Ne kadar sürmüş neden bitmiş önce onu sorgularımEvlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Sorumu yanlış anladınız sanırım1 ayda kim kimi tanırda evlenir
6 ay sürmüş, anlaşamıyorlarmış, tartışmalar çokmuşNe kadar sürmüş neden bitmiş önce onu sorgularım
Kendim için sormuyorum zaten. Ama genel bi düşünce nedir onu merak ettiğim için sordum.Biz devam edersek siz de devam edecek misiniz? Biz ayrilirsak siz de ayrilacak misiniz? Gobek baginiz bizimle kesilmediyse bu cok kisisel bir durum bana gore. Herkes her konuda ayni dusunemez. Ben devam etmezdim ama bu demek degil ki %100 dogru bu. Taniyan, konusan sizsiniz ben ya da biz degiliz.
Neden tartışma yaşıyorlarmış ? Ben nişanı atınca sırf unutmak için iki ay sonra biriyle görüşmüştüm . Bence o da sizi kullanmış6 ay sürmüş, anlaşamıyorlarmış, tartışmalar çokmuş
Yooo anlamadımSorumu yanlış anladınız sanırım
Aslında bazen de o kadar uzun ilişkilerden sonra insan daha bir emin hissedebiliyor.O uzun ilişkiden mesela 1 yıldır sıkılmış oluyor bitince de kafası net oluyor pürüssüz.Bu da olabiliyor ama 1 ay önce bitmiş olması evet her halükarda düşündürücü.İlişkisi ne kadar sürmüş ve neden ayrılmış bunlar önemli. 3-4 aylık ilişkiye evet görüşmeye devam ederim. Ama 6 yıllık ilişkisini bir ay önce bitiridiyse kesinlikle evlenmem o adamla ,yara bandı muamelesi göreceğim kesin çünkü.
Tanışalım iki hafta olmuş, bu soruyu sorup bu şekilde cevap alınıyorYooo anlamadım
1 ay önce birinden ayrılıp sonra sizi tanıyıp evlenmeye karar veriyor.
O sizi siz onu nekadar tanıdınız.
Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?