden şüpheleniyoruz, kimse kimseye zerre güvenmiyor. Biz böyle değildik, Allah sonumuzu hayır etsin.

Burda söyleyebileceğim bi cümle değil maalesef, ama yazsam şok olunacak bişey
Bence önce dinleme üzerine bir şeyi değil de konuştuğunuz arkadaşınızdan duyubabileceği ihtimali üzerine düşünün. Arkadaşınız söylemiş olabilir.

Cümle ne? Onu söylerseniz daha çok anlaşılır
Şöyle söyliyim o zaman, arkadaşımın sevgilisinin benim bi yakınımla ortak olabilecek bi özelliğini söyledim. Ben akşam eşime konudan bahsedinceye kadar haberi yoktu

Yok artık daha neler. Denk gelmiştir ve söylemiştir,hemen beni dinliyor gibi düşünüp kendinizi doldurmayın. Bugünkü konulara bakınca gerçekten ülkece psikolojik yardım almamız gerektiğini düşünmeye başladım, sadece sizin için demiyorum kendim de dahil herkes için konuşuyorum. Hepimiz birbirimizden şüpheleniyoruz, kimse kimseye zerre güvenmiyor. Biz böyle değildik, Allah sonumuzu hayır etsin.
Aynısını bende düşünüyorum çok haklısın paranoyak olduk

Telefonunda önemli belgeler varsa onları al telefonu sıfırla

Şöyle söyliyim o zaman, arkadaşımın sevgilisinin benim bi yakınımla ortak olabilecek bi özelliğini söyledim. Ben akşam eşime konudan bahsedinceye kadar haberi yoktu
Beraber yaşaya yaşaya benzer fikirler oluşturmuş olamaz mısınız? Evde olsanız hadi eve ses kaydedici koymuş diyebilirdim ama böyle paranoyakça düşünmek için başka şeylerin de olması lazım

Back
X