Kısa bi soru

Casus program olabilir, burdaki kadınlar süphelenıyırum diyip sorunca önerilmıyor mu casus program ?
Öneriliyor belki eşi de ailevi şeyleri öğrenmek için kurmuş olabilir, telefonu sıfırlayın yoksa yaptığınız herşeyi attığınız mesajdan google geçmişine kadar diğer telefona yansıyor ...

Kızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?
Canım belki söylemişlerdir yorumları okumadım TrackView diye bir uygulama var Googleplay yada iPhone ise telin AppStore gir indirilen uygulamalarına bak orda varsa indirmiş olabilir

Canım belki söylemişlerdir yorumları okumadım TrackView diye bir uygulama var Googleplay yada iPhone ise telin AppStore gir indirilen uygulamalarına bak orda varsa indirmiş olabilir
O programı hem kendi telefonumuza hem de takip etcegimiz telefona mı yüklücez. Kendi telefonuma indirdim telefon markası istiyor. Takip edilecek kişinin mi telefon markasını yazcaz. Kafam çok karıştı benim. Ve ücretli mi

Evet beni şok edende bu yüz yüze konuştuk ortama ses kaydedici bişi koyma ihtimali var mı acaba, kolay mı ses kaydedici koyması. Onun montu yanımdaydı biz konuştuğumuzda montuna bişey mi koydu acaba?
montu yanımda diy belirtmişsiniz
eşinizde sizinle mi geldi yoksa mont eşinize mi gidecekti

eger arkadaşınız anlatmadıysa montun cepleriniz karıştırın
arkadaşınızın tlf da karıştırın eşinizin numarası kayıtlı mı?
artık bazı insanlara güvenilmiyor

Yorum denecek bir cümle değil. Muhtemelen sizi duydu.
Ya daha önce konuşulandan, ya da o anda sizi bir şekilde dinledi.
başka açıklama gelmiyor aklıma.

Peki eşiniz bu cümleyi söyleyince siz ne tepki verdiniz merak ettim

Üzüm üzüme baka baka kararırmış :rapci:
Eşinle sen artık bir elmanın iki yarısı olmuşsunuz.
Ruh eşin demek ki o senin:KK53:
Böyle birşey benim başıma gelse ohaa bende aynısını dedim biliyo musun, kocam yaa :KK200: falan derdim. Ben mi safım, siz mi abartıyorsunuz bilemedim.

Arkadaşınızı takip edin zira eşiniz sizi uyutmuş sanki...siz birde karıkoca olarak birbirinize güvenmiyorsunuz ,arkadaşınıza neden bu kadar güveniyorsunuz??

O programı hem kendi telefonumuza hem de takip etcegimiz telefona mı yüklücez. Kendi telefonuma indirdim telefon markası istiyor. Takip edilecek kişinin mi telefon markasını yazcaz. Kafam çok karıştı benim. Ve ücretli mi
Hayır tamamen ücretsiz belki yapmışsındır tel markasına gerek yok ilk önce Google gir ayrı google hesabi Alman gerekiyor google hesabını unutma şifreyide iki telefonada bu hesabı girceksin hiç birşeye basmadan ne çıkarsa kabul et yani herşeyi okeyle o tel adını normal bişey yazsanda olur

Hayır tamamen ücretsiz belki yapmışsındır tel markasına gerek yok ilk önce Google gir ayrı google hesabi Alman gerekiyor google hesabını unutma şifreyide iki telefonada bu hesabı girceksin hiç birşeye basmadan ne çıkarsa kabul et yani herşeyi okeyle o tel adını normal bişey yazsanda olur
Iki telefona da bu hesabı gircen derken. Karşıdakinin telefonuna da bu uygulamayı yüklemem gerekiyor o zaman di mi

Iki telefona da bu hesabı gircen derken. Karşıdakinin telefonuna da bu uygulamayı yüklemem gerekiyor o zaman di mi
Tabi eğer yükleyebilirim dersen daha detaylı anlatabilirim görüntü ses duyup görüyorsun

Beraber yaşaya yaşaya benzer fikirler oluşturmuş olamaz mısınız? Evde olsanız hadi eve ses kaydedici koymuş diyebilirdim ama böyle paranoyakça düşünmek için başka şeylerin de olması lazım
bana da öyle geldi
beraber yaşadıkları için benzer düşünce yapısı oluşturmuşlardır

Tabi eğer yükleyebilirim dersen daha detaylı anlatabilirim görüntü ses duyup görüyorsun
Yükleyebilirsem esim uygulamayı görür farkederse, ya da yükleyemezsem ortam dinlemesi yapamaz mıyım o zaman. Çok soru sordum hakkınızı helal edin

Yükleyebilirsem esim uygulamayı görür farkederse, ya da yükleyemezsem ortam dinlemesi yapamaz mıyım o zaman. Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Eşinin telinden uygulamayı gizlersen asla göremez tel markası ne helal olsun ne demek

Eşinin telinden uygulamayı gizlersen asla göremez tel markası ne helal olsun ne demek
Eşim parmak izi ile şifre koymuş teline. Yani ondan habersiz kendi parmak izimle telefonuna girip o programı yükleyemem. O programı yuklemeden ortam dinlemesi yapamaz mıyım. Benim hakkımda kimle ne konuşuyor çok merak ediyorum

Eşim parmak izi ile şifre koymuş teline. Yani ondan habersiz kendi parmak izimle telefonuna girip o programı yükleyemem. O programı yuklemeden ortam dinlemesi yapamaz mıyım. Benim hakkımda kimle ne konuşuyor çok merak ediyorum
Yapamazsın canım maalesef alırsın belki ya şifreside vardır yani iPhone mi teli

Yapamazsın canım maalesef alırsın belki ya şifreside vardır yani iPhone mi teli
Evet canım. Sadece kendi parmak izini basınca telefon açılıyor, benim parmak izimle açılmıyor malesef.İnsaallah tuşlara basarak olan ekran kilidini kaldırmamıstir. Bir deneyim çaktırmadan inşaallah girerim. Programı yukleyince nasıl gizlicem peki canım. O programa da google hesabını mı gircem. O da beni dinler mi o zaman

Bazen ben de evdekilerle aynı cümleyi kurarım, ben de tam onu söylemiştim gibisindne tepki alırım. Sık sık olur. Birlikte yaşadığınız kişilerle aynı cümleleri kurmanız doğal değil mi?

Eşinin montu da yanınızdaymış. Telefonu montunun cebindeyse belki de ses kaydını açıp montuna koyup gitmiş olabilir. Yoksa ayriyeten ses dinleme cihazı alıp, casus programı vs uğraşacağını sanmıyorum. Yani bir adam eşine bu derecede dehşet güvensizlik yaşıyor mudur.. yaşıyorsa sıkıntı büyük. Bir cümleyi tıpatıp aynı şekilde söylemesinden daha fazlası..

Back
X