Kısa bir soru

Ne alaka ya ? Millet başkasıyla evlenip eski sevgilisine yazıyor hala,ne demek ''sevseydi ayrılmazdı''.Adam terk edilmiş bile olabilir,gururuna yediremediği için anlaşamadık ayrıldım falan diyordur.Her denilene bu kadar çabuk inanmayın.

1 aylık adamla da evlilik düşünmeyin bir zahmet.Hiç mi haber okumuyorsunuz ?

Adam anlaşamadıklarını düşündüğü için ayrılmış. Diğer dediklerinize katılıyorum

Bir ayda değil, iki hafta olmuş tanışalı. Ama sevgililik için değilde direk evlilik niyetiyle yapılan görüşme
Onu tanışın bir süre sevgililik yaşayın sonra evlilik yolunda ilerlersiniz birini tanimadan neden direk evlilik yoluna giriyorsunuz?

Gözlemlediğim kadarıyla kafasında sadece evlilik olup zaman kaybetmek istemeyen insanlar görüştükleri insanlarla sorun yaşadıklarında pek uzatmayıp diğer adaya geçiyor
Adam da bunu yapmış.
Çok aşık olduğunu vs sanmıyorum.

Nokta atışı. Bahsettiğim adam da tam bu kafada. Direk evlilik odaklı. Kime aşık olduğunu eskiye mi

Ama 6 ayda bi zaman geçirmişlik var

Yani mantiken etmemek gerek. Yok ille de istiyorum, yüreğim anlamiyor derseniz, mutlaka zamana yayarak gözlemlerdim.

Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Önceki iliskisi ne kadar sürmüş,ciddi bir ilişki mıymış?, Ailesi ile tanıştırmis mi vs vs vs.buna bağlı..

Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Insanlar bazen ayrılma kararini zor alabilir. yani bitişi zaman alir. Aslinda iliski sevgi aylar önce biter ama son nokta konamaz.
Sorun onun ayrildiktan 1 ay sonra sizinle sevgili olmasi degil. Malum erkekler pek yas tutmaz . Aşķa inanırım.
Ama Sizin 1 ayda evliligi dusunmemiz cok erken..asil bu konuyu düşünün neden bu karar hemen zihinde

Benim eşimin değil de benim öyledi ilişkim çok yeni bitmişti ve eşime de bunu söylemiştim en başında bir problem olmadı eşimle de 2 ay içinde evlendik zaten

Bir ay önce ayrıldı diye bir başkasına bir şey hissetmemek zorunda değil adam, olabilir yani. Belki çok büyük bir aşk değildi, sorunlardan bıkmıştı filan..

Sizden etkilenmiş ve artık gününü gün etmek için değil evlilik niyetiyle görüşmeye devam etmek istediğini de belirtmiş olabilir. Bunda da art niyet aramıyorum

Ama sakın henüz iki haftalık bir beraberlikte bir erkeğin niyetine ve düşüncesine tamamen ikna olup, ümitler bağlayıp kısa sürede de evlenmeye filan kalkmayın. Evlilik bir yere kaçmıyor. Çok iyi tanıyın, dürüst bir insan mı, eskisini zihninde ve ruhunda gerçekten bitirmiş mi, size verdiği değer sunduğu saygı ne kadar? Sadakati, bağlılığı nedir? Bunlar zamanla anlayacağınız konular.

Görüşmeye gözünüz açık bir şekilde devam edin, bakalım neler yaşatacak ve neler hissettirecek size. Duruma göre değerlendirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…