Valla benim kafamda bittiyse komple bitmiştir, ertesi gün bile yeni defter açarım - ki açıp mutlu ilişkiye başlamışligim çoktur. Bitmiş gitmiş şeyin yasini mi tutacagim? Hiç benlik degil.
Amaaaaaa altın kelime, kafada bitirmek
Eğer kafada bitiremediyse yılların bir önemi yok. Benim de böyle birisi var, ayrılıp yoluma bakabiliyorum ama bir sekilde yine hayatıma giriyor. Yıllardır değişmeyen bir döngü oldu. Şu an bile hayatımda.
Ya da en yakın arkadaşım. İlk aşkını kolay kolay unutamamis bir kızdı,ama konuşmazdı asla çocukla. Derken ayrılıklarının 9. Senesi çocuk yazdı, tekrar konuşmaya başladılar - yazın da evlendiler.
Yani zamanda süre değil kafada bitmesi önemli. İsterse arkadaşımın örneğindeki gibi on yıl geçsin,insan aklından atamadiysa yine geriye doğru bir iç çeker. Ama kafada bitmiş - ayrılınca rahatlanmış bir iliskiyse adı aklına gelmez