Kısa bir soru

Kendiniz bitirmiş bile olsanız 4 sene dile kolay bi sürü yaşanmışlık paylaşılan şeyler olmuştur. Ne kadar bitirilmiş olsada aklının kalbinin köşesinde o kişi hala vardır bence. Sonra sonra tamamen silinmiş olabilir tabi o ayrı

Size zarar veren ve dibe çeken bir ilişkiyse hiç de öyle olmuyor. Bitirdiğim an nefes aldığımı hissetmiştim. Hiçbir zaman eşimle kıyaslamadım, ya da geri dönmeyi düşünmedim. Bu tür genellemeleri doğru bulmuyorum. Zaten hissedersiniz. Adam yanınzda mutsuzdur, hüzünlüdür, sürekli geçmişinden bahseder, bu tür ilişkilerden kaçınmak lazım. Ama 10 yıllık ilişkiyi bitirip size gelmiştir yanınızda yüzünde güller açıyordur ne yani sen yeni ayrıldın olmaz mı diyeceğiz, hayır elbette..

Valla benim kafamda bittiyse komple bitmiştir, ertesi gün bile yeni defter açarım - ki açıp mutlu ilişkiye başlamışligim çoktur. Bitmiş gitmiş şeyin yasini mi tutacagim? Hiç benlik degil.
Amaaaaaa altın kelime, kafada bitirmek
Eğer kafada bitiremediyse yılların bir önemi yok. Benim de böyle birisi var, ayrılıp yoluma bakabiliyorum ama bir sekilde yine hayatıma giriyor. Yıllardır değişmeyen bir döngü oldu. Şu an bile hayatımda.
Ya da en yakın arkadaşım. İlk aşkını kolay kolay unutamamis bir kızdı,ama konuşmazdı asla çocukla. Derken ayrılıklarının 9. Senesi çocuk yazdı, tekrar konuşmaya başladılar - yazın da evlendiler.
Yani zamanda süre değil kafada bitmesi önemli. İsterse arkadaşımın örneğindeki gibi on yıl geçsin,insan aklından atamadiysa yine geriye doğru bir iç çeker. Ama kafada bitmiş - ayrılınca rahatlanmış bir iliskiyse adı aklına gelmez

Ben ciddi ilişkimden ayrıldıktan 1,5 ay sonra eşimle ilişkim başlamıştı bi anda.

Çünkü eski ilişkim mantığıma uymuyordu. Kafamda bitirmiştim. Eşim de mantığıma uyduğu için erken demeden sevgili oldum. İyi ki olmuşum. Fıstık gibi adam valla. 6 yıldır beraberiz.

sürekli biten ilişkisinden bahsediyor mu ? kıyas yapıyor mu ? yanınızda mutsuz mu yoksa mutlu mu ? şüphelendirecek hareketleri var mı ?
bunlar önemli.

Yoğun hisler beslemediği bir ilişki ise ne zaman ayrıldığını çok bir önemi yok.
Ama dikkat edin sürekli eski ilişkisinden bahsediyorsa tehlike çanları çalıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…