Kısa bi soru

Daha neler.
Sizin ozel muhabbetlerinizi dinleyen insandan ne olurki oyle birsey olsa.
Tek bu lafmi benzer cikti.
Durup durup sizin kaydinizimi dinledi ezberledi.
Bana bu durum manasiz geldi.
Manali olan sey ise aranizdaki guven problemi.

Evet canım. Sadece kendi parmak izini basınca telefon açılıyor, benim parmak izimle açılmıyor malesef.İnsaallah tuşlara basarak olan ekran kilidini kaldırmamıstir. Bir deneyim çaktırmadan inşaallah girerim. Programı yukleyince nasıl gizlicem peki canım. O programa da google hesabını mı gircem. O da beni dinler mi o zaman
İphoneyi gizlemek biraz zor olur ya yanı hiç kullanmadığı kutucukların içinde uygulamaların içine sürüklersinde başka telde uygulamayı gizle diyor gizliyorsun hiç ekranda olmuyor evet görür ve açarsa oda seni izler maalesef evet iki telede Google hesabı girceksin şifresiyle birlikte

İphoneyi gizlemek biraz zor olur ya yanı hiç kullanmadığı kutucukların içinde uygulamaların içine sürüklersinde başka telde uygulamayı gizle diyor gizliyorsun hiç ekranda olmuyor evet görür ve açarsa oda seni izler maalesef evet iki telede Google hesabı girceksin şifresiyle birlikte
Canım iphone değil sanırım pek anlamıyorum ama h ile basliyordu sanırım ismi

Canım iphone değil sanırım pek anlamıyorum ama h ile basliyordu sanırım ismi
Huvai o zaman canım sen anlamıyorsan yakalanırsın gibime geliyo ya herşeyini bilmen gerek bildirimleri kapatman felan gerekiyor yakalanırsan iyiykende kötü olursun şimdi

Huvai o zaman canım sen anlamıyorsan yakalanırsın gibime geliyo ya herşeyini bilmen gerek bildirimleri kapatman felan gerekiyor yakalanırsan iyiykende kötü olursun şimdi
Canım esime çaktırmadan sordum xiaomi dedi markasını:) ınşallah yakalanmam

Canım esime çaktırmadan sordum xiaomi dedi markasını:) ınşallah yakalanmam
Valla sen yakalanırsın gibi :)) bak ne yap YouTube gir TrackView nasıl kullanılır yaz o videoyu dinle orda anlatılıyor bi kaç video aç hangisini tam anlarsan uygula

Sizin haberiniz olmadan telefonunuza casus program kurmuş olabilir, oyle app'ler var ki artik telefona kurup onay kodu verdikten sonra siliyorsun ve o hic belli olmadan çalışıyor... bildigim kadariyla istediği an telefon ekranindan SS alabiliyor, mikrofondan ne konuştuğunuzu duyup kameradan ne yaptığınızı bile görebiliyorlar....
Yalniz esiniz boyle bir şeyi yapabilecek biri mi? Bu önemli... belki de gerçekten inanilmaz bir tesadüftü

Valla sen yakalanırsın gibi :)) bak ne yap YouTube gir TrackView nasıl kullanılır yaz o videoyu dinle orda anlatılıyor bi kaç video aç hangisini tam anlarsan uygula
Tamam canım en iyisi youtube izleyip anlayıp ona göre hareket edeyim. Yoksa ben kocami dinlicem derken kocam beni dinler:) Çok merak ediyorum ya, ailesine beni kötülüyor mu kötülemiyor mu benim hakkımda kime ne konuşuyor çok merak ediyorum. Ve en önemlisi eğer sadece telefonuna kendi parmak iziyle giriliyorsa başka hiç bir şekilde girilmiyorsa bu iş yatar malesef

Tamam canım en iyisi youtube izleyip anlayıp ona göre hareket edeyim. Yoksa ben kocami dinlicem derken kocam beni dinler:) Çok merak ediyorum ya, ailesine beni kötülüyor mu kötülemiyor mu benim hakkımda kime ne konuşuyor çok merak ediyorum. Ve en önemlisi eğer sadece telefonuna kendi parmak iziyle giriliyorsa başka hiç bir şekilde girilmiyorsa bu iş yatar malesef
Acele etme canım bak sana sadece şunu söyleyeyim ayarlara girip uygulamalar yazılı yeri bulup ordan TrackView e bas bildirimler yazar onu kapatmayı unutma Googleplayden indirdikten sonra arama yerini sil googleplayinde ayarlarına gir ordanda otomatik güncellemeyi felan kaldır bu arada internetle çalışıyor eşin internetini hiç kapatmıyorsa herşeyi dinlersin yakalanma mutlaka şifresi vardır yanında eline telini al kendi telefonunun şarjı bitmiş gibi işinin olduğunu söyle al telini uzaklaş şifren ne diye sorabilirsin parmağını kullanmasın yanında sorarsan parmağıyla açabilir eğer çok derin uykusu varsa yatarken elini seviyormuş gibi yapıp parmağını dokundurursun bi sürü yol var 😂😂

Back
X