Ne zamandır tanıyorsunuz ?Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
İki haftaNe zamandır tanıyorsunuz ?
Görüştüğünüz kişi de evlilik niyetindeyse bence devam edin.Eğer ayrıldığı kişiyle evlilik düşünseydi zaten ayrılmazdı ve neden ayrıldığınada bağlı tabi kız sonradan takıntılı falan çıkmasın yani yine de karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun
Bir ayda değil, iki hafta olmuş tanışalı. Ama sevgililik için değilde direk evlilik niyetiyle yapılan görüşmeSende bir ayda evlilik düşünmüşsün o da . Ne farkiniz var ki?
Adam anlaşamadıklarını düşündüğü için ayrılmış. Diğer dediklerinize katılıyorumNe alaka ya ? Millet başkasıyla evlenip eski sevgilisine yazıyor hala,ne demek ''sevseydi ayrılmazdı''.Adam terk edilmiş bile olabilir,gururuna yediremediği için anlaşamadık ayrıldım falan diyordur.Her denilene bu kadar çabuk inanmayın.
1 aylık adamla da evlilik düşünmeyin bir zahmet.Hiç mi haber okumuyorsunuz ?
Onu tanışın bir süre sevgililik yaşayın sonra evlilik yolunda ilerlersiniz birini tanimadan neden direk evlilik yoluna giriyorsunuz?Bir ayda değil, iki hafta olmuş tanışalı. Ama sevgililik için değilde direk evlilik niyetiyle yapılan görüşme
Evlilik düşünmek için çok çok erken. Ben eşimle 1 sene sevgili kaldım sonra Nişan düğün oldu. En az 1 sene tanı sonra Karar ver. Ayrıca kalp bu hemen seni nasıl sevebilir ki?İki hafta
Daha ayrılığı çok çok yeni birkaç ay sonra sorun yaratabilir ağırdan alAdam anlaşamadıklarını düşündüğü için ayrılmış. Diğer dediklerinize katılıyorum
Nokta atışı. Bahsettiğim adam da tam bu kafada. Direk evlilik odaklı. Kime aşık olduğunu eskiye miGözlemlediğim kadarıyla kafasında sadece evlilik olup zaman kaybetmek istemeyen insanlar görüştükleri insanlarla sorun yaşadıklarında pek uzatmayıp diğer adaya geçiyor
Adam da bunu yapmış.
Çok aşık olduğunu vs sanmıyorum.
İlerde de sizi aldattığı kadına sizin için "yatakları ayırdık zaten kağıt üzerinde evliyiz" demesi muhtemel.Kafamda bitirmiştim zaten uzatmaları oynuyorduk gibi laflar etse.
Ama 6 ayda bi zaman geçirmişlik varGözlemlediğim kadarıyla kafasında sadece evlilik olup zaman kaybetmek istemeyen insanlar görüştükleri insanlarla sorun yaşadıklarında pek uzatmayıp diğer adaya geçiyor
Adam da bunu yapmış.
Çok aşık olduğunu vs sanmıyorum.
Kafamda bitirmiştim zaten uzatmaları oynuyorduk gibi laflar etse.
Önceki iliskisi ne kadar sürmüş,ciddi bir ilişki mıymış?, Ailesi ile tanıştırmis mi vs vs vs.buna bağlı..Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Insanlar bazen ayrılma kararini zor alabilir. yani bitişi zaman alir. Aslinda iliski sevgi aylar önce biter ama son nokta konamaz.Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Benim eşimin değil de benim öyledi ilişkim çok yeni bitmişti ve eşime de bunu söylemiştim en başında bir problem olmadı eşimle de 2 ay içinde evlendik zatenEvlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
İlişkisi ne kadar sürmüş?Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?