Kısa bir soru

Nasıl anlaşılır ki aştığı

Nasıl anlaşılır ki aştığı
Vakit geçirdikçe anlarsınız. Mesela benim o konuştuğum adam görüştüğümüzde çok sıcak çok ilgili davranır sonra hiç aramazdı. Günler haftalar sonra ancak aradı ya da ortak tanıdıkları devreye sokup araya gelirdi ama sonra yine aramazdı. Yani dengesiz tavırlar içindeydi.
bir kaç hafta gözlemleyip halinden tavrından anlayabilirsiniz. 6 ay çok kısa bir süre ilişki için. Ben gençken 2 adet mc donalts menüsü yedi diye erkek arkadaşımdan soğuyup ayrılmıştım. Yani abuk subuk nedenlerle bir anda insanları hayatımdan çıkartıp sonra hiç aramadığım çoktur. O nedenle diyorum ben olsam vakit geçirip adamı anlamaya çalışırdım.

Teşekkür ederim yorumunuz için

Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Genelde hepimiz uzun süre bizi yıpratan ilişkilerden çıkıp çok kısa sürede başkası ile evleniyoruz. Çevremizde muhakkak görmüşüzdür. Benim ki öyleydi 3 yıllık ilişkimden kurtulup 6 ayda şimdi ki eşim ile evlendim çok mutluyum Allah’a hergün şükrediyorum onu karşıma çıkardığı İçin

3 yıllık ilişkinize dair içinizde hiçbir şey kalmamıştı öyleyse

6 ay en uzun yasadıgı iliskiymis demek. 1 ay önce ayrıldıysa bence uzak durun 1 ay az bi’ süre. Tanımak vakit geçirmek için güzel zamanlar su an.
6 ay en uzun mu bilmiyorum ama yıllar süren ilişkisi olmamış bu civarda hep sanırım öyle tahmin ettim.

Yani bitirdim diyor ama çok kısa süre olmuş. Ben kendim bu kadar kısa sürede bitirip toparlanamayacağım için. Kendimi baz alarak söylüyorum tabi.

Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Peki siz en son ilişkisi 1 ay önce biten birisiyle nasıl hemen evlilik niyetiyle görüşebiliyorsunuz? Önce karşı tarafı iyicene tanıyıp o şekilde buna karar vermeniz gerekirdi. Üstelik 1 ay öncesine kadar hayatında olan insanla tekrardan barışma gibi durumları söz konusu olabilir ya da o insanı hala daha seviyor olabilir. İyi düşünün derim

Eşimle sevgili olduğumuz gün 4 senelik ilişkimi bitireli 1 hafta olmuştu, eşim de 3 aylık ilişkisini 3 gün önce bitirmişti. Aşk acısı çekiyor olsaydık başka olurdu tabi, ikimiz de ilişkilerimizi kendimiz bitirmiştik.

Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…