Kısa bi soru

Kusura bakmayın o zaman açık açık yazacaksınız o cümleyi.
Meraktan değil, içeriği anlamayı zorlaştırdığından soruyor insanlar.
Dolaştırıp kafa karıştırıcı şekilde anlatmışsınız.
CÜMLE;

ARK: sevgilim akrep burcu
BEN: eniştem akrep burcu cinselliğe çok düşkün gece 3 de uykudan uyandırıp istiyormuş.

EŞİM: gece 3de uykudan uyandırıp istemekle çok aktif olunmuyor.

Hayatımı anlatmak değil ki konu açmaktaki amacım, böyle bişey yapılabilir mi diye soruyorum, ama burası hep atraksiyon istiyo çok dizi izliyorsunuz bnce :duduk:
:KK51:
Casus programları, dinleme cihazları vs...
Atraksiyonu kim daha çok seviyor tartışmayalım isterseniz.

Beni alıntılamasanız konuya girmeyeceğim bile, o denli merak etmiyorum.
İyi forumlar.

CÜMLE;

ARK: sevgilim akrep burcu
BEN: eniştem akrep burcu cinselliğe çok düşkün gece 3 de uykudan uyandırıp istiyormuş.

EŞİM: gece 3de uykudan uyandırıp istemekle çok aktif olunmuyor.
Daha önce forumda filan bahsetmiş olabilir misiniz? Dün akrep burcuyla ilgili bir konu açılmıştı mesela doğru hatırlıyorsam. Belki buradaki hesabınızı okuyup farketmiştir.

Eşinizin kafedeki arkadaşınızla daha sonra konuşmuş olmaları ihtimali var mı? Yani bu konuşmayı arkadaşınız eşinize aktarmış olabilir mi?

Kızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?
birçok program var o şekilde ses kaydı yapan telefonu sıfırlamanı tavsiye ederim

Yani yanımızda olmak istemediği için dolaşmaya çıkmıştı, aslında fikir uyandırdınız bnde şirket hattının ses kaydını açıp cebine koymuş olabilir
Belki de bas-basa ne konustugunuzu merak etmis, oyuzden ses kaydi acip disari cikmistir. Disari cikma sebebi bu ola bilir belki.

Kızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?
Arkadaşınla görüşme ihtimali aklında yok galiba

Hayatımı anlatmak değil ki konu açmaktaki amacım, böyle bişey yapılabilir mi diye soruyorum, ama burası hep atraksiyon istiyo çok dizi izliyorsunuz bnce :duduk:
Eşin aile sırları olan ama senin bildiğin şeyleri duymak için arkadasinla seni bırakıp montunu yanına koyuyor telefonun kaydedecisni açıyor sonra dinliyor senle konuşurken yanlışlıkla ağzından kaçırıyor.

Am buradaki kadınlar atraksiyon isteyen dizikolik oluyor 😃
Bu işte bir terslik yok mu sanki 😃

Back
X