Nasıl anlaşılır ki aştığıBen bu nedenle görüşmeyi kesmezdim. Biraz vakit geçirir aşmış mı diye bakardım.
Kaldı ki zamanında bir adamla görüşmüştüm, 2 yil once ayrilmislardi ama unutamamisti. Yani önemli olan süre değil, kişinin hisleri.
6 ay uzun mu pekiUzun iliskiden çıkmış erkeklerden kaçın kızlar. İliskisi yeni bitmis erkekten kaçın....
Vakit geçirdikçe anlarsınız. Mesela benim o konuştuğum adam görüştüğümüzde çok sıcak çok ilgili davranır sonra hiç aramazdı. Günler haftalar sonra ancak aradı ya da ortak tanıdıkları devreye sokup araya gelirdi ama sonra yine aramazdı. Yani dengesiz tavırlar içindeydi.Nasıl anlaşılır ki aştığı
Teşekkür ederim yorumunuz içinVakit geçirdikçe anlarsınız. Mesela benim o konuştuğum adam görüştüğümüzde çok sıcak çok ilgili davranır sonra hiç aramazdı. Günler haftalar sonra ancak aradı ya da ortak tanıdıkları devreye sokup araya gelirdi ama sonra yine aramazdı. Yani dengesiz tavırlar içindeydi.
bir kaç hafta gözlemleyip halinden tavrından anlayabilirsiniz. 6 ay çok kısa bir süre ilişki için. Ben gençken 2 adet mc donalts menüsü yedi diye erkek arkadaşımdan soğuyup ayrılmıştım. Yani abuk subuk nedenlerle bir anda insanları hayatımdan çıkartıp sonra hiç aramadığım çoktur. O nedenle diyorum ben olsam vakit geçirip adamı anlamaya çalışırdım.
6 ay bana göre UZUN değil mesela ama erkege göre uzun olabilir. Çünkü 5 yıllık ilişki yaşayan erkeğe 6 ay kısa gelebilir. O yüzden en uzun iliskisi mi o bilinmez.6 ay uzun mu peki
Genelde hepimiz uzun süre bizi yıpratan ilişkilerden çıkıp çok kısa sürede başkası ile evleniyoruz. Çevremizde muhakkak görmüşüzdür. Benim ki öyleydi 3 yıllık ilişkimden kurtulup 6 ayda şimdi ki eşim ile evlendim çok mutluyum Allah’a hergün şükrediyorum onu karşıma çıkardığı İçinEvlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Yok o kadar uzun süre ilişkisi olmamış hiç.6 ay bana göre UZUN değil mesela ama erkege göre uzun olabilir. Çünkü 5 yıllık ilişki yaşayan erkeğe 6 ay kısa gelebilir. O yüzden en uzun iliskisi mi o bilinmez.
3 yıllık ilişkinize dair içinizde hiçbir şey kalmamıştı öyleyseGenelde hepimiz uzun süre bizi yıpratan ilişkilerden çıkıp çok kısa sürede başkası ile evleniyoruz. Çevremizde muhakkak görmüşüzdür. Benim ki öyleydi 3 yıllık ilişkimden kurtulup 6 ayda şimdi ki eşim ile evlendim çok mutluyum Allah’a hergün şükrediyorum onu karşıma çıkardığı İçin
6 ay en uzun yasadıgı iliskiymis demek. 1 ay önce ayrıldıysa bence uzak durun 1 ay az bi’ süre. Tanımak vakit geçirmek için güzel zamanlar su an.Yok o kadar uzun süre ilişkisi olmamış hiç.
6 ay en uzun mu bilmiyorum ama yıllar süren ilişkisi olmamış bu civarda hep sanırım öyle tahmin ettim.6 ay en uzun yasadıgı iliskiymis demek. 1 ay önce ayrıldıysa bence uzak durun 1 ay az bi’ süre. Tanımak vakit geçirmek için güzel zamanlar su an.
Yani bitirdim diyor ama çok kısa süre olmuş. Ben kendim bu kadar kısa sürede bitirip toparlanamayacağım için. Kendimi baz alarak söylüyorum tabi.Benim
Ayrılmadan bir ay öncesi neredeyse sevgisinin bittiğini herşeyi kafasında bitirdiğini ama belki düzelir diye devam ettiğini. Sonrada bitirdiğini söylüyor. Yani bir ay önce bitirmiş tamamen iletişimi. Ve 6 ay sürmüş. Tabiki lay lay lom değil. Evlilik için görüşüyorlarmış ama henüz aile tanışması vs. Olmamış
Uzatmalar son demler bi kurtuluş dediğim gibi3 yıllık ilişkinize dair içinizde hiçbir şey kalmamıştı öyleyse
Gecmis gecmistir takılmayın. Ama 1 ay olduysa biteli hemen iliskiye baslamayın. Özellikle evlilik niyetliyseniz.6 ay en uzun mu bilmiyorum ama yıllar süren ilişkisi olmamış bu civarda hep sanırım öyle tahmin ettim.
Ederim .sonuçta bitmiş bir şey bitmese benle niye konuşsunEvlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
İnşallah bitmiştirEderim .sonuçta bitmiş bir şey bitmese benle niye konuşsun
Peki siz en son ilişkisi 1 ay önce biten birisiyle nasıl hemen evlilik niyetiyle görüşebiliyorsunuz? Önce karşı tarafı iyicene tanıyıp o şekilde buna karar vermeniz gerekirdi. Üstelik 1 ay öncesine kadar hayatında olan insanla tekrardan barışma gibi durumları söz konusu olabilir ya da o insanı hala daha seviyor olabilir. İyi düşünün derimEvlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.Peki siz en son ilişkisi 1 ay önce biten birisiyle nasıl hemen evlilik niyetiyle görüşebiliyorsunuz? Önce karşı tarafı iyicene tanıyıp o şekilde buna karar vermeniz gerekirdi. Üstelik 1 ay öncesine kadar hayatında olan insanla tekrardan barışma gibi durumları söz konusu olabilir ya da o insanı hala daha seviyor olabilir. İyi düşünün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?