Kısa bir soru

Ne kadar süreli ilişkiymiş?
Ve siz hemen mi evleneceksiniz? Görüşün görüşebildiğiniz kadar bence.

Biz devam edersek siz de devam edecek misiniz? Biz ayrilirsak siz de ayrilacak misiniz? Gobek baginiz bizimle kesilmediyse bu cok kisisel bir durum bana gore. Herkes her konuda ayni dusunemez. Ben devam etmezdim ama bu demek degil ki %100 dogru bu. Taniyan, konusan sizsiniz ben ya da biz degiliz.

Kendim için sormuyorum zaten. Ama genel bi düşünce nedir onu merak ettiğim için sordum.

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın

Aslında bazen de o kadar uzun ilişkilerden sonra insan daha bir emin hissedebiliyor.O uzun ilişkiden mesela 1 yıldır sıkılmış oluyor bitince de kafası net oluyor pürüssüz.Bu da olabiliyor ama 1 ay önce bitmiş olması evet her halükarda düşündürücü.

1 ay önce ayrıldıysa siz çok yenisiniz demektir evlilik düşüncesi hemen nasıl oluştu onu anlamadım daha erken değil mi bir birbirinizi tanıyın buna takılana kadar ayrıca siz de 1 ay önce birinden ayrılıp onunla başlayabilirdiniz yargılasa hoşunuza gitmezdi ayrıca 6 ay sürmüş uzunca da değil neye takıldınız?

Görüştüğünüz kişi de evlilik niyetindeyse bence devam edin.Eğer ayrıldığı kişiyle evlilik düşünseydi zaten ayrılmazdı ve neden ayrıldığınada bağlı tabi kız sonradan takıntılı falan çıkmasın yani yine de karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun
Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz

1 ay önce bittigi için tekrar barışabilirler diye düşünürdüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…